- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Valami ilyesmi van egy családtagnál, céges telefonként adták. Valamit be kellett rajta állítanom, azt leszámítva hogy az android nagyon idegen és nehezen találtam meg az adott beállítást, teljesen rendben volt sebességre is, kijelzőre is meg úgy összességében nem rossz kis telefon. (Androidos ismerős pedig amikor iphone-t kapott cégesnek, tiszta ideg volt hogy milyen logikátlan helyen vannak a beállítások, szóval ez oda-vissza működik.)
-
Norbi.
őstag
-
nagyúr
Épp akartam írni erre annyit, hogy felolvastam az asszonynak, aki közegészségügyi járványügyi felügyelő, és ennyit mondott "ha eü-ben dolgozik, és ha a covid időszakot is végigdolgozta, nem is csodálkozom, hogy bekattant".
Én is végig néztem, ahogy életem szerelme majdnem bekattan... pedig erős nő, nagyon is. Majdnem ráment ő is, meg vele együtt "mi" is. Annó mondtam neki, hogy hagyja ott, keresek ennyit, hogy dolgoznia sem kellene, ha nem akar, de őt nem olyan fából faragták, hogy bárki eltartsa, mindenképp hozzá akar járulni a közös életünkhöz. Mostmár kicsit lecsitultak a dolgok, de amint végre lesz ház, a legjobb azért lesz, mert akkor otthagyja ezt az egészet és valami máshoz fog kezdeni, ebben meg maximálisan támogatom. Szóval ezért várom inkább, hogy legyen már mihamarabb ház, minden egyéb más mellett.
-
.Szaki.
addikt
Érdekes. ... Én kb fél éve minden akaratom ellenére letöltöttem a TikTokot, mert úgy éreztem, hogy lefogok maradni tartalmakról azzal, hogy ott nem vagyok jelen. Az általam követett csoportok nagy része folyamatosan mondogatta, hogy kövessetek be TikTokon is, mert ott külön tartalmak vannak, vagy volt olyan is, hogy egy podcastban hallottam, hogy ez részletesebben a TikTokon lesz fent. ... Szóval kvázi rá lettem kényszerítve, ezért leszedtem, be is kedveltem azon nyomban azokat az oldalakat, amiket a különböző egyéb platformokon is már bekövettem, aztán arra lettem figyelmes, hogy sehol semmi. Valóban volt egy-két külön tartalom, de azokat csak jóindulattal lehetett annak nevezni.
Pár példa a teljesség igénye nélkül: A Speedzone TikTok fiókján az általam egyébként már az AutóSámán segédjeként is unszimpatikus Kolos rakosgatott fel 10 másodperces videókat arról, hogy kitakarta a kormány logóját és megkérdezte, hogy na ez szerintetek milyen autó?
Pista külön csatornáján csak idiótaságok vannak, ami egy kicsit jobb, azt külön felteszi a Facebookra is sztoriba.A TheVR-os srácok is nyomták, hogy ott a TikTok fiók, ők tényleg el is kezdtek rá tartalmat gyártani, de aztán szépen lassan szerencsére visszatértek a YT Shortsra, mert ők is érezték, hogy ez így nem lesz jó.
Szóval összegezve, ami külön tartalom az kvázi értékelhetetlen, ami pedig tényleg érdemes nagyobb megtekintésre, azt úgyis megosztják a többi platformon is, tehát valójában nem maradok le semmiről. Pontosan ezért töröltem is pár hónapja a fiókomat. Köszönöm, nekem nem kell.
A YT, Twitter, Facebook a fontossági sorrendem. Az Instára havonta egyszer nézek fel maximum.
-
sz.balazs.95
veterán
Igen, már nem emlékszem, hol, de egyszer ettem egy kivételesen finomat, és az egész nagy méretű is volt, vagy 2x akkora, mint amiket általában az aluljárókban lehet venni. Mondjuk legalább annyival drágább is volt. Csak már tökre nem emlékszem, hogy ez hol volt.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Gsx-rr
veterán
Ez egy normal 30-32-es pizza.
Sajnos itt ilyen arak vannak
de Miamiba se tudtam megkajalni 25-30 dollar alatt sehol.
Van igazi Olasz,Velencei a srac az a kedvencem majd mutatom milyen,de az is 6000.Vannak bufek ahol van pizza ami olcsobb 2500-3000 de nekem ehetetlen szar, nem adok ki penzt erte
Otthon meg a Balaton is olcso -
Gsx-rr
veterán
Akkor minden jobb kajarol le kellene mondanom.
Az atlag ar bamilyen jo helyen
5500-6000 korul van. Es az egy normal nagy pizza amit egyedul megeszek.Pl a fagyit 900/gomboc-ert siman ki tudom hagyni
Ilyenkor azert latom Magyarorszagon egy egyszeru sima kajat meg viszonylag olcson meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Ez a stilus ami bejon nekem is.
Ma Domino Pizza nap van nalunk,majd lovok kepet.Itt altalaban penteken a nagyobb lancoknal,Domino, Papa John, Pizza Hut, 15-20 szazalek kedvezmeny van Visa hitelkartyaval.
Ezt erdemes is kihasznalni,mert egy normalis pizza 5-6000 forint. Ez naponta valtozik,van ,hogy gyogyszertarakban vagy mas uzletekben van kedvezmeny.
Ilyen van nalunk? Csak muszaki cucc vasarlasanal hallottam ilyesmi akciorol.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Azért ez ebben a formában nem igaz. Vezetői poziból is több fajta van, nyilván nem mindenki főmufti, én sem. De 18 éves koromtól kezdve güriztem, az elején még csak koax kábeleket kellett tekergetnem és 10 év alatt végigtudtam mászni a ranglétrát. Sokat tettem érte és mellette tettem le az érettségit, mellette tettem le a nyelvvizsgát, a szakmát és mivel saját terveim vannak, szintén mellette járok most egyetemre. Csak ezért mondtam, hogy még véletlenül sem vagyok portás. A mai világban, akár irodában dolgozol, akár HO-ban, sokan tesznek így, hogy a háttérben megy valami sorozat, vagy zene, vagy én például interjúkat is szoktam hallgatni. Nem bírom a csendet.
A fórumon pedig az, hogy ki mit dolgozik egy jó kérdés, ezt így összegyúrni nem lehet szerintem, van akinek van céges autója, van akinek céges mobilja, valaki vezető és egy kis % az, akinek mindez egyszerre megvan. Nekem sem az autóm, sem a telefonom nem céges.
-
.Szaki.
addikt
Új csatorna, eddig nem ők közvetítették, hanem a Sport2. Idéntől jelent meg az Arena4, ami megkapta a jogokat. Van szolgáltató ahol egyáltalán nincs, de a többségnél van. A Telekom azt a faszari mentalitást választotta, hogy akinek van hűsége az pár száz Forintért megkaphatja, aki most köti, vagy hosszabbítja az pedig ingyen és bérmentve. Szóval január 9-ig nincs ilyen csatornám. Nem az a pár száz Forint, hanem az elv..