Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
beszéltem a GLS-el , nem adta fel a T tegnap szóval ma biztos nem fog megjönni
-
legenda
ahogy korábban is leírtam, de akkor részletezem kicsit;
a rendőr igazoltat valakit például egy bkv ellenőr felkérésére, a rendőr mind a két félnek felírja az adatait, majd arról készít egy írásos jelentést, hogy kinek a felkérésére, miért, mikor, hol, kit igazoltatott.
a bkv ellenőr felírja a rendőr nevét, azonosítóját és szolgálati helyét, hogy jelezhesse majd a bkv illetékese felé, hogy honnan kérheti majd ki az adott helyen és időpontban igazoltatott személy adatait, amit a jogosult 8 napon belül írásban meg is tesz, és a rendőrség ilyen módon kiadja a szükséges adatokat!
a rendőr a helyszínen senkinek sem adja át ilyen esetben a másik fél adatait, a bkv ellenőrnek sem, de másnak sem![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bling95
őstag
válasz Tomics #22983 üzenetére
na ha tényleg megjön ma az i5 akkor letesztelem
sms-ben azt írták hogy 20:00 -ig szállítják, remélem ez csak sablon alapján megy mert be is írtam a megjegyzés mezőbe hogy 8 és 16 között kéne szállítani mert akkor vannak bent az irodában, remélem figyelembe vették
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Emlékszek, hogy volt már, de nem tudom mikor írtátok, hogy 3GS, hogy viseli aksi szempontból az iOS6-ot? 3GS vásárlásnál mire kell figyelni? iOS6 van rajta baseband, wifi, gps-t tudom tesztelni. Esetleg van valami weboldal, ahova be tudom írni a sorozatszámot és kiad rá valamit? Minden tipp érdekelne
Köszi -
kristee
tag
Tudom sajnos, bár én pont egyet értenék vele, hogy a fejlett világhoz csatlakozzunk, ahol egy számunk van mindenre...
-----
Ha valakit érdekel, csak ma ingyenes: Carmageddon
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
-
kristee
tag
Azért nem mindegy, hogy melyiket adod át, mert a személyi számod, ami személyiség jog hála a szadesznek, nem kerül rá arra a lapra. Engem egyébként zavar, hogy az egyszerű és megjegyezhető személyi szám helyett kaptunk másik n+1 bonyolult azonosítót, de ha már így van akkor maradjon is titkos
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
legenda
folytatás innen; link
a szolgáltatónak külön belső szabályozása (is) van az ügyfelek adatainak nyilvántartásával/kezelésével kapcsolatban, de azt csak akkor érvényesítheti, ha ahhoz te is hozzájárulsz - tehát mind a két fél hajlandósága szükséges, anélkül nem működik a dolog! egy szerződés arról szól, hogy minden fél elfogadja az abban foglaltakat, illetve annak feltételeit - és ez a szerződés megkötésére is igaz!
jó ez így, ettől csak bonyolultabban lehetne megoldani, hiszen amíg egy hatóság minimálisan szükséges adatod alapján is pillanatok alatt minden más adatot is tud rólad - nyilvántartások; lakcím, gépjármű...stb -, addig egy szolgáltatóra ez nem igaz, tehát ő csak extra körökkel rúgatna labdába, de akkor sem minden tekintetben!
felkérésre történő igazoltatáskor, a rendőr a helyszínen nem adhatja meg egyik fél adatait sem a másik fél részére, hanem 8 napon belül kell/lehet kikérni - írásban - a másik fél adatait - az intézkedő rendőr szolgálati helye szerinti rendőri szervtől -, ahol ki is adják, ha az adatokhoz fűződő jogosultságát hitelt érdemlően igazolja a kikérő, és attól számított 30 napon belül kell/lehet megtenni a szükséges hivatalos lépéseket, amiért az igazoltatás kérve lett! mondjuk ez nem ilyen szerződéses esetekre lett kitalálva, ebben a körben nem életszerű a dolog...
a közjegyzős történet bonyolultabb, esetlegesen még külön fizetős is, akkor meg már nem mindegy, hogy azon okmányodat adod át, ami például tartalmazza a lakcímedet - és azt másolják le -, vagy azt a papírt, amit a közjegyző hitelesített?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mondomén
őstag
Nah döntöttem. Aki nagyon unatkozik egy UP-ot légyszi nyomjon már nekem, hátha könnyebben elmegy ez a rabláncos telefon.
-
SÖ
addikt
Ez érdekes, novemberben már kiadják az első Jolla készüléket? Kicsit meginogtam. Kína lesz elvileg a fő felvevő piacuk. A kérdés, hogy ki sínyli meg, az Android v. az iOS. [link]
mondomén
Nem. Feltéve ha az ár is dominál. Mondjuk a WP-nek sokkal jobb lejátszó screenje van, és támogatja a flash-t, de már az Android is leszokóban van.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Mit gondoltok Lumia 800 jó alternatíva lenne i4 helyére? Már csak netezek és zenét hallgatok vele, kéne valami olcsóbb , de ugyanakkor igényes és kellőképp gyors telefon a helyére.
800-at már 50 környékén is találni használtan...[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
r4z
nagyúr
válasz whitezo88 #22961 üzenetére
rMBP 13" tényleg jöhetne. De ne legyen az az egybealaplapos cucc, mint a 15-ös, csinálják meg normálisan, komponensekre bontva a belsejét. Ha a Sonynak ment a T-vel, az Apple-nek is menni fog.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Zjunior
veterán
Elvileg valami új termékcsalád érkezik!
Új cucc!Jah hajrá Magyarok!!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
whitezo88
nagyúr
válasz Totheground #22960 üzenetére
iMac
rMBP 13"
iPad Mini
Mac Miniszerintem. esetleg valami szoftver.
-
Totheground
addikt
Én új iMac-eket remélek.
Még mindig.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #22955 üzenetére
Nekem nem lesz rá szükségem, mivel van már iPadem, viszont cserébe ezzel full felrúgná Cook Jobs üzletpolitikáját + ha nem 200-250$-os áron kezdene, piaca se lenne az iPad Mininek....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #22953 üzenetére
Ha azt nem is de legalább az új iTunes elérhető lesz remélem.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #22949 üzenetére
Az se olyan biztos. [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #22947 üzenetére
Német MM-ből elvben, de az Apple szopatta már meg így a népet.... A 8-64gigát nagyon nem tartom valószínűnek, mivel az kb egy vicc,h a 64es ugyanannyiba kerül, mint a 16os iPad3 úgy,h az eddigi 7"-os tabletek mind az áruk miatt tarolhattak egyedül....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz bobooo #22943 üzenetére
Kíváncsi vagyok,h bejönnek a pletykák és valóban lesz iPad Mini vagy igazam lesz és csak az iMaceket, meg Mac Minit frissítik + megjelenik a 13-mas retina MBP
-
bobooo
addikt
Október 23 (kedd):
-
-
Bling95
őstag
nem rendel valaki mostanában spigen-ről? nem fogadja el a kártyámat aztírja hogy a számlázási cím nem egyezik a kártyabirtokos adataival, pedig mindenhol a sajátomat adtam meg
-
Bling95
őstag
most jött sms a T-től hogy ha minden igaz holnap szállítják az i5-t
-
SÖ
addikt
'Az új, továbbfejlesztet technológiával készülő chipek nagyobb teljesítmény mellett is kevesebb energiát fognak fogyasztani a jelenleg használt processzoroknál. "
Egy másik fórumban hetekig támadtak az önjelölt PC guruk ezért a kijelentésemért, még hónapokkal ezelőtt. Itt a 20nm-es 4magos TSMC chipről van szó.[link]
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
És ahogy illik. Tegnap délután sikerült megrendelni, ma írtak a miskolci üzletből, hogy érkezett készülék. Eszméletlen.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #22904 üzenetére
Ez nekem se jön be, de annyira nem rossz
májköl: nekem az esetek 90%-ában jelez üzeneteknél a sima fb app is, jó is, amikor egyszerre 3 helyen kapom meg az üzenetetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
Nem kell ehhez telefon, pénztárcára ragasztva ugyanolyan hatékony.
Az nincs mindig nálam, ellenben a mobilom mindig. De ha jól tudom, van kulcstartó is, bár a kulcsot gyakran dobom le, így félő, hogy összetörik.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r4z
nagyúr
válasz GALARDO #22921 üzenetére
Nem kell ehhez telefon, pénztárcára ragasztva ugyanolyan hatékony. Ha jobban elterjed, akkor érdemes lesz használni, mert kis vásárlásokhoz tényleg hasznos. NFC-s telefonokkal tudtommal az USÁ-ban már lehet fizetni, itthon viszont még biztosan nem. Hamarosan viszont ez az idő is eljöhet, a MasterCard nagyon nyomja a mobilos fizetést.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #22926 üzenetére
Jó de csak a tesztért. Ez egy reklám volt a MasterCard-nak, amiért nagyvalószínűséggel fizettek neki. Saját maga tuti nem rakta volna fel
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #22926 üzenetére
Az ötlet tetszik, de ez a kivitelezés... Vajon az NFC-s telefonoknál ilyenre nincs szükség? Vagy ez teljesen más?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz manchester85 #22917 üzenetére
The Strangers (Hívatlanok)
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #22922 üzenetére
Na ez az...
-
Totheground
addikt
Már máshol is láttam ezt, de ki az az izlésficamos kretén, aki így ráragaszt egy ilyen szart egy iphonera?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
GALARDO
addikt
Használ valaki ilyet? Elég érdekesen néz ki....na meg az a megjátszott jelenet.
-
őstag
-
máyköl
veterán
Nektek a sima facebook app jelez, ha üzenetet küldenek, vagy csak akkor, ha beleléptek az appba?
-
nagyúr
válasz manchester85 #22906 üzenetére
Jó, de neki mindegyik ilyen: Diungdisung
-
manchester85
veterán
Az ismerős a csávó a kocsiban meg a recepción, de én is alig bírtam végighallgatni ezt a "zenét".
Viszont Vadászcsiga rámondja ugyanezt a véleményt a műfaj nagyatyjaira is.
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #22902 üzenetére
bökném
-
vadászcsiga
félisten
Ragnar szereti az ilyen zenét. A hölgy igen figyelemre méltó, viszont a sztori nem jött át.
-
Bling95
őstag
és az ismerősöd játszik a klipben?
egyébként szörnyű...[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Egyik ismerősnek megjelent az új zenéje. Csak erős idegzetűeknek. [link] Kegyetlen szar elektronikus zene szerintem.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest