Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Én most nagyban filózom azon,h le kéne cserélni a gépemet egy igazi Macre, csak nem tudok dönteni,h iMac vagy MacBook legyen Mindenképp használtan venném, mivel újra nincs pénzem (bár egyelőre használtra se nagyon ), a MacBook ugye a hordozhatóság miatt kényelmesebb lenne, bár itt az iPad, tehát lehet,h jobba járnék egy iMac-el, mivel annak nagyobb a kijelzője + azonos árért jobbat kapok és ha kocsival megyek, akkor igazából az iMacet is tudom vinni, ha olyan helyre megyek
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jojo5
őstag
válasz Tibee86 #23196 üzenetére
szerintem is gyorsabb lett, főleg a safari, de egy I4S azért érezhetően gyorsabb
jaja, 790 fullos és már 1x cserélték a telót(5k-s önrész rulz)... most ha vennék I4S-t a T-nél akkor 150k lenne a teló+2k(havonta 25k-s önrésszel... )
ha meg használtat(1-2 hetest) vennék, nem is biztos, hogy tudnék rá kötni biztosítást, pedig a használtba(I4 eladása+20-30k-ért) még talán bele is ugranékez a mostani 2k...nagyon elgondolkodtat a váltással kapcsolatban... annyira nem rossz az I4, hogy szívassam magam...
BTW: megnéztem haverom új MBP-jét... hát, nem estem hanyatt az OSX-től, kényelmesebb mint az átlag meg jobb, de 600+k-ért nem hiszem, hogy egy diáknak szüksége van rá... inkább akkor már egy 13"-as air, csak ugye az air-ben még gyenge a grafikus kártya...
ha meg annyira MBP akkor valami kiterjesztett applecare-es nagyobb felbontású kijelzős 1,5 éves MBP olcsóbban[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tibee86
nagyúr
Nem hasít az igaz, de azért még tűrhető. Bár azért a iOS6-tal szerintem gyorsult az egész kicsit, bár én még mindig 5.1.1-et használom.
Az a 790 ft-os biztosítás tényleg nagyon jó(annyiért kötöttem volna én is), de amikor én vettem akkor már 2000 ft volt.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Tibee86 #23191 üzenetére
én nekem a sebesség az egyetlen ami nem tetszik az I4-ben és lehetne gyorsabb, a többire mind azt mondom, hogy oké... jó, persze a kamera is lehetne jobb
én is azon gondolkodtam, hogy jövőre kivárom az újat, és ha annyira nem jön be, akkor I4S lesz még legalább 1-2 évig...
én már most is cserélnék I4S-re, csak a kedvező biztosításom nem akarom elbukni, most már akkor kivárok az új telóig legalább
-
SÖ
addikt
válasz tDr1v3r #23186 üzenetére
WP7-el, a 8 sem lesz különb. A csempék meg idegesítően aszimmetrikusak. Még jó hogy milliárdokat költhetnek rá, mert megtehetik. egy előnye van, hogy gyors, de nincs egy normális tascbar. A Nokia erre tette fel magát, és meg lehet nézni hol tart, pont a WP miatt.
BoboDJ
Sosem kezelte, csak az Apple LossLess-t
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Hasonlóan vélekedek én is erről, bár még nem volt a kezembe i5.
Jelenleg az i4 teljesen kiszolgál, méretre nekem ez teljesen ideális, nem nagyon akarnék nagyobb telefont. Külső is nekem 10/10. Sebességgel sincs bajom, persze lehet, ha használnék egy kicsit huzamosabban egy i5-öt vagy akár csak egy 4S-t akkor zavarna, de mivel nem, így teljesen rendben van. 4S-ből is a kamera az, ami jó lenne.
Sokszor azon gondolkozom, hogy ha jövőre nem lesz valami nagy durranás, akkor simán lehet, hogy veszek majd egy 4S-t újonnan, és el leszek azzal egy darabig. Most lement 122-re az i4, ha jövőre a 4S lesz annyi, akkor meg nagy az esély, hogy arra fogok váltani. -
Jojo5
őstag
1 max 2 év múlva a legújabbra szeretnék váltani, de inkább 1 ha nekem tetszik, de már tényleg kéne valami brutál változás vagy nem tudom mi az amire azt mondanám, hogy jó, akkor most ez KELL...
a 920 kurv@jól néz ki, eszméletlen szép stb, de a wp miatt nem mernék beleugrani...
tDr1v3r:nem kell ismernie, egyszerűen iOS az jó és sz@r átváltani utána
-
bobooo
addikt
-
bobooo
addikt
Ez a nyomorult ájtyúnsz mióta nem kezel .flac-ot?
