Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nylontacsko #48796 üzenetére
Nem tudom, nem néztem, viszont pont ugyan ilyet ebay-en se találtam, pedig berendelnék vagy 3-at...
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #48794 üzenetére
A Tré árazása valóban egy vicc, nekünk anno 11k volt a 15/1 + tv + telefon és a net folyton szarakodott, tv-hez settopbox kellett és nem voltak hd csatornák se, szóval icipicit jobban megéri a Digi...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #48793 üzenetére
Nálunk ezen a hálózaton van 4 PC (ebből kettő állandóan megy öcsémmel), meg 3 okosteló. Ebben az a legjobb, hogy nekem is meg öcsémnek is az összes játékunk a felhőben van (steam, origin), és mindketten sorozatfüggők vagyunk, amit viszont nem adunk 720p alá. Minden napos kérdés egymásnak facebookon/imessage-en, hogy "töltesz?".
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Én meg örülhetek itt, hogy 3500-ért van 4/2-es netem.
(Ez egyedi, kiváltságos csomag, amúgy 5ezer lenne a 4096/768 kilobit.)
Amúgy, ha 1gb-os lesz a mini, akkor elnézést és shame on me. Annyira az ment mindenhol, hogy félgiga, hogy elhittem.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Itt meg van tré kábel és... más nincs. Persze dupla áron, max 5 megabittel fölfelé...
Dunakeszi túlvégén persze van UPC is.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #48786 üzenetére
Most nézem ilyen 5600-as is van tényleg, hát ennyiért akkor egyértelmű hogy ezt fogom, 2 évre meg simán aláírok 5 évig minimum ott fogok lakni (kivéve ha megnyerem a lottót)...
Jut eszembe csajom most mondja a munkáltató cége 4 ezerig fizeti a TV/Internetet azaz 1600 Ft/Hó-ba lesz...
-
SÖ
addikt
Mondtam már? Surface-t fogok venni. A "2„-es már tisztességesen gyors, hosszú üzemidővel. Miért nem iPadot? Mert szerintem össze sem lehet hasonlítani egy asztali OS-t a mobil iOS-el. Semmi baj az RT-vel sem csak azért volt bukás mert elárazták, és nem hozza azt a sebességet mint a droid és az iOS. Sokan elfelejtik, hogy ezek mobil rendszerek, a Windows meg asztali, 32gb-ból 16gb foglal, és bootnál sok felesleges inditó fájt betőlt, amire nincs szükség. Minden esetre most megéret nálam, hogy kipróbáljam a Win8-at.
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #48721 üzenetére
Új előfizetőként 2 év hűséggel 5600Ft/hó a topnet + legnagyobb TV csomag + telefon. Amúgy ugyanez 8k hűség nélkül. Net 80/25, TV-n van kb 100csatorna, ebből vagy 15 HD, van DigiSport, nem kell sz@r settopbox és bármennyi TV-n nézheted az adást, ahogy Xero is írta.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
A zene! Ezek az újak nem tetszenek, túlságosan kevertek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bigdady
nagyúr
ezt most hallottam, tetszik yo Bitch
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #48774 üzenetére
A basszeres cover, amit linkeltél. Azon mi ne tetszene, hogy basszusoztál, ha nem is hallottam milyen?
Én amúgy 1 évig hegedültem (kötelező volt, WTF?), aztán 4 év dob, 4 év szintetizátor, meg fél év gitár. A gitár (sima klasszikus) még most is itt van, de klasszikus zenesuliba jártam gitározni tanulni és totál elvette a kedvem. Majd egy 4 oktávos midi key-t szeretnék venni a pc-hez, mert a szinti hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #48767 üzenetére
Köszi! Ismerem a triviumot, többször is tettem vele próbát, de pont az az egyediség hiányzik belőle, ami a Protest The Hero-ban megvan. Ilyen "populárisabb" metalcore-ból, inkább őket csípem:
Killswitch Engage, Bullet for my Valentine, As I lay dying, All that Remains.
Zúzósból meg itt egy kis All Shall Perish track: [link]
Metalcore-ból főleg az ilyen irányzatot szeretem. (bár ők már inkább a deathcore felé hajlanak)
"Tuka-tuka" "butahácéből" meg ilyeneket: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Napi zene cover, de jól nyomja. Egy ilyen "cápauszony" Jackson gitárra mindig fájt a fogam.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #48750 üzenetére
+1 a moci a lényeg.
-
Kommy
veterán
válasz greggggg #48755 üzenetére
simán a telefonon, nyomsz egy frissítést és nem kell semmmit visszarakni. AMúgy ha iTunes-ba csinálod a biztonsági mentést akkor transfer purchasest kell nyomni, hogy vissza tudja rakni a progikat, ha pedig icloud-ba csinálod akkor automatán leszedi a Store-ból őket.
-
greggggg
aktív tag
ha felszeretném tenni az ios7et akkor elötte mit kell tegyek azon kívül h csinálok egy mentést ituneson, hogy az appok is visszakerüljenek a telóra???
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #48750 üzenetére
Vannak mocik?
-
B-L-A-C-K
titán
Gyári specifikáció már fent van a gyári honlapon, igaz a ramot pont nem közlik (de pl iphone 5S-t is néztem ott sem írják, és lehet még egyéb termekénél sem). Viszont minden más egyéb oldal 512 MB-ot ír gondolom nem véletlenül. Mondjuk lehet hülyeség mert logikátlan lenne 512MB memóriával kiadni már.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz r3dsnake #48749 üzenetére
Nem csak hozzád szól a kérdésem hanem mindekihez aki irogatja, hogy csak 512MB ramot kapott az iPad mini.
Honnan veszitek ezt az infót, amikor november vége elött sehogyan nem lehet kideríteni mennyi van benne mivel az Apple nem nyilatkozott soha a ram mennyiségéről, mindig csak szétszedé és a memória chip ismeretében tudták megmondani a ram méretét.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez milyen kurvagáz már, hogy a mini megkapott mindent a nagytesótól kivéve a ramot? 512mb, komolyan??
i4-en is kevés iOS7 alatt. Itt meg 5x annyi képpontról van szó. Így viszont nagyon nem egyértlemű, hogy mini vagy air legyen majd egyszer valamikor...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #48734 üzenetére
Ide is feltetted, azaz honnan tudja valaki hogy oda írjon ha ott nem is nézte? Na mind1 biztos be vagy b@szva...
Amúgy szerintem te döntsd el, ne pedig más, mivel csak te fogod használni.
Amúgy én is kérdezhetek ilyesmit mert nem tudok dönteni: cseresznye vagy sötétmogyoró?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
múltkor már kidobtam, viszont most tudtam meg, hogy Martin Garrix egy 96-os születésű gyerek. Milyen már, hogy 42 milliós megtekintése van youtubeon, és járja a világot fellépni.
-
DanielK
addikt
Xero:
És mekkora az a qr kód? Viszonyítási alapon?
Most csináltatok névjegykártyát egy grafikussal és amit rátett azt nem lehet beolvasni, olyan pici… -
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48725 üzenetére
A TV hagományos koax kábelen jön, míg a net egyszerű UTP kábelen.
Ha most újítasz fel, akkor érdemes bekábelezni cat5e vagy cat6 kábellel a lakást. Gépeknél, TV-knél, média boxoknál falban végpont. A router valahol a bejárat közelében elhelyezve és oda összefuttatni a végpontokat.A digitális adás kódolatlanul jön, tehát akár 30 TV is mehet egyszerre digitálisan, ha nem kell HBO.
szerk: Ha frissen építkeznék, újítanék fel, akkor egészen biztosan minden helyiségben legalább egy cat6 végpont lenne a falban, ahogy a koaxot is bevezetném mindenhova normális kábellel.
A klímára is gondolva, ha van lehetőség, azt is befalaznám.(#48727) Zjunior: Írtam, hogy BP és Miskolc tapasztalatom van. Én arra alapozok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #48718 üzenetére
iCloud keychaint még nem próbáltam, így arról nem tudok nyilatkozni.
iPhoto-ban én sem fedeztem fel változtatást az ikonon kívül...
B-L-A-C-K: valóban király játék, imádom
UPC vs Digi témához: mióta digink van, kb 2 éve soha nem volt vele gond, stabilab tudja a 80/25-öt, ár-érték arányban verhetetlen és a házig optikán megy a net a legtöbb helyen, ami nem kis előny...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Ajánlom mindenkinek, elég hülye játék, de jól el lehet vele tölteni az időt...
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #48716 üzenetére
Jaja, összességében eddig bejövős a Mavericks, Safari valóban jóval gyorsabb lett + jóval kevesebb memóriát zabál, ami nagy pozitívum Az új ikonok is szépek lettek, meg a naptár is bejön, de van pár app, aminek kár volt a kinézetén változtatni, a jegyzetek pl nagyon jön be ezzel a full fehér kinézettel, már iphone-on se tetszett, meg a Tevékenységfigyelő is jóval kevésbé átlátható a kördiagramok nélkül...
-
Bling95
őstag
egész jónak tűnik az új OSX, ios meg sztem picikét gyorsabb lett ettől a frissitéstől ( bár még gyorsulhatna)
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Apple Tvből melyiket ajánlanátok az első vagy a második szériát?
-
b4zsi-
őstag
Apple TV -re még Iphone 4 képét is kilehet tenni Airplayel vagy az csak az újabb modellekre érvényes? Az Apple Tv HDMI kábellel kb 40 000 Ft lenne az új ára, ha jól számolom.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Blaise #48701 üzenetére
Érdekes hogy a apple honlapján pont ez nincs feltüntetve... Amúgy minden más oldalon én is 512 MB-ot látok, amit én sem nagyon értek mivel ugye ha akarnák már 16 gb-ot is tehetnének akár egy iphonba is. 512 tudjuk ios7-hez már kissé kevés, és nem hogy 1-2 gb-ot raknak bele hanem 512-t, ez számomra is érdekes.
-
GALARDO
addikt
Még a végén igaza lesz, Plastik Józsinak. BF iOS.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Blaise
veterán
A retinás miniben az A7 proci mellett tényleg 512mb ram van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest