- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Microsoft Outlook topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz tothjozsi96 #178699 üzenetére
Akkor az biztosan úgy is lesz.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -Ben- #178698 üzenetére
Magyarósi Csaba videójában hallottam hogy állítólag az nagyon meríteni fogja az aksit. Nem tudom honnan az infó és hogy igaz-e.
Amúgy nem feltétlen vennék első generációs 5G-s telefont.
Nem azért mert baj lesz vele, de szerintem ezek a chipek is sokat tudnak finomodni az évek során. -
-Ben-
veterán
válasz tothjozsi96 #178695 üzenetére
De az ötgé az viszont kell bele...
-
-Ben-
veterán
Ma jön az új, forradalmi szögletes dizájnnal és 5G -vel megáldott csoda?Ahogy látom, nem.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Watch 6 40-44mm 160-170k
Watch SE 40-44mm 110-120k[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz tothjozsi96 #178688 üzenetére
De. Holnap jön. Meglepi ha már szifonról egy szó sem esett.
-
-
nagyúr
HOL VAN AZ AIRTAGEM???
de legalább holnap jön a 14
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #178674 üzenetére
Mitől frissül? Magától csinálja vagy kell valamit csinálni az ügy érdekében?
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
Azért pirosba elég baszo lett.
-
Gergőke88
addikt
-
tothjozsi96
addikt
Most láttam hogy jött ki új AirPods firmware frissítés.
Akinél AirPods Pro van, hardware verzió 1.0 vagy létezik újabb is?
-
nagyúr
válasz joey04 #178665 üzenetére
Nekem az órán nem hiányzik, ha rátapintok,ha a crown-t tekerem, mindenhogy megjelenik úgyis.Egyedül némely edzésformánál jönne jó,ha edzés közben folyamatosan láthatnám a kijelzőt,hogy ha odapillantok, ne kelljen még extra művelet.
Viszont,ha telefonról van szó, Note-on nagyon szerettem,hogy láttam mindig az AOD-on, hogy van valami notifikációm. iPhone-on meg,ha nem nézek épp oda, mikor felvillantja a kijelzőt, csak akkor tudom,hogy jött valamim,ha sűrűn csekkolom egy "tap to wake"-el. Nyilván a fontosak órán is belőve, de pl. amit használok emlékeztetőt (Ticktick) nem rezzen az órán, csak felvillan, így azt ugyanúgy nem veszem észre. Régen megoldott volt, de most valamiért nem megy, lehet az Apple beintett valamit, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz ittakary #178655 üzenetére
engem meg egyedül az aod érdekel az utóbbi évek összes újítása közül, pont azért, amiket az előző pár kommentben írtak. Szóval jelentkezem, mint akinek szüksége van erre. Persze csak ezért nem cserélnék, de ha kihullik a mostani (s3), akkor az utódon biztos használni fogom.
-
SidCorky
őstag
válasz nord_ #178661 üzenetére
Én is így vagyok vele, hogy a mozdulat látványosabb, mint hogy világít (ami egyébként nem olyan feltűnő, jóval sötétebb az AOD fényereje, mint a normál módé). Én is azért döntöttem az s5 mellett, mert így nem kell mindig emelgetni, és nem egyszer jött jól, mikor a buszon vagy a metrón fent kapaszkodtam, hogy nem kell mozgatni, csak ránézek és látom az időt. Tömegközlekedésen meg azért előfordul, hogy olyan társaság van körülötted, akik mellett nem akarod látványosan emelgetni a drága órát.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
nord_
veterán
válasz ittakary #178655 üzenetére
Elég érdekes a logika.
Nem attól fogják tudni, hogy Apple Watchod van, hogy világít... sőt. Mivel korábban voltak ilyen fícsört tartalmazó androidos órák, ezért van, aki hamarabb asszociálna a konkurens termékre.
Szerintem meg az a menőzés, hogy látványos mozdulat kell ahhoz, hogy megnézd, hány óra van. Egy megbeszélésen minimum a bunkóság kategória rápillantani az órára, hogy mennyi az idő, viszont bekapcsolt AOD esetében ez feltűnés nélkül megtehető. -
nagyúr
válasz Rage47 #178654 üzenetére
mert nem a cigánysoron a gettóban élek, ahol a világítós ledes villogós óra még menőnek számít, és mert a 3 nap üzemidőből csinál 1-et... ami azért valljuk be, kicsit fontosabb
amúgy ez tipikusan az a feature, amivel kapcsolatban tényleg nem értem, hogy milyen eltorzult amcsi piackutatás útján jutottak arra a következtetésre, hogy erre emberek milliói vágynak... hogy akkor is világítson, amikor nem ők látják - hanem az összes többi ember körülöttük lássa, hogy nekik Apple Watch-uk van ... hát komolyan, kit érdekel hogy akkor is világít, amikor le van eresztve a kezem?
A mozgáskövetése már évek óta fantasztikus, a kijelző bekapcsolására szinte nem is kell várnom, amikor ránézek... tényleg nem tudom erre kinek volt szüksége, és főleg úgy hogy harmadolja, de minimum felezi az üzemidőt...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #178641 üzenetére
Watch-ra kíváncsi vagyok, mivel maximum azt veszem meg
Van most Series 4 és Series 5 is itthon, de az S4et használom, mivel az S5 semmiben sem jobb... ha mutatnak valami olyat az S6-ban , hogy ledobom a gatyámat, akkor veszek egyet valamikor év vége felé, de ha megint valami egészen apróságot fejlesztenek (mint pl tavaly hogy hozzáadtak egy iránytűt és kész (mivel az always ont egyből kikapcsoltam)), akkor nem veszek semmit, és bekaphatják
11 Pro Max - marad, nem cserélem
iPad Pro 10.5 - marad, nem cserélemTelefont nem ma mutatnak be, de amire kíváncsi leszek majd jövő hónapban, azok a BRUTTÓ APR árak... ilyen EUR/USD mellett szerintem be fogjuk nyelni a méretes lompost olyan árat mutat majd a honlap...
Szerintem a használt 11 Pro Max árak egy ideig nem nagyon fognak beesni a mostaninál még jobban, mivel az új 12 Pro Max árak 500k körül lesznek, az pedig nincs nagyon nagy hatással a 300k körüli jelen árakra... és azért valljuk be... tömeges túlkínálat a tömegeladások miatt nem valószínű hogy lesz szóval egy ideig marad még ez a telefon... viszont az iOS 14 zorall lesz[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #178644 üzenetére
Köszi az infót, egyáltalán nem vagyok tisztában ezekkel a dátumokkal.
Néztem a Béta verziókról videót, azért dizájnban én még mindig keveslem a változtatást.
Tudom, rengeteg ember így szereti ahogy van. iPhone 7 óta használom ezt a rendszert,
számomra már baromi unalmas az iOS megjelenítése vagy nem is tudom, nem sok minden változott az évek alatt, inkább az a gondom.Ne írja senki se hogy Android-ra kell váltani, mert az még ennyire se tetszik.
-
Arcképgyáros
válasz tothjozsi96 #178643 üzenetére
Valszeg igen, s ha úgy megy minden ahogy eddig akkor jövő héten tölthető is mindenki számára.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
És az iOS 14 megjelenésének a dátumát is bejelentik ma?
-
Gergőke88
addikt
Mit vártok a mai naptól?
uj ios 09.22? Vagy 29?
gondolom ma jon a gm. -
Ngtx
aktív tag
válasz #26097408 #178639 üzenetére
Na ezt kipróbálom legközelebb.
Egyébként mióta lehetőségem nyílt egyéb helyekről beszerezni a fóliát azóta én rakom fel. Talán 1-2 alkalommal nem sikerült eddig, de ott a fólia is hibás volt.
Amúgy ezért veszek 4-5 egyszerre aztán nincs probléma ha elb*szom.apple user
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #178638 üzenetére
Erdemes furdorben felrakni. Paras kornyezetben konnyebb.
-
tothjozsi96
addikt
válasz #26097408 #178637 üzenetére
Megosztó dolog ez szerintem. Felteszel egy drága fóliát és mégse sikerül, az probléma.
Én B-L-A-C-K videójában láttam hogy a ruha tisztító hengert tolta át a kijelzőn és utána ment fel a fólia, nekem úgy is sikerült az, hogy a kijelző közepén volt egy szösz és baromi idegesítő hogy mindig látod, ha a szélén van még oké, de nagyon zavaró tud lenni. -
.Szaki.
addikt
válasz tothjozsi96 #178627 üzenetére
Az enyémen sima alap iGlass van, mert 5S/SE-hez csak olyan volt, az újabbakhoz találták ki ezeket a 3D Round és egyéb verziókat, barátnőmén már olyan lesz természetesen. Meg ha végre megveszem a sajátom, akkor azon is ilyen lesz.
PrivacyGirl
Azért, mert úgy vagyok/voltam vele, hogy ha valaki ott ül napi 8 órában, akkor garantált, hogy szépen, levegőmentesen teszi fel úgy a kijelzőre, hogy az tényleg pormentes.SidCorky
Jogos! -
tothjozsi96
addikt
válasz -Ben- #178633 üzenetére
Ezt a garanciát én is tudom.
Én több mint 2 éve vettem a Pro-t és akkor arról volt szó hogy más a gyártástechnológia mert valami más, Tech2 Laci elmagyarázta egy szponzorált videóban, asszem.
