Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
de jó, én meg most örömködök, hogy jan. 10-től megyek át UPC-re, 11-kerben. nem lesz jó, ha havonta ilyen leállásokat produkálnak...
vadászcsiga - nekem eddig kétszer egy évig volt UPC és soha olyan jó szolgáltatóm nem volt még, pedig az összeset próbáltam. T, Digi. ha jól tudom, csak az utóbbi időben fordulnak elő ilyen hibák.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Gyári specifikáció már fent van a gyári honlapon, igaz a ramot pont nem közlik (de pl iphone 5S-t is néztem ott sem írják, és lehet még egyéb termekénél sem). Viszont minden más egyéb oldal 512 MB-ot ír gondolom nem véletlenül. Mondjuk lehet hülyeség mert logikátlan lenne 512MB memóriával kiadni már.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
az i7-nek tényleg nincs. de egy alap jó lett volna htpcnek, de végül maradt a macnél mint fő gép és a pc-t raktam htpcnek. nem hiszem hogy rosszul jártam volna.
(#47253) madgie: pont ezért vettem meg a dedikált amd-s minit. company of heroes teljesen jól fut rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ízlések és pofonok
Valóban jobban néz ki a fehér 3G(S), mint a full fekete, de a full fehér még jobb lett volna szerintem Amíg nem lett meg a 4S, énis úgy gondoltam, jobb a 3G(S) fogása, de ahogy kézbevettem a 4S-t, egyből megszerettem, sokkal jobban kézreáll, mint a lekerekített modellek, nekem jobban bejön formailag.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
A fehér az egyetlen, aminek a hátlapja elmegy, de ott meg az néz ki hülyén,h az előlap fekete...
Ráadásul a gombok ugyanolyan hülyén néznek ki azon is, mint a többi színűn...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
-
veterán
Semmit sem változtattam a rendszeren, nincs JB. 3GS-t nem frissítek iOS6-ra, félek, hogy kritikusan belassulna, így se valami gyors már...
Vadászcsiga: Felül, jobb oldalt, 93%-on áll, teljes töltöttséget jelző akku mellett.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Ragnar95
félisten
Akkor azért zavart meg, mert megnéztem a képet, látom nincs SIM tartó, de 4 csík van, akkor biztos 4S és én emlékeztem rosszul
De akkor ezek szerint mégsem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
Ne haragudj, de én kiszálltam a testből. Felraktam az AppSyncet (már meg nem mondom melyik repo-ból) és 10 perc után nézem a consolet és a logokat xcode-ban. Tele volt féreg támadással. Az ikee próbált betámadni, de minden jelszó cserélve van, így csak generálta a crash logokat. Szóval inkább leirtottam és megszabadultam az okoktól.
-
M@te
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Felraktam az appot, jó lesz ez nagyon, köszi a munkát vele
Viszont az 1 gombos utolsó hsz-hez ugrás jól jönne Illetve nekem valamiért crashel, hogyha egy topikban "lapozok", elküldjem a jelentéseket róla, az segítség számodra?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
Nekem annyira nem fontos az itt szóltam hozzá, elsősorban a kedvenceket nézem, persze lehet, hogy másnak igen.
Fogalmam sincs, hogy mennyire bonyolult az ios programozás, csharpnál, meg javánál megálltam, de a program használata közben ötlött belém, hogy milyen király lenne, ha a hardveraprós hirdetéseket is bele lehetne venni a programba, hogy ott is böngészhessek. Persze, ha tök más a hardverapró megvalósítása, akkor sztornó, csak úgy elképzeltem, hogy ugyan olyan alapú, mint a fórum, és egyszerűen bele lehetne integrálni.
Más: ujjal navigálós gesztusok mennyire nehezek? Pl, hogy olvasok egy témát, balra húzom az ujjam, visszalépek, jobbra húzom, és fél képernyőn beúsznának a kedvencek, valahogy úgy, mint pl fb appban, ahogy az oldalsáv beúszkál.
Do You Dream?
-
HarryPotter
őstag
szurkolunk. így sokkal jobban tudnám követni a ph! forumokat. Nagyon hiányzik ez az app! köszönjük előre is, bro!
PS: ugye nem csak jb esetén lesz elérhető?[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest