Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #22498 üzenetére
Csak félig, inkább a jack-et takarják teljesen, de majd kitalálok oda valami cuccost, ha megint lesz egy kis idő
-
nagyúr
Volt még egy kis időm, amíg a meló feedback-re vártam, szépítgettem a lightning dock konceptem. Még mindig csak 3 óra meló van benne, szóval ahhoz mérten szabad fikázni
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Speedshopban is 299k
-
Tibee86
nagyúr
válasz philoxenia #22491 üzenetére
Uhh hát röviden annyi, hogy barátnő szinten kezeli, de a vége a poén, mikor bemegy az irodába.
Ha nem nézed a sorozatot, annyit kell tudni Raj-ról, hogy nem tud megszólalni nő társaságában, és Siri közli vele az irodában, hogy "ha szeretkezni akarsz vele, csak mondd".Itt van amikor vacsoráznak:[link]
Sajna nem találok olyat amihez lenne felirat.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz manchester85 #22488 üzenetére
Aki ennyire isteníti a Sirit, mint amolyan titkárnőt, belegondolt már abba, hogy Sirinek a valódi titkárnővel ellentétben nincsen p*ncija?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #22484 üzenetére
Próbálom végiggondolni, hogy mit tudnék elképzelni a jövőben. A telefonos fizetés, ellátva egy fejlett e-wallet-tel pl. állati jó lenne. Minden fizetést rögzítene a rendszer, és diagramokra bontva mutatná, hogy mire mennyit költöttem. (Élelmiszer, szórakozás, számlák, stb, összehasonlítva korábbi kiadásokkal, számlákkal, stb). Illetve ha a Siri külsős fejlesztők számára is használható lenne. Be lehetne állítani, hogy értesítési üzenet, vagy Siri értesítés érkezzen. Jönne a push, és nyögné be, hogy xy like-olt, vagy meghívtak egy jövő heti házibuliba, "shall I create it?" Mindenképp innovatív irányba kéne haladni, ugyanis ez a képernyőméret növelős marhaság baromira unalmas, amiről szól mostanában az ipar. Pl. vegyük azt, hogy megyek Armin van Buuren bulira október 31-én Kassára, és Siri aznap figyelmeztetne, hogy az esemény helyén és idején milyen idő várható, és hogyan öltözzek fel. Vagy ha a tv24-en bejelölök egy műsort, akkor Siri minden nap jelezzen, amikor kezdődik az a sorozat.
És hogy mivel jutna az abszolút csúcsra az Apple? Ha forradalmasítaná a TV ipart. Persze ez iPhone-ra nem feltétlenül lenne annyira jó, de iPad-re annál inkább. Élő sportműsorokra jelentkezés, vagy személyre szóló csatornakiosztás filléres összegekért. Ami érdekel, azért fizetek. Nem az, hogy van 200 csatorna, de a buzi Digisport miatt nem tudok tennis masters tornákat nézni. Vagy jön egy vihar, és semmit nem tudok nézni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Ragnar95 #22486 üzenetére
Nekem még mindig nagyon jó a 6120 telefonálni és alapfunkciókra, csak a kicsi kijelzőméret és betűméretek miatt tervezek egy másikat venni erre a célra...
Persze én sajnálom a régi telefonjaim "elkótyavetyélni", még a 6101 is megvan és használatra kész, bár kéthavonta egyszer használom csak...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #22481 üzenetére
Jaja, énis arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a következő nagy újítás, mivel ugye egyelőre olyan technika sincs nagyon a piacon, ami tökéletesítésre várna, kivéve talán a vezetékmentes töltést, meg az önjavító festékeket...
Amúgy itt jön elő az, amit jó hosszan kifejtettél nemrég, hogy a gyártóktól várja el mindenki, hogy megmondják, mit akarnak a vevők, hiszen ha megkérdezed az i5-öt ellenzők nagy részét, hogy pontosan mi is hiányzik belőle neki vagy azt fogja mondani, hogy nem tudja vagy valami olyat, aminek értelme se nagyon lenne a felhasználók nagyrésze számára....
philoxenia: ez talán azzal magyarázható, hogy az új vásárlók volt leginkább azok, akik ezekre az újításokra (nagyobb kijelző, fém hátlap...) vártak, így ők örülnek, hogy megkapták azokat és az eddigi iphone tulajok valami forradalmira vártak, főleg a 3GS-i4 tulajok, hogy legyen okuk a váltásra, mivel nekik nem feltétlenül éri meg váltani, ha nincsenek forradalmi újítások, míg az új tulajoknak, ha újonnan veszik a telót, az i5 éri meg a legjobban, mivel annyival nem olcsóbb a 4/4S, mint amennyivel kevesebbet tudnak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A kérdés az, hogy mi a cél? Az új vásárlók megnyerésére lehet, hogy a legjobb lett az i5, az ellentáborból sok jót hallok, érdekes módon most az eddigi felhasználók fanyalognak inkább....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #22480 üzenetére
nem azt mondom, hogy sz@r, mert nem az, de az, hogy tényleg már már papír könnyű, azért furcsa érzés, mondjuk szerintem az I4 nem annyira nehéz, mondjuk kicsit lehetne könnyebb, de a vékonysága az I5-nek nagyon jó...
viszont a súlya szerintem kevés, a kijelző egyértelműen jobb, gyorsaságban meg brutális, és kb. ki is fújtak az érveim, meg persze a kamera, de azt nem kell mondanimanchester85: azért 200k-t nem kéne kiadni, csak max 100-130-at
viszont én nekem a képekről kegyetlenül bejött az I5, viszont így élőben... nem annyira, mármint a fekete, most ez valahogy nem tetszik úgy...
nem mondtam, hogy az apple-nek világot kéne váltani, de nyugodtan lehetne valami komolyabb ugrás mint a 3GS I4 között stb...
persze tudom, hogy lassult az ipar, de én azért reménykedtem, hogy orbitális durrantás lesz... hát nem lett, remélem jövőre több lesz az újdonság, de ehhez nem fűzök nagy reményeket, inkább 2 év múlva[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
manchester85
veterán
De mire számítottál? Kézbevétel nélkül is tudni lehetett, hogy forradalom nem történt. Ettől függetlenül ez nem feltétlenül rossz, hisz csak a látszat miatt fölösleges lenne a jót elrontani, és valami orbitális hülyeséggel felrúgni az eddigi koncepciót. Igazából mindenki várja az újat, a fejlődést, de nehezen tudnánk megfogalmazni, hogy miben is látnánk szívesen ezt az újítást. Egyébként szerintem is el lehet lenni az i4-gyel, egy közel 200k-s kiadást nekem se érnének meg ezek az újítások. Lassul az ipar, kíváncsi vagyok, mikor és milyen formában lesz egy újabb komolyabb ugrás. Szerintem a hangvezérlés személyre szabása lehet a jövő.
i6 Silver
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #22477 üzenetére
meg mielott bementem meg azelott is azon voltam, hogy ha "megfog" akkor megiscsak valtok, de en ennyitol nem esek hasra,nekem ennel tobb valtozas kell 2 ev utan
szoval, hala egnek nincs az, hogy nyugtatnom kellene magamat, viszont en nem orulok annak, hogy konnyebb lett a telo
lehet idovel nem zavarna, de most kifejezetten zavart azon felul is, hogy erezni a minosegi osszerakast...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
na, most voltam az xms-ben, megvettem a tokomat, illetve megtapiztam az I5-ot, szep meg gyors illetve a kijelzo mintha jobb lenne, de el mult kb. 5 perc tapizas utan a wow faktor...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
kutga
nagyúr
3GS Home gomb csere mennyibe kerülhet? Mondjuk az iphoneszerviznel?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Blaise
veterán
válasz korpicschess #22468 üzenetére
Már múlt csütörtökön megrendeltem, holnap kapják meg, a hét második felében szállítják ki
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #22466 üzenetére
Volt olyan akció, hogy aki Mastercard Mobile-al fizet, az kap 10ezer Ft kedvezményt.
4 magos Tegra 3, 1GB ram, 16GB tárhely...ennyiért még belefér, sose voltr még androidos cuccom
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Lehet, hogy a héten Nexus 7 tablet tulajjá válok, 69ezerért 2év garanciával nem lehet otthagyni
-
Blaise
veterán
válasz korpicschess #22461 üzenetére
Passz, nekem a T-nél olyat adtak, amiből SIM és microSIM is kitörhető.
-
C4mp3r
addikt
válasz korpicschess #22461 üzenetére
igen, csak vigyazz, hogy nehogy a tulbuzgo ugyintezo kitorje neked. majdnem igy jartam
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
3GS-be ugye még hagyományos SIM kártya megy bele, nem MicroSIM?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
manchester85
veterán
Mekkorát nézne már mindenki, ha nem iPad mini, hanem iPhone maxi jönne. Anyátokat Samsung, és a rajongóinak is, nagy kijelző kellett? Nesztek! Itt az új iPhone maxi! It is the biggest smartphone ever!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #22451 üzenetére
Bár még mindig nem hiszem, hogy jönne iPad mini, az a fekete nem néz ki rosszul De nemhiszem,h ez a dizájn lenne, mert a fekete az egy nagy iPhone 5, a kék, meg a piros pedig tiszta nagy iPod Touch
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #22453 üzenetére
olyan, mint egy nagyra hízott ipod touch (new gen). a piros tetszik (nem nekem, hanem a páromnak jó lenne).
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #22453 üzenetére
Nem tudom, most elkapott a kék mánia.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
korpicschess
veterán
válasz manchester85 #22450 üzenetére
Óh baszki.... Nem Miskolcon leszek, hanem Pesten.. Mondjuk sok ráció nem lett volna benne, hogy addig megmarad.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
GALARDO
addikt
Kell! Remélem ilyen lesz.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz korpicschess #22449 üzenetére
Jaja. Mondjuk az enyém azért nem kel el, mert jelen állás szerint nem is eladó. Apám telóját hirdetem, és az ő iPhone 5-ét várjuk a vodától, de csak a szarakodás megy. Nem tudtam megrendelni 1-jén, mert hosszabbítással nem ment az oldal, úgyhogy azóta megy a kínlódás, de elvileg már folyamatban van. Apám meg hajthatatlan, hogy akkor vihetik csak el a telóját, ha meglesz az új. Persze én hirdetem... Na mind1. Elvileg lesz majd egy vevő, de ha nem kell neki, vagy talál mást, és te nem, akkor jaja, tárgyalhatunk. Mondjuk az előlapon van egy pici karc, de a kijelző fölött. Viszont ez függetleníthető, és garantáltan nem lesz letiltva.
i6 Silver
-
korpicschess
veterán
válasz manchester85 #22444 üzenetére
Első. Legalábbis, eladni volt 3G-m, régen volt pár hónapig iTouch 2G.
Ha 3 hétig nem találok és nem kel el a tiéd, majd beszélhetnénk róla, akkor Miskolcon leszek. Azért remélem addigra összejön valami.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Bling95
őstag
érdekes hogy még mindig nem látok sehol töltős tartókat ( mint icacave-é), azért ennél sokkal gyorsabban szoktak jönni a kiegészítők
-
manchester85
veterán
-
r4z
nagyúr
válasz korpicschess #22438 üzenetére
SII után nem csodálkozok, hogy szabadulnál a WVGA-tól
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
DanielK
addikt
válasz korpicschess #22438 üzenetére
Wow, te meg az iphone?
-
jimhun
senior tag
Hali,
Par hete feldobtam itt hogy a Sennheiser CX300 II fulhallgatomat le szeretnem cserelni. Akkor itt voltak akik ajanlottak a Brainwavz-et mint markat. Nekik, koszonom ezt , mivel akkor meg is rendeltem egy Brainwavz M4-et, ami ma megjott, es tenyleg jobban szol mint a Sennheiser Meghozza nem is kicsivel.
A vicc az hogy ez 30 Euro volt, a Sennheiser meg most olyan 60 korul van. -
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #22434 üzenetére
Nem szokott lenni, egyedül a home gomb hiba jellemző az i4-ekre. Csak ugye ha mégis történik valami nem olcsó a javítás, bár nem hivatalos helyeken egész emberi árakon dolgoznak
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
válasz korpicschess #22434 üzenetére
Szerintem nem lesz gáz, vesd meg nyugodtan.
Típushiba a 4 -nél, hogy beszar a home gomb, ha ez megtörténne, 3000Ft. a csere.Az meg, hogy megadja magát, bármelyik elektronikai cuccnál benne van a pakliban.
-
Blaise
veterán
válasz korpicschess #22432 üzenetére
Baj viszont annyira nem szokott lenni velük.
-
nagyúr
válasz korpicschess #22430 üzenetére
Azt már neked kell tudnod, hogy bevállalod e gari nélkül
-
nagyúr
válasz korpicschess #22426 üzenetére
ha teljesen hibátlan, vagy van még rá gari akkor igen
-
máyköl
veterán
válasz korpicschess #22426 üzenetére
Bőven meg, persze.
-
Malachi
addikt
válasz korpicschess #22423 üzenetére
nézz körül errefelé esetleg
-
whitezo88
nagyúr
válasz korpicschess #22417 üzenetére
4s szerintem nem drága, amennyiért lehet kapni, 100 körül... legalábbis jobban megéri, mitn 2x ennyiért 5öst...
75ért sima 4-est kapsz.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz máyköl #22419 üzenetére
Normális:
független (vagy domino, meg vitamax a másik talán és függetleníthető), ne legyen szétkopva, lehetőleg karcmentes, minimum elöl. Bumper végülis takar sokat.
Minimum 16 giga, ami kicsit kicsi, de a 32-es drága.
70-75 körül gondoltam. Ami drága egy ilyenért, de ez van.
Az, hogy helyben legyen az kb. kilőve, az, hogy értelmes eladó árulja, hát az is marha ritka, az mégritkább, hogy előre elküldjék nekem.Szóval lehet Omnia 7 lesz 33k-ért...
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz korpicschess #22417 üzenetére
Miért nincs normális? Mennyiért akarsz venni?
-
korpicschess
veterán
Kb eldöntöttem, hogy veszek egy iPhone-t.... 4S jó drága, szóval az kilőve, 4-gyel ellennék egy darabig, de egyszerűen nincs normális.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #22412 üzenetére
Sajnos igen, de vigasztalhat a tudat, hogy az Arcam belépő High End cuccokat gyárt.
Ez az átalakító, ami nem lesz tartozék. Ez egy egész jó fórum.
-
Bling95
őstag
venném énis kell majd valami dock töltésre..., alu ráadásul menni az asztalhoz meg az imac-hez
-
nagyúr
Nyilván a kevés szabadidőmben olyat csinálok, ami épp kipattan az agyamból, pont lesz*rom, hogy hol van rajta az RCA meg hasonlók, pusztán a töltés szerepét akartam megoldani vele, a váz meg sima aluból lehetne, fekete gumi tappancsokkal. Nekem elsősorban a gyári dock is csak töltésre volt, sosem vezettem ki rajta hangot, ilyesmit. Majd ha valaki fizet érte, csinálok én olyat, amilyet mondd, addig meg pusztán ahogy oda is írtam "Just for fun" az egész.
-
SÖ
addikt
válasz icecave #22372 üzenetére
Ez egy USB kábel aminek a végén van egy darab vas Nem kötekedés véget, de a legegyszerűbb dock is, ennél egy kicsit bonyolultabb. Hol van az elektronika, és az RCA? Én valami ilyesmit vennék, ha nem várnám a BB10-et. De azt el kell ismerni, hogy egy digitális festőművész vagy.
-
Ragnar95
félisten
Ha több, mint 2 éves vagy Dominoban vették és első tulajdonostól veszed, akkor tuti nem fogják letiltani.
Amúgy annyira figyelj, hogy valóban jó állapotú legyen és legyen rajta pl iránytű app, mert akkor tuti 3GS és nem 3GPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Használtan vennék Iphone 3GS-t, mire érdemes figyelni? Gari már nincs rá, viszont szép karc és repedésmentes, T-függő, eredeti dobozzal, kábelekkel, fülhallgatóval.
Nem szeretnék úgy járni hogy megvétel után letiltják a hálózatról és használhatatlan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Na, végetért a kinlodas, hivtak a vodatol, hogy igenyt tartunk-e a rendelésre. Igaz, hogy most mar inkabb az uzletbol vettuk volna meg a sok szarakodas utan, de onnan meg nem hivnak, pedig elvileg azonnal szolnak, ha erkezik keszlet. Ezek utan tuti az lesz, hogy onnan is jon majd a telefon... Na mind1, viszont elorehozott kiszallitassal hozzak elvileg a szarakodas miatt. .
i6 Silver
-
-
Kommy
veterán
Ebben igazad lehet.
A tervet meg lehet kapni? -
sagit
veterán
válasz icecave #22399 üzenetére
nameg ahhoz hogy valaki ne fusiban gyártson neked egyből kéne rendelned 2k darabot kb
több fajta él is kell a hajlításhoz, 2-3 munkafolyamat lenne mire kész lenne
ha festeni kellene még több, illetve a vágásnál nem ártana az éleket is lecsiszolni
lenne ezzel azért meló mire kész lennede 5-10 db mintát összedobhatunk simán szerintem bármi gond nélkül
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest