Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #22699 üzenetére
Tudok róla, azt írtam is, de most ugye megint Nvidiát raktak a MBP-kba AMD helyett
TheMarci: csak játéknál vannak nagy különbségek igazából, a Mac meg úgyse játékra van kitalálvaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Hmm.. Találtam 114-ért dominos bontatlan i5-öt. Biztos minden úgy van, ahogy leírták.
#22693: Nah... Most már 214. 1 perccel előbb kellett volna rámenni, így már nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Samsung vezető chiptervezője átigazol az Apple-höz.
Volt AMD-s vezérhelyettes
Ez előremutatja, hogy az Intelt minden területen lapátra teszik. De ez csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
nagyúr
Gyerekek azonnal csapjatok le erre! - Solar Walk - INGYÉ'!
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #22684 üzenetére
Dick
-
korpicschess
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #22681 üzenetére
Cook
-
nagyúr
nekem azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ki a f.szom volt az aki rábólintott, hogy:
HMM SRÁCOK EZEK AZ IKONOK JÓK LESZNEK! NEKEM NAGYON TETSZENEK! MINEK IS LEGYEN EGYSÉGES IKON AZ ÖSSZES ESZKÖZÜNK, AZ MÁR ELÉG UNCSI....
jézusom mindjárt hányok... iPod Nano 7 gen
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz alba-regia #22668 üzenetére
Szifonról váltottam SII-re. 1 hónapot bírtam vele. Pedig nem rossz telefon, de nem bírtam megszokni, de sok olyan tulajdonságai is volt , amit pl. az iphone-ból hiányoltam.
[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
válasz icecave #22664 üzenetére
Az SII egy kifejezetten jó Androidos telefon. A gyári rendszer szépen, akadásmentesen fut rajta, ha nem buherálják, a mérete is jó. Az SIII meg már valami átmenet a tablet és a telefon között. A formavilága is katasztrófa (szerintem).
Nekem ezért is lett a soron következő telefonom iPhone5. Kaptam egy ugyanakkora kijelzőt szép formájú telefonnal, akadásmentes rendszerrel.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ittakary #22666 üzenetére
épp erről beszéltem, szabad szemmel is látható. Nem tudom miért erőltetik RGB helyett a Pentilet.
Érdemes megnézni fehér háttérrel a Lumia800-at. Bal szélen pl piros pixelek sorakoznak, recésen. hányinger... Pedig amúgy nagyon jó telefon. Mondjuk a sima fehér háttér se fehér... hanem ilyen szövetszínű lyukacsos valami.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amúgy ebben a kijelzőben tényleg az nem tetszik, hogy hiába ez a brutális felbontás, a pixelek elrendezése miatt tényleg pixelesnek hat... Tudom nevetségesen hangzik, de közelről jó szemmel nézve érthető hogy miről beszélek.
Nézzétek az ikon széleit. Fura!
-
nagyúr
válasz Tibee86 #22662 üzenetére
SII nekem pl. kifejezetten bejött. Mármint csak S1-em volt több napig 3GS és i4 között, de annak a kinézete nem volt az igazi. SII szerintem rendben van. SIII-at meg hagyjuk, számomra eleve péklapát a telefon, a 168 cm-es magasságomhoz mérten meg kifejezetten röhejesen festenék Remélem, iPhone nem nagyon fog már nőni...
-
Tibee86
nagyúr
válasz icecave #22659 üzenetére
Azám. Superverda óta nekem már csak fokok vannak, nem pontok egy tesztben.
Jelen témához még annyit, hogy egyszer nyomogattam csak az S3-mat, de méret miatt nálam kizárt kategória. S1-et sokszor( van a családban), de akármilyen rom, vagy téma van rajta, egyszerűen az iOS kinézete sokkal jobban tetszik, még így is, hogy JB nélkül max hátteret tudok cserélni.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ittakary #22657 üzenetére
hajrá. engem sajnos zavar a pentile, így nem tudnám kényelmesen használni, próbáltam, de amellett h zavaróan könnyű, a kijelzője a pentile miatt nekem felejtős. a barátnőm Neo-ját szívesebben veszem kézbe, annak szép a kijelzője. kicsit túlszaturált, de még elmegy.
Egy HOX-ot megnéznék viszont élőben.
-
nagyúr
Na gyerekek. Kaptam kölcsön egy S3at most pár napig ezt használom. Kíváncsi leszek hogy Andoid szűzként hogy fogadja a lelkem ezt a telefont. Idáig bejövős
Majd még jelentkezek
-
Tomics
addikt
Csak ideért a futár, végre iPhone5 tulaj lettem.
Fehér, 16 gigás. Gyönyörű, nem karcos, nem kopott sehol
Első fogásra nem is olyan pehely könnyű, mint amit az XMS-ben tapogattam Pont jó[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
b4zsi-
őstag
válasz korpicschess #22640 üzenetére
Hát nem tudom. Én a Te helyedben nem vennék használt mobiltelefont főleg ebben a mai világban. Inkább még tennék össze egy kis pénzt egy újra vagy választanék másik modellt, de ez csak az én véleményem. Sok sikert a további kereséshez!
-
r3dsnake
nagyúr
Nem. Az eredeti mappában marad minden. De ha úgy csinálom, hogy az iTunes mappába menjen a musics-on belül és onnan importálja magától, akkor sem kerül mellé semmilyen cover fájl, kipróbáltam.
De ha manuálisan teszek mellé pl egy folder.jpg-t, azt sem teszi be magától.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #22639 üzenetére
Megkerestetem az iTunes-szal. De ha manuálisan rakom be a covert, akkor sem változik semmi a zene mappában (nem kerül az albumhoz semmilyen kép.) Szóval ha újrahúznám a win-t, akkor megint lehetne egyesével mindegyiket. Erre nincs valami normálisabb megoldás?
korpicschess: merre van?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz korpicschess #22644 üzenetére
Ha belegondolsz, lehet jobb is... személes átvétel kell, mert épp tegnap ecsetelte egy ember,hogy járt egy i4-el, amit postán küldtek neki el...
-
nagyúr
válasz korpicschess #22642 üzenetére
Te tudod, csak véleményt közöltem. Vedd meg, de idejönni sírni, ha valami para lesz vele tilos
-
nagyúr
válasz korpicschess #22640 üzenetére
Szerintem ne vegyél olyat, amit eleve "gányolgatni" kell,hogy tudd használni... Nem beszélve a frissítésekről, stb. Csak szívni fogsz vele.
-
korpicschess
veterán
iOS 5.1.1
04.11.08 BB
i4
függő.
Megoldható valahogy, a downgrade (jailbreakhez, na meg a satöbbihez)?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
Hi!
iTunes-ban hogyan tudnám megoldani azt, ha egy albumhoz állítok be (vagy kerestetek iTunes-szal covert), ezeket meg is tartsa? Mármint ha pl újrahúznám a wint és az iTunes-ba való zenéimet visszatenném, a coverek nem lennének ott alapból. Kipróbáltam, hogy kitörlök egy borítós albumot, és behúzom újra az iTunesba, és nincs borító. Ez orvosolható valahogyan?
Köszi!
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22635 üzenetére
Hát még én! Ha meg lesz tuti csinálok egy 90 perces mozifilmet róla. Addig is gyűjtöm az infókat, kik fejlesztenek rá, mi várható ezen a területen, ha piacra kerül. Ja, most jut eszembe, a TomTom natív lesz rajta.
Érdekes, a WP Nokiákon nem fogott el ez a wow, pedig a hone screan itt is aktív csempékből áll. -
Totheground
addikt
Ratinggel kapcsolatban.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22632 üzenetére
Igénytelen állat ez az iPhone. Most néztem meg a gyártási időt 2010. 30. hét, és az üzemidő semennyit sem romlott - részben köszönhető az egyre jobb OS-nek. De ez sem tart vissza.
Malachi
Van egy olyan érzésem, ha tudná, be sem engednék az Appstore-ba. A sok százból, még egyel sem találkoztam. Csak ha a felhasználó pocakra ütéssel megbecsüli, beállítja a csúszkát, és az alapján számol.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #22630 üzenetére
van ott más is, ahonnan ez jött. a több száz battery app közül csak van olyan, ami normális.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #22630 üzenetére
Így van jb kell hozzá, de neked 4S és ios 6 így kilőve.
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #22626 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22604 üzenetére
Fogok is írni, a BB-nek, mert félek, hogy olyan dolgokon változtatnak, ami nem az ínnemre való. A szögletes monolit formához ragaszkodom, a kijelzőt, viszont hozzák egysíkba, aminek lehet egy kis vertikális íve, zafírból. A hátlap rozsdamentes acél, az antennáknál polimer-carbon. Felülről a power gombot hozzák oldalra, és a csatlakozókat mágneses csúszkafedél védje. Még nem megoldott, de az indukciós tőltést integrálják a lenehető hátlapba. Van rá 3 hónapjuk.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #22626 üzenetére
Cydia-val ott meg a batteryinfo progival.
-
Kommy
veterán
Most nézem a telefonom akkumulátorát nagyon jól bírja, van benne 532 töltési ciklus és az 1200mAh helyett még 1111mAh-van benne ami több mint 92%, ezért ez nem rossz egy lassan 3 éves telefontól. (2009 47.heti gyártású)
-
SÖ
addikt
válasz alba-regia #22623 üzenetére
Épeszű ember ilyen hirdetést nem add fel. Valaki írta, hogy IQ teszthez kéne kötni a regisztrációt.
-
SÖ
addikt
vadászcsiga/icacave
Már nem tudom linkelni, (már törölték) de most esett le. Úgy megfagyott az a szegény ájfon, hogy letört belőle pár giga-bájt a memória sarkából.
Még ilyet?[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Az én i4-em is régi, és már kilazult rajta a digitális képkeret. Van úgy, hogy nagyobb huzat kiviszi belőle a képeket.
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #22615 üzenetére
Ja érdemes végig olvasni.
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #22609 üzenetére
Személyes kedvenc:
Statisztika. Este már csak a Nokiák fogynak. Az iPhone vásárlók kora délután érkeznek az esetek többségében.meg
-
SÖ
addikt
" iPhone kereskedésből. "
Itt bukott meg a dolog. Ez valszeg hamis iPhone, amit a társadalomba beilleszkedési problémákkal küzdő népcsoport forgalmazott az utcán.
-
vadászcsiga
félisten
Ez jó a tárhelyből letört darab a legjobb.
-
nagyúr
"FIGYELEM! A 16GB-osokból sajnos a káresemény során letört egy kis rész a tárhelyből, így azok csak 14,5GB-osak."
Bontatlan dobozban letört, de csak a 16 gigások esetében?
Mindjárt letörök az asztali gépem ramjaiból is, sok a 16 giga, 13,5 elég, ha meg többet törnék le véletlen, vissza ragasztom, no problem
-
peugeotmate
őstag
Az év hirdetése:fagykár
meg
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22606 üzenetére
Tudja a fene, lehet, hogy London. Idáig volt már dev alfa, dev alfa b.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #22606 üzenetére
Ha meg nem lesz sikeres, átkeresztelik BB Guano-ra
-
SÖ
addikt
válasz icecave #22602 üzenetére
Igen. Egyrészt, másrészt, meg próbálják védeni a terméküket a nem megfelelő kiegészítő használatától. Utángyártott töltökkel volt már gond.
vadászcsiga
Így látszik pedig próbálok pártatlan lenni. De nagyon kíváncsi leszek a Lagunára, mert már most is jól néz ki, és tuti, hogy csiszolnak még rajta. A keret nekem is problémás.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #22590 üzenetére
Valóban elég király, bár a switcher része nagyjából hasonló Multifl0w-val is, én azt használom erre és tökéletes, sokkal jobb, mint a multitasking bar Amúgy simán lehet,h vki megcsinálja ezt Cydiás tweakként.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest