- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Ha már itt tartunk, ~190cm és 88kg
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #25895 üzenetére
183 - 92-94kg
Viszont van rajtam legalább 10-12 kg felesleg hason és mellen. Anno a versenysúlyom (vízilabdáztam és fociztam) 82-84kg volt. Azóta leginkább csak évente 2-3 hetet síelek és minimálisan cardiozom idény előtt. Én is megfogadtam, hogy amint lesz időm rá, akkor bizony eljárok rendszeresen cardiozni, úszni és kosarazni-focizni.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #25887 üzenetére
Én 180centivel 75kg vagyok, mondjuk kb 1 deka felesleg nincs rajtam, de gyúrni még életemben nem gyúrtam, csak szerencsére ilyen az alkatom,h amit megeszem, az nem zsírként hasznosítódik
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
Nekemis ossze kene kapnom magam mert nemreg vege lett a 1,5 eves kapcsolatomnak ugyhogy jol kene kinezni
Csak egyre kevesebb csirket eszek mostanaban
-
nagyúr
A zsír arányaiban megy le a testről, kicsi eltèrések vannak csak (genetikai hajlam és nemiségi ténytők miatt) . Sok ember mondja, hogy hasból akarok fogyni, de mégis hogy gondolja? Minden más területen marad háj ugyanannyi, de a hasa kocka lesz?
Lehet fogyni hasból, de úgy hogy minden máshonnan is megy le. Ezért látszik meg kitartó munka után az eredmény, mert mindenhonnan fogy, nem csak onnan.
Ja, nem rád értem, csak pont erre válaszolva fejtegetek
-
Möhe
addikt
válasz r3dsnake #25887 üzenetére
30 kiló van köztünk . Most adtam le 6 kilót és derékból -10cm körül járok.
Derék a kényes terület nekem is.A kockákat el is felejtem mert nem fog látszani soha,de az a kúv@ kapaszkodó meg sem mozdul.Sehol nincs rajtam felesleg olyan szinten mint a derekamon,és pont onnan nem akar lemenni .De nyárra már bícsboj fazon megvan,de abból is a low end kategória .szerk: bumpert nem tudom értékelni, akkor már egy fasza tok,de egy gumis vagy fémes keret? olyan nesze semmi fogd meg jól....
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Mikulásra küldenék ismerősöknek olyan videót, amelyben az éneklő, táncoló figurák arcait ki lehet cserélni a sajátjainkra. Tavaly még megvolt, de fogalmam sincs hol találtam. Az idő szorít, tudtok segíteni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
r3dsnake
nagyúr
Hát jelenleg én is főleg itthon ülök, és alig mozgok, de ettől még nem jött fel plusz azon a minimálison kívül ami a hasamon van. Amúgy szerintem csak annyin múlna az egész, hogy a haverokkal sörözés helyett mást innék. A derekam vékony, csak elől van ilyen kis takaróm. Ha fél évig komolyan kardióznék, valszeg el is tűnne. Elhízni sosem szeretnék, arra odafigyelek. Most 63kg vagyok 180 centihez, úgyhogy nem vészes a dolog. Egy stabil 70-75kilónak izmosan örülnék. Ha eljutnék idáig és azt szinten tudnám tartani, akkor már bőven elérném azt, amit szerettem volna ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Gondoltam jönnek az ünnepek és Ti is szerettek főzni illetve enni. Aki szereti a csipőset annak tudom ajánlani az alábbi oldalt. Ez a chili szószok webáruház. Chili szósz
Rendeltem már innen egy 660 000 Scoville-s (Magyar legerősebb paprikák kb 8000-10 000 Scoville értékűek) szószt 3-4 csepp elég mindenbe aki pedig kevésbé bírja a csipőset annak 1-2 is és ez még nem a legerősebb.. Vannak továbbá olajok,zselék,darált chili,szárított, stb.
Ami még nagyon jó akár ajándékba akár viccnek az a kis Haribo macik Habaneros ízzel. Ezeket beletenni a rendes haribo mellé és nem fogják tudni mitől gyümölcsös is és csípősek is a kis mackók.Aki szereti a csípőset annak csak ajánlani tudom az oldalt!
-
rayoliviero
veterán
válasz sunahunter #25883 üzenetére
Szia.
Koszi, de 5-hoz keresek.
-
nagyúr
Hát igen, ezt alá tudom támasztani.... sajnos én is ilyen "up and down" témában nyomom, évek óta kondizom, mégsem látszik, de ez csak miattam van. Bár, mivel itthonról dolgozom, megtehetem,hogy megyek, amikor akarok, de egy évben mindig van 3-4 hónapos hajtás (amikor a külföldiek inkább kiadják a melót, és döglenek), szóval gyk. 7-8 hónpaot edzek, figyelek kajára mindenre, majd 3-4 hónapos hajtás alatt, mikor nemtudok menni (legalábbis nem rendszeresen), méginkább a kaja is necces, akkor szépen elrontom az egészet... Persze, ez csak és kizárólag az én hibám, de mit csináljak na, izomból nem veszek házat vidéken.
-
sunahunter
senior tag
válasz rayoliviero #25866 üzenetére
Szia. Küldtem privátot. Az enyémeknek keresek most új tulajt:
-
-
Totheground
addikt
válasz r3dsnake #25880 üzenetére
Ez ismerős.
Volt egy csúnya kartörésem, utána kicsit leszoktam az edzésről (meg ugye 6-7 hónapig terhelni se nagyon engedték). Azóta is gyűjtöm a lelkoerőt a visszaszokáshoz. Pedig az irpdaházban van konditerem és érvényes oda az aycm kártyám...Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz rayoliviero #25866 üzenetére
Fém bőrtok (hogy könnyű legyen rákeresni)
ezt magamnak mentem 4-shez [link]
Itt képsorozat is van róla [link]
Nagyon oda kell figyelni, hogy tényleg fém legyen, és nem foncsorozott műanyag [link]
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Egy időben toltam kardió nélkül, csak a kondit, egész látható eredménye lett 2-3 hónap alatt. Csak aztán ráhagytam, több okból is, így két évvel később meg durva visszanézni az akkori képeket, hogy mennyire összeestem ahhoz képest. Pedig akkor se volt extra...
Ha újra elkezdem, akkor komolyabb hozzáállással szeretném. Egyrészt rendszeres kardióval, le kéne futni a hasamról azt a minimális fölösleget, másrészt fehérjeturmixszal. Remélem ez a lelkesedés nem múlik el addig, amíg belekezdenék. Amúgy semmi komoly célom nincs vele, inkább csak testmozgás, erőnlétjavítás, meg zavar, hogy van egy kis fölösleg a hasamon, kb egy éve jött fel, előtte semennyi sem volt.
-
r3dsnake
nagyúr
Brr, tél, hideg, hó... Tavaszig megint totál kedvetlen leszek, utálom.
-
rayoliviero
veterán
Több tokot akarok venni. Már vettem bumpert, fóliát, veszek még bőrtokot és átlátszót.
Az olcsó tokot mire érted, az 1000 Ft-osra vagy arra, amit belinkeltem a vaterán vagy mindkettőre?
Erre a fém-bőr kombóra nem emlékszem amúgy, belinkelnéd újból légyszi? Mert nem is találom azt a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz rayoliviero #25863 üzenetére
Én múltkor linkeltem egy oldalt. Fém bőr kombináció nem tetszik?
szerk. olcsó tokot nem vennék, hiszen az adja meg az új dezinget.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
na megnyomkodtam az új imac-et, semmi extra , szemből tök ugyanúgy néz ki mint az előző, oldalról szép hogy ilyen vékony de ennyi, valamiért még kicsinek is néz ki a régi mellett az új design-al. hátuljáról eltűnt a hűtésnek a kivágása is, szóval valahogy máshogy oldották meg rajta.
egyébként nagyon szuper gép, mint ahogy eddigis az volt
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Jól gondolom, hogy ez a TPU tok is olyan lehet minőségben, mint amit 1000 Ft-ért árulnak (kínai oldalakon pedig 1 dollárért)? Ennek van valami márkája, bár én még nem hallottam róla (GGMM). Az eladó 6000-ért vette (amivel szerintem lehúzták) és most 3000-ért árulja. Megér 3-at vagy felejtsem el és vegyek 1000 Ft-ost, mert az is olyan minőségű?
Itt írnak amúgy többet a tokról[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #25858 üzenetére
Macen stabil a fönti állapotsor, tehát nem tűnik el sosem, csak full screen appoknál, de a "feliratok" változnak rajta a megnyitott programnak megfelelően.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Mac -en iTunes -ban miért nem találom a felső menüsort?
-
GALARDO
addikt
Szerintetek, tavasszal jön új szifon? A korai iPad megjelenés miatt merült fel bennem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Xero
nagyúr
válasz Totheground #25849 üzenetére
Majd retinával lesz az a 27-es.
-
Totheground
addikt
-
bobooo
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz b4zsi- #25836 üzenetére
Szerintem észrevette mindenki, csak nem tudott érdemben hozzászólni, mivel nem tú elterjedt dolog ez, pedig egy vasemberes hátlapmatricával elég ütős kombót alkot
De remélhetőleg szerencsével jársz és valaki tud segíteniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
Egyik nap már kérdeztem , de akkor szerintem nem vette észre senki vagy nem tudtátok rá a választ.
Gondolkodom Iglowon(világító alma logó hátlapon). Tudtok valami hivatalos forgalmazót, mert csak apródon láttam egy srácot aki 6000-ért hirdeti , de csak postával illetve itt hardveraprón ő pedig a használtat 9999 ft-ért. Esetleg van-e valakinek beszerelve , hogy véleményt tudna róla mondani. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Balázs
-
Ragnar95
félisten
Végre megvan a forgalmi vizsgám, úgyhogy jövőhéten már mehetek is jogsit csináltatni
-
nagyúr
válasz rayoliviero #25831 üzenetére
Tudod, a rutin meg az évek..
-
nagyúr
válasz rayoliviero #25829 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
iPhone 5-re a keretre lehet valahol fóliát kapni? Mindenhol csak a kijelzőre és hátlapra árulnak. Zagg tudom, hogy árul, de nem szeretnék olyan drágát. Így más márkájút keresnék.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #25822 üzenetére
Majd jön a simre egy konfigurációs sms.
Mondjuk azért, mert megemelik
-
nagyúr
válasz Totheground #25825 üzenetére
Gondolom azért az LTE is olyan,hogy ha nincs, akkor 3G-t nyugodtan használhatod... Beléptem, de nem lehetett MyT-mobile-ban állítani. Na, mindegy, majd frissítés után nem lesz LTE, majd szólok
-
Totheground
addikt
válasz icecave #25824 üzenetére
Azt nem tudom, de ikonon állítani kellett. Csak annyi volt, hogy felhívtam őket és kértem. A nő mondja, hogy azt tudnom kell, hogy nem lehet visszaváltani. Kérdem miért tenném. Errő ő: én sem tudom, de ezt mondanunk kell.
-
nagyúr
Aktiválva? Nagyobb mozaikokhoz alapból jár, szóval remélem, nekem "átállították". Majd megkérdezem.
-
nagyúr
Na LTE huszárok, akksi üzemidőket postolgassatok majd bőszen
-
Totheground
addikt
LTE csomag aktiválva, jöhet a frissítés.
-
Mela Kehes
addikt
Tönkrement a gépemen (Fujitsu v5545) a hálózati kábel. Garanciás, szóval kicserélik. De! Azon kívül, hogy pár napig nem tudom használni, nagyon fontos lenne 2 fájlt letöltenem róla. Csak Fujitsu adapter passzol hozzá és abból is a 20V 4,5A? Sima szerelőhöz ha beviszem tud vele valamit kezdeni?
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #25818 üzenetére
Asszem 6-ot az eladótól.
-
Mela Kehes
addikt
A vatera hány %-ot von le egy adásvétel után?
-
whitezo88
nagyúr
érdekes ez a töltésmérő elmentem otthonról, kocsiban kinyitom, ott még kb 21%, ahogy feloldom 13%-ra ugrik 11%ig lemegy kis netezéssel. Hazáig utána kibírja ezzel, rádugom töltőre, majd azonnal felugrik 21%-ra
nem bírja kevesebb ideig összesen, csak 20% alatt hülyül be. Teli ciklust is szoktam rátolni.
-
bobooo
addikt
Kint a 6.1 béta 3!
-
Zjunior
veterán
válasz rayoliviero #25811 üzenetére
Én online akarok ECO-ról, de nem engedi
Nincs a listábanWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
válasz rayoliviero #25811 üzenetére
Megnéztem, ott az LTE a mozaik csomagomnál, nem is kell mennem sehova, viszont, hogy ez miként fog megvalósulni/tudom majd használni, az kérdéses. Jelenleg a 3G-m is akadozik valami miatt pár napja.
-
rayoliviero
veterán
válasz icecave #25810 üzenetére
Ugyanabban az árban van.
Át lehet váltani, itt írnak rólaLTE csomagban nincs túlforgalmazási díj sem, de talán korlátozzák a netet túlforgalom esetén.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rayoliviero #25809 üzenetére
Ha tarifahűséget is kötöttél, akkor neccesebb a dolog, viszont ha az új LTE csomag drágább, mint a mostani, akkor semmi gond, szerintem átmehetsz, viszont, ha olcsóbb, akkor már gond van.
-
Kommy
veterán
válasz rayoliviero #25807 üzenetére
Kérned kell, hogy átrakjanak rá.
-
rayoliviero
veterán
Láttam a T-Mobile honlapján, hogy az iPhone 5-öt meg lehet venni Ikon 400 LTE díjcsomaggal (vagyis már csak az van sima Ikon 400 helyett). Én egy hete vettem, de akkor még a sima Ikon 400 volt csak, amire már két év hűséget kötöttem. Így vajon kérhetek Ikon 400 LTE-t én is? Vagy nekem is az lesz már automatikusan? Azt tudom, hogy szoftverfrissítés kell majd a telóhoz, hogy működjön is.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem is nagyon ideje volna már a váltásra (1,8ghz-es 1 magos celeron M + 2gb ram + intel gma 945 )
Viszont nagyon vacillálok, hogy AMD Llano/AMD Trinity az APU videókarival, vagy AMD Bulldozer + HD7770. Az a "baj" a különbségből kijönne egy PS3. Volt már PS3-am, és szeretnék újra beszerezni egyet, szóval ezért nem kattintottam rá még mindig a rendelésre iponnál. Ott csücsül az accom alatt 3 összerakott config már egy hónapja, de nem tudok dönteni.
(Légyszi ne gyertek azzal, hogy h fújáemdé. AMD lesz...)