Emlékszem mikor megjelent az X vagy az XS akkor ilyen vállalhatatlan árazással a Pro fóliájuk 34.790 forint volt, ha jól emlékszek.
-
-Ben-
veterán
válasz tothjozsi96 #178632 üzenetére
Nem tudom, nekem az iGlass ezt válaszolta messengeren. A különbség elvileg annyi, hogy a "Pro" dobozba csomagolt 3D Round esetében vállalják a kijelző cseréjét törés esetén, amennyiben a vásárlástól számított 1 éven belül történt a baleset...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz tothjozsi96 #178627 üzenetére
A 3D round és Pro teljesen ugyanaz.
-
SidCorky
őstag
válasz .Szaki. #178625 üzenetére
Úgy nem kell elfogadni, jobb helyeken (mármint ahol egyáltalán vállalják a felrakást) szó nélkül tesznek fel másikat, ha elrontják, aztán majd a főni leveri rajtuk. Velem előfordult, hogy vitt fóliát tetettem fel, nem is fogadtak el érte semmit még úgy sem, hogy amit vittem az nem sikerült, és saját készletből tettek fel egy másikat.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
tothjozsi96
addikt
válasz .Szaki. #178625 üzenetére
Igen, jó az iGlass!
Szerintem ha az ember előre gondolkodik, nagyon jó alternatíva a Nillkin!
Ugye itt is az idő a probléma hogy nem lehet azonnal hozzájutni, 2-3 hét.Én iGlass Pro után Nillkin-t tettem fel, egy nagyon picivel talán jobb is volt a Nillkin.
11 Pro mikor megjelent pont ez volt a gond, nem tudtam volna időben Nillkin-hez jutni, legalábbis én úgy tudom itthon nem lehet beszerezni. iGlass 3D Round-ot vettem, mert az iGlass Pro valami brutál drága lett volna. A 3D Round is nagyon jó!
Te mit használsz? Standard/3D Round/Pro?
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz tothjozsi96 #178618 üzenetére
Nekem az 5S-en iGlass van, a mai napig, esett is le sajnos és azt tapasztaltam, hogy tényleg remek, egyetlen egy hajszálkarc lett rajta ~3 évesen, az is pont a felső káván.
Barátnőm új SE-jére szintén valami állítólagos jó minőségű fólia került, egy beképzelt kis gyökér volt bent a boltban, nagy pofával felrakta, mondván ő profi, tiszta levegős lett az egész és már most szarrá van törve több ponton, mindezt úgy, hogy nem esett le a telefon egyszer sem.. Jövőhéten visszük is az Allee-ba, feltetetek arra is egy iGlass-t.
-
szekra
addikt
Kíváncsi vagyok egy "olcsó" Apple watch 4, EKG és véroxigén mérés nélkül mennyi lenne.
-
Ngtx
aktív tag
Akkor hivatalosan is letelt az utolsó éjszakás műszakom. Még 5 nap és jön az új munkahely.
apple user
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #178618 üzenetére
Nincs olyan vedelem ami 100%-os.
Bar szerintem a folianal/uvegnel tobbet szamit a tok minosege. -
tothjozsi96
addikt
válasz #26097408 #178617 üzenetére
Mikor megvettem az iPhone 7-et, iGlass-t vettem rá mert elhittem hogy ez tényleg baromi jó.
Egy hete használtam a telefont, sétálás közben épp telefonáltam és úgy kicsúszott a telefon a kezemből hogy a kijelző felőli oldalára telibe leesett a betonra.
A fólia darabjaira tört, teljesen be voltam sz*rva hogy a kijelző is kapott-e belőle, azért ilyen magas esésnél, úgy hogy telibe a kijelzőt elkapja, szerintem van esélye hogy a fólia alatt betörik a kijelző is.
Szerencsére nem törött be, de szerintem sokat számít hogy milyen fólia van rajta.
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #178613 üzenetére
Lejobb screenprotectors: [link]
-
-
nagyúr
Jut eszembe a Nillkin cp+ teljes keretes üvegfólia az totál lekerekített körbe a szélén? Most spigen teljes keretes van de annál a szélén mindig megakad az ujjam ha pl. alulról felfelé csinálom a gesztusvezérlést. Más ajánlás is jöhet főleg amihez van felhelyező keret
-
-
-Ben-
veterán
válasz -secret- #178602 üzenetére
Ki az a "neki"? Egyébként azért, mert majd' mindenki a feketét és a zöldet veszi. A telekom pl. nem is forgalmazta a fehéret... Én eddig egy csajnál láttam goldot és Handrásnál egy fehéret. Családban, ismerősök között mindenkinek zöld vagy szürke van, utcán se láttam még más színben...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #178595 üzenetére
Hmm... én eddig miért nem láttam fehér 11 Pro-t senkinél?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Outlook topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...