-
tDr1v3r
veterán
válasz Totheground #23183 üzenetére
Azért Safari-t jóval kevesebben használnak Win-en, mint iTunes-t...
(#23184) SÖ: Esetleg valami tapasztalatod van a WP8-al, hogy fosozod?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #23182 üzenetére
Erre nem is gondoltam. Bár nem hiszem, hogy ennyire gcik lennének, de ha mégis, akkor aztán tényleg bekaphatják.
-
SÖ
addikt
Sajnos tavasszal még azt mondták, Liquidmetálra 3-5 évet kell várni. A 20nm-es csíkszélesség gyártása is legkorábban jövőév végén indulhat be. Ezek most pletykák vagy sem, ennyi információ van a birtokunkban. Úgy, hogy jövőre nem várok semmit. Minden esetre, tavasszal kipróbálom a BB új rendszerét, már most elkezdek spórolni.
Várólistacsúcsokat dönt a 920-as, de hogy miért? A készülék szép, de winfos.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Most jut eszembe, hogy 23-án elvileg jön az új itunes is. Már nagyon ráfért egy kis ráncfelvarrás...
@Jojo5
Szerintem ezt most egy teljesen új dizájnnak könyvelték el, szóval...:/ -
Jojo5
őstag
kíváncsi leszek, hogy jövőre ismételten csak ráncfelvarrás lesz, vagy "komolyabbat" lépnek...
remélem komolyabbat, nem szeretnék már várni annyit a váltással, max az lesz, hogy akkor jövőre váltok és megint 2 év vagy fene tudja...kíváncsi vagyok mi lesz, az az igazság, iPhone-ról már nem szívesen váltanék semerre sem...
-
SÖ
addikt
Pedig az i6 jövőre v. két év múlva, már folyékony fémmel jön ami az alunál is könnyebb - tipp - és 20nm-en legalább 2x4magos lesz. Viszont tuti trendet váltanak, mert za i4-ről több bőrt lehúzni nem lehet. Mondom ezt úgy, hogy amikor megjelentek az első kémfotók 2010-ben már tudtam, hogy ez lesz annyira jól sikerült.
SZVSZ az i6 a Liquidmetál miatt a formája vízhez kapcsolható. Pl. 3GS-hez hasonlóan csepp alakú lesz, csak még látványosabban. -
Mappa
addikt
handras nyitó before after panoráma kép?! extra lila effekt... hát ez van
nem kötelező megadni
-
Jojo5
őstag
válasz vadászcsiga #23172 üzenetére
nekem tetszett, de annyira nem éreztem azt, hogy most erre szükségem van az I4 helyében... igaz jobb nála majdnem minden tekintetben, de amennyit rá kéne költeni annyit nem ér pluszban nekem, majd az I5S-re szavazok, ha lehet, de lehet inkább akkor I4S-t szerzek majd be és utána I6 vagy valami ilyesmi...
nekem olyasfajta innováció kéne mint 3GS>I4-nél volt...
Az I5-ben tetszett a méret csökkenés, de a súlycsökkenés nem jön be, a fekete nekem most nem keltett annyira nagy eleganciát, mert akármennyire is jó az alu\üveg kivitelezés, szerintem túlságosan is könnyű lett a teló...
A forma szerintem általánosan(fekete jelen esetben nem jön annyira be, a fehéret még csak képről láttam) jó, a gyorsaság meg kegyetlen jóhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #23174 üzenetére
Képletesen értettem
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #23172 üzenetére
Bennem sem, pedig itt van az asztalomon
Ellenben megyek is el lassan, tejet fakasztani (legjobb barátoméknak megszületett a gyermeke, fiú, 48 cm, 3200g). Ha rajtam múlik, az egész város teje is megindul
-
bigdady
nagyúr
válasz Ragnar95 #23170 üzenetére
en kiprobaltam de nekem semmivel nem tunt gyorsabbnak sem a bongeszes sem a telo mnt a mostani 4s-em.
kicsit muanyag erzesem volt vele, merete még eppen elviselhetoen nem nagy, ill nagyon konnyu volt ami nagyon jo, de ezek nem ernek meg nekem plusz 100 e ft-ot hogy valtsak i5-re. -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #23165 üzenetére
XMS-es öngyűjtó fasza lehet Azok a tokok se rosszak, bár nem cserélnem le rájuk a bumperemet
Amúgy milyen lett az új bolt? Mostmár ott is van i5 kiállítva?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
most jöttem XMS megnyitóról kaptam öngyújtót, tollat meg kulcstartót, kicsit körbenéztem. Megtapiztam az új iPod Touchot, tetszett aztán léptem is..
Dumáltam pár szót az Appleblogos Szűcs Ádámmal, ultrajófej volt Láttam Angeldayt (ekkora egy igénytelen embert ). Handras beszélt kettő percet a megnyitás előtt, aztán ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz szabosasito #23153 üzenetére
Hivatalosan nincs az Appstore-ban, mert személyiségi jogokat sért. A varez is 10s-ként sípol.
Mobilfan511
Ha az Appstore-t nyitod meg, a hamis Safariba visz, mert link van az ikon alatt. Az eredeti közvetlenül az alkalmazásboltba, ami teljesen másként néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #23158 üzenetére
Úgy tűnik, ő is 3-ba tette fel
Amúgy végre megjöttek a tvc-mallos cuccaim, vagyis már 16-án megpróbálták kihozni őket, csak erről értesítést felejtettek el hagyni, így ha én nem járok utána, az életben nem kapom meg a cuccaimat Mondjuk még nem volt időm kipróbálni őket, de holnap felrakok egy SGP fóliát, kíváncsi vagyok, milyenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Mobilfan511 #23155 üzenetére
Nem kell egyszerre 2 topikban feltenni a kérdést, komoly 3 perc alatt kaptál is választ a szakmaiban rá
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mobilfan511
csendes tag
Segítségetek kérném!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet a legbiztosabban megkülönböztetni az Iphone 4S-t az Iphone 4S Clonetól? Azért kérdem, mert vannak olyan változatok is cloneból , amelyek szinte az oprendszere is megegyezik az eredetivel! Köszi a segítséget előre is!
Imei alapján meg lehet nézni valahol? Fontos lenne! Köszönöm előre is! -
Ragnar95
félisten
válasz szabosasito #23153 üzenetére
Már a szakmai topikban is megválaszoltam a kérdésed
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, olyan alkalmazást keresek ami felveszi a hívás közbeni beszélgetést.
Előre is köszönöm további szép napot.
-
Ragnar95
félisten
DanielK: nagy nagy +1
Én is elég jól értek a gépekhez, mégis félévente-évente újra kellett húznom a wint, attól függően,h meddig bírtam ki a fagyásait + egyéb hibáit, de idén elegem lett, amikor a 3 hónapos gépemen a Win7 az eredeti 30mp alatt 3-4perc alatt kapcsolt be + napi 3-4x lefagyott
Most hackintoshom van úgy,h semmi se működött rajta OOB, de most mégis sokkal stabilabb a nem éppen gyári kext-ekkel, mint a windows valaha volt És akkor az UI-t még nem is említettem, ami szerintem sokkal jobb, mint windowson Mostmár énis csak szenvedek, ha wint kell használnom + állandóan keresgélnem kell a speciális karaktereketPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jojo5
őstag
válasz Mr.Csizmás #23126 üzenetére
elte magyar fizetősre jár ezért is a hitel
ittakary: jaja, én is mondtam neki, hogy nem így kellet volna szerintem, már ha mindenképp MBP akkor németből\szlovákból applecare+nagyobb felbontású opcióval jobban járt volna, meg mellé a diák kedvezmény
így meg a T-nek perkálhatja a részleteket+a 6500-as internet előfizut...
-
kristee
tag
válasz DanielK #23146 üzenetére
Jobban szeretem ha nem kell egerésznem
Inkább mindent bill kombózok, mert gyorsabb, de szerencsére mac-en az is működik
[link]Tudom, hogy angolosan nem úgy köll ejteni a nick-em ahogy azt kellene, de hát most már ez jutott, nem fogom kb 3500 helyen korrigálni, meg magamat átszoktatni
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Malachi
addikt
válasz DanielK #23146 üzenetére
oké. én mindenből azt használom, ami nekem a legjobb és legjobban megéri. mivel nem tudnék épeszű példát mondani arra, hogy miért vegyek 400-500 ezerért laptopot a barátnőmnek, mikor egy 250-300 ezres vindózossal is kiváltható arra, amire neki kell, ezért nem veszek, hiába Apple.
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #23130 üzenetére
Egyébként másfél éve még nagyon apple ellenes voltam. Droidom volt és win mellett a linuxért kampányoltam.
Akkor az egyik ismerősöm megmutatta az iphone telefonját. Nekem egy SGSem volt. Hát azt a "smoothságot" és egyszerűséget ahogy az működött, imádtam. Mondanom sem kell hogy tapogatás után azt mondtam, hogy ilyen kell. Akkor vettem meg az i4-emet (ami már páromé). Tavaly július végén volt. Az év szeptemberében megvettem az ipad 2-t. Azóta az asztali gépet csak office munkára lőjjük be. Mondanom sem kell, mikor ennél az ismerősünknél voltunk és mutogatta a macjét, meg mondta, hogy 3 éve használja, anélkül, hogy bármit is újra kellett volna tennie.... Na azóta van idén július óta macbook pronk. Most egy imacre készülök, mikor olcsóbb lesz az előző gen, hogy végre az asztali gépet is leváltsuk. (próbáltam hackintosht rá, de a wifi adapter nem megy vele )
Nem érzem magamat fanatikusnak, csak tetszik, hogy szimplán használom és működik, reccenés nélkül.
Bocsi, de ez kikívánkozott belőlem...(#23145) Malachi: macen ez még egyszerűbb csak rákattintasz az alma logóra, majd kilépés kényszerítése és ott kihozza az alkalmazásokat. ennyi. még a billentyűzethez sem kell kapnod, ahol be kell nyomnod egy bill kombót.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
-
SÖ
addikt
Attól még nem kell újra indítani a macet, mert egy program nem válaszol. Vagy kivárod amíg utoléri magát és reagál, v. kilépésre kényszeríted. Egyébkét újraindítani is lehet ( az OS-t) almalogóról, vagy a power gombról. Sőt hosszan nyomva - hardreset, ami kipucol mindent.
Nálam 99%-ban éjjel nappal megy.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tibee86 #23140 üzenetére
A külső appok nagy részéhez pedig root jog kell, hogy normálisan működjenek. Gondolok itt arra, hogy például exDialer használata esetén One X-nél lehetetlen megoldani, hogy a nem fogadott hívást eltűntesse az értesítési sávból anélkül, hogy megnyitnád a gyári tárcsázót is. Szóval itt meg eleve bukott a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #23137 üzenetére
Ezt szeressem a szifonba, hogy a gyári app.-ok helyett nem kell más, míg droidon tényleg minden külső app jobb, mint a gyári.
kristee: Eddig én is azt hittem, hogy jány vagy.
De most már tudjuk, hogy nem.[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
Aki nem használ(t) osx-et, annak hiába magyarázod, nem érti a dolgot. Én személy szerint mindig, amikor egy win-es géphez kerülök, örülök, hogy nem kell azt használnom.
Egy példa tegnapról, hálózati nyomtatót kihúztam, majd visszadugtam. IP címe .22-ről .20-ra változott. Osx alatt megkereste az összes hálózatban levő nyomtatót, majd frissítette a dolgot. Win alatt nem sikerült a nyomtató ipcímét .22-ről .20-ra átírni, mert befagyott. :/ Újratelepítése meg ugye konkrét szívás win alatt. Az ilyen apró hibákból van rengeteg, ami elveszi az ember kedvét..
Do You Dream?
-
manchester85
veterán
Zack jól összefoglalta, hogy miért ne váltson egy szifonos droidra.
i6 Silver
-
kristee
tag
válasz DanielK #23132 üzenetére
Sajnos a mac is meg tud fagyni teljesen, de kevés rá a példa, nekem már sikerült előidézni a BSOD-ját, illetve GSOD-ját, de sajnos a printscreen nem működött közben
Ez egy 13 éves korból megmaradt becenévből jött nick, mindenhol ezt használom azóta
Kristóf vagyok és Kristi-nek becéztek, de az mindenhol foglalt volt, ezért lett a két ee a második i helyett[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #23130 üzenetére
Elárulom, hogy macen nincs ctrl+alt+del, hogy újra indítsd a gépet. Ha esetleg egy-egy nem teljesen jól optimalizált program megfagy, akkor elég force quit neki és bezáródik. Illetve akkor csak az a program fagy be, nem az egész gép. Ez is tetszik.
Nem vették ki win7-ől, sőt win 8-on is van, csak új designt kapott.[link] Amíg van windows, addig lesz kékhalál is.
A vinyós dolgot macre is értettem. pl most mac mellett is mindent kimentek, de már okosan, sőt ott a time machine egy kincs.
(#23131) kristee: eddig azt hittem csaj vagy... (bár még lehetsz az, nekik is lehet barátnőjük )
[ Szerkesztve ]
-
kristee
tag
válasz Malachi #23127 üzenetére
Én szerintem elég jól értek hozzá, mégis a saját rendszeremet is újra kell rakni maximum évente mindegy milyen win, mert brutál módon lassul az eredeti állapothoz képest, még akkor is ha csak egy virtuális image-ről van szól, pedig ott aztán a hardver se lehet baj...
Barátnőm és a család egyéb tagjainak gépén pedig a fél év már siker, ha megy anélkül, hogy a ff vagy chrome összefagyassza.
Nem tudom te mire használod a gépet, de ha dolgozni akarsz vele, akkor biztosan újra kell rakni időnként.Sajnos ugyan ez igaz az OS X-re és a linuxokra is, néha újra kell rakni, csak míg a win-t alap usernél fél évente pro usernél évente, addig az OS X-et pro user esetében 2-4 évente, alap user esetén 3-7 évente. Debian esetében pro user 1-10 év (attól függ hányszor nyúl a kernelhez illetve hasonló mély dolgokhoz és rontja el) alap usernél 10 év alatt maximum a /home paritciót kell legyalulni (persze ne legyen root joga, mert akkor napos csibe esete forog fent és akár napjában 3szor is újra kell rakni)...
-
Malachi
addikt
válasz DanielK #23129 üzenetére
szerintem a hardverhiba nem az oprendszer sara, Macben is láttam már kinyiffant vinyót.
a kékhalálra nem tudok mit mondani, elhiszem. mondjuk azt hittem, a win7-nél már nincs ez a fícsör, kivették.
ha egy-egy program be is hányt eddig, a mágikus ctrl+alt+del mindig segített.
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #23127 üzenetére
Hidd el én is így voltam régen. Csak aztán elég volt, hogy egymás után 2HDD is tönkrement a gépemben (nem kevés adattal persze). Azóta fő az elővigyázatosság (lementve minden egy külső vinyón és feltéve a felhőbe 2 helyre is - persze a felhőben csak a képek, zenék és dokumentumok).
Örülök, hogy a win7-tel neked személy szerint semmi bajod (örülj neki), de nekem és a környezetemben már másnak is volt vele gondja.
Nálam sajnos kék halál (pont munka közben, persze mentés pont nem volt ) is volt win7-tel, amire nem jöttünk rá, hogy miért (hardvereke jók, teszteltük őket vagy 4 napig ) Szóval szerencsés vagy.De egyszer majd rájössz...
-
Malachi
addikt
válasz DanielK #23124 üzenetére
figyelj, bizonyos szempontból igazad van, mindig lehet legrosszabb lehetőség, de nem arra építek, hogy majd úgyis elszáll a vinyó, érted.
a rendszergazdák által karbantarott céges fosrakétákat meg ne akard összehasonlítani egy napi max 2 órát használt otthoni kis laposhoz.
92 óta végigjártam a win szamárlétrát a 3,1-től, elhiheted, hogy ismerem a rendszert és tudom, mekkora gigantikus szívások voltak vele. régen. a win7 óta meg nincsen semmi. úgy cseréltem komplett gépet (alaplap, proc, VGA, HDD) többször is a mostani oprendszer alatt, hogy egyszer telepítettem fel és azóta nem. hozzá se nyúltam. felállt az új hardverekkel és ment. nem hittem el.
szóval tudom, hogy menő és patent az Apple OS és komoly munkára, magamnak szerintem vennék is, de mióta Win7 van, bármilyen átlagos felhasználónak tökéletes megoldást ad. nem kell telepítgetni, nem kell szórakozni vele, nem romlik el, hülyebiztos. a kis Dell-en, amit most eladunk, szintén nem volt gond vele az utóbbi két évben.
engem nem térítesz meg, fanboi.
-
Jojo5
őstag
haverom vadul nyomja, ma hozzak neki a 15"-os alap MBP-t es mivel a T-nel veszi, a vege kb. 630-60k-ban fog megallni...
mindezt diakhitelbol reszletre...mondtam neki, hogy a jobb kijelzovel+applecare-el 2300-500 EUR-ben megallt volna a Németeknel pl... plusz ugye a 10%os iskolakezdese akcio vagy mi a szosz... melle a srac elte magyaron tanul
o dolga, de en a fizetos egyetem melle ezt nem vallaltam volna be, max egy 13"-as Airt-t...
szoljatok ha rosszul gondolom azt, hogy ez ilyen formaban butasag volt ennyiert...
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #23122 üzenetére
Aztán majd ha elszáll a benne lévő vinyó, mert folyamatosan használva van (és azon volt a 230GB-od), akkor megy a sírás, hogy mentsék meg az adataimat. Szerintem jobb a külső vinyó (USB3-mal már gyorsak is), hogy adatokat azon tárolj. Fő rendszernek meg SSD, de abból akár a 64GB is elég. (Ezt most nem mac specifikusan mondtam.)
Nem nettó hülyeség, mert több ismerősöm (rendszergazda, informatikus) is mondta, hogy a windowsnak nem árt. Itt a munkahelyemen is már több gépet kellett újrarakni (vagy office-t), mert valami nem úgy működött, ahogy kellett. És idebent minden szar le van tiltva a user error miatt, ahogy mondjátok.
Szóval nem azért írtam amit írtam, hogy térítsek... -
Mr.Csizmás
titán
válasz DanielK #23119 üzenetére
SRY. mondjuk ez is egy opció, hogy értek hozzá, de foglalkozzon vele a rák.
(a mostani munkámmal vagyok így)@Tibee86
eu premier után, szept. elején 250 eur volt münchenben a 16 gigás, most meg a 32-es jön annyiért...
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Malachi
addikt
válasz DanielK #23119 üzenetére
"A windowst cirka 3-6 havonta újrahúzni (közben meg az ilyen-olyan takarító progikat futtatni).
Ha teljes védelmet akarsz, akkor még kb ~ 15-16e Ft ki kell adni egy vírusírtó, kémprogram-írtó stb programra. (macen nem kell ilyen)."nézd, ez nem vélemény, hanem nettó hülyeség, őszintén meglep, hogy még van ember, aki ezeket komolyan le tudja írni. a többi meg a te saját preferenciáidat tükrözi, szóval érted.
mi a szart kezdjünk a 128-as SSD-vel, ha kapásból 230GB cucca van? szóval ott kezdődött az egész keresgélés, hogy legalább 256-as SSD és 13". nézd meg az árát. külső meghajtó nem érdekes, nem jó, nem kell.
aztán sorolhatnám, de nem teszem. így megy ez.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23116 üzenetére
Lemaradtam
Jah, hogy taliról van szó
Egyébként nincs tervbe egyelőre tábla, ha mégis leginkább iPad vonz.
De nézegettem most videókat róla, nem rossz ketyere ez a Nexus 7. Mennyiért lehet mostanság beszerezni?Más: 4S hirdetésben ilyen szöveg: "a telefon tökéletes facebookozásra, netezni, játszani, persze hívást indítani fogadni - de tudom aki telefont akar venni az androidot vesz, mindenki másnak itt ez a remek készülék."
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23118 üzenetére
adom
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #23113 üzenetére
Ahogy gondolod, ha neked windows kell, azt veszel, amit akarsz. Nekem kell az os x.
Pont az átjárhatóság miatt. Bocs, hogy leírtam a véleményemet.(#23114) Mr.Csizmás: képzeld, értek a géphez. Csak tököm kivan, hogy minden szart összeszed a windows, ha nincs megfelelő app telepítve. A calád többi tagja nem ért a géphez, náluk kell a 3-6 havonta újrahúzás. Nálam nem, de már elegem van a winfosból és a linuxból. A windowst pátyolgatni kell, hogy rendesen működjön, a linuxot meghackelgetni terminálba, hogy minden működjön.
A mackel nekem nem volt ilyen. Nem is kell pátyolgatni, de terminálban sem kell hackelgetni, hogy minden működjön. Számomra azért jó a mac és az os x, amiért az iphone. Kiveszem a dobozból és csak használom, nem kell vele foglalkoznom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23116 üzenetére
ma valamikor jó lenne?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23114 üzenetére
köszipuszi.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DanielK #23105 üzenetére
- 3-6 havonta újrahúzás -> user error, tudni kell üzemeltetni
- vírusírtó: avira ingyenes otthoni felhasználásra, emailcímmel regelhető
- openoffice 0 ftde ha nem kell a directX (játék), akkor meg egy jobbfajta user-friendly linux disztro, és 0 ft az oprendszer is.
nem bántásból, de 20 sorban leírtad, hogy nem értesz a géphezTibee86 & ittakary szívesen
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Malachi
addikt
válasz DanielK #23105 üzenetére
ne sértődj meg, de te el is hiszed ezt a sok sületlenséget, amit leírsz? ha lesz időm, tételesen leírom a valódi tapasztalataimat, de most sajnos dolgoznom kell nagyon határidősen.
legyen elég annyi, egyelőre, hogy már az árban sincs igazad, plusz gondolkodj el rajta, mi a francért adjak ki majd félmilliót egy olyan gépért, amit netezésen, filnézésen és zenehallgatáson kívül max. szövegszerkesztésre használnak majd és az egyetlen kikötés, hogy könnyű legyen és "szép".
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #23096 üzenetére
Nekem jobban megérné +110e Ft-ért a MacBook Air. (amit én találtam hivatalos oldalon ennyivel olcsóbb az asus, amit írtál).
Amióta van macem, tudom, hogy olyan rendszert kapok, ami nem fagy le, nem hal meg stb. Teljesen szinkronban vagyok (macen, ipaden, iphone-on) minden eszközön.
A macben egy 128 GB SSD van, szerintem már sokkal jobb egy ilyen tároló, mind hdd. (laptopban). Nem fog túl sokat érni az a 24GB SSD. Az csak arra való, hogy kipakolja a gyakran használt programok cache-t.
A windowst cirka 3-6 havonta újrahúzni (közben meg az ilyen-olyan takarító progikat futtatni).
Ha teljes védelmet akarsz, akkor még kb ~ 15-16e Ft ki kell adni egy vírusírtó, kémprogram-írtó stb programra. (macen nem kell ilyen).
A nagy kérdés, mennyit bír az akksija? A macé kb 7 órát. Azéret az nem semmi (ipad 10 órát fut).
Szóval amennyivel többet tud az air, nagyjából annyival is kerül többe.Persze azt vesztek amit akartok, de amióta mecem van, soha többet winfost (csak virtuálisan az office miatt ). 23-át várom nagyon, az új imacek miatt (a régiek ára emiatt esni fog az aprekben )
-
Tibee86
nagyúr
Most nézem csak, nem mintha annyira lényeges lenne, de a szakmai topik hogyhogy nincs kiemelve?
Az összes Samsung topik ki van, még a wave, zte blade és hasonlók is. -
SÖ
addikt
válasz Malachi #23088 üzenetére
Ebből újabb per lesz
peugeotmate
Használnám, de márciusig várnom kell a Lagunára v.Londonra. Kitalálja a következő szó, és tanul, ahogy kell. Van egy olyan érzésem, hogy net kell hozzá, ha kiterjesztett adatbázist használ. Persze ez nem a Cydiás változatra igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Mr.Csizmás #23099 üzenetére
na mibe, hogy erre nem számítottál
de legalább az árával elismerik, hogy gagyi, ez a 250 dolláros címke teljesen vállalható. jó, attól még pofátlan "brand" lopás ez is, de mindegy, megszoktuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest