Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
válasz TechN7ne #177894 üzenetére
Távozik az Index szerkesztőségének vezetése és nyolcvannál több munkatárs
szerk.:
logout-on már van kibeszélő róla.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Na az Indexnek lefőtt a kávé...
-
gyuromoj
veterán
szifonról egy kis szösszenet:
De az iOS 14 egy új felbontást ad, ami 960×2079 pixel. Valószínűleg ez a pletykák által már beígért, 5,4 colos iPhone 12 felbontása lesz.
A 9to5Mac-nél ellenőrizték is az új felbontást macOS 11 alatt az iOS Simulatorban, és arra jutottak, hogy minden más felbontás mellett elszáll az alkalmazás, de ezzel teljesen jól működik, ami tovább erősíti, hogy ez egy különleges méret.
5,4 colos kijelzőmérettel ez a felbontás 425 ppi-t ad, ami kicsit kisebb, mint az iPhone X 458 ppi-je, de továbbra is nagyon szép képet eredményezne.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz radi8tor #177887 üzenetére
Szép cica! Nekünk másfél éves, és 4-5 kg között ingadozik, mi is csak prémium tápot etetünk vele.
ui.: nehéz róla normális képet készíteni, mert csak akkor marad nyugton, ha olyan helyen van, ahol nem kellene. Ilyen például a mosókonyhában lévő szekrény teteje, ami kb. 1,8 m magasan van és a mai napig nem tudom hogy jutott fel, csak azt, hogy levenni már nekem kellett.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TechN7ne #177875 üzenetére
AirPlay esetén semmi nem akadályozza meg a zenelejátszásban a telefont. Még telefonálás közben sem szakad meg.
Haladjatok a korral és felejtsétek el Bluetooth-t ha zenéről van szó.
Videó halk zenével⭐ Stella
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok ,
Jól gondolom ,hogy sehogyan sem tudom megcsinálni iPhone al azt ,hogy videó készítés közben hangosan szóljon egy berakott zene?
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #177869 üzenetére
mindkettő!
és még pluszba a hívás végre nem fullscreen (navigáció közben őrjítő!)
mondanám hogy ezen kívül nem nagy durranás, de ezek a fejlesztések elég jók... legalábbis jobbak mint az előző nem tudom hány verzió...
10 - ...
11 - ...
12 - gyorsabb lett minden telefon - ez csak emiatt volt jó, de semmi újdonság
13 - dark mode - ezen kívül semmi újdonság nem volt -
nagyúr
válasz icecave #177867 üzenetére
én nem tudom milyen telót veszek...
11em volt, azzal 2 évre terveztem, de véletlenül összetörtem, és úgy ahogy volt eladtam
11 Pro Max lett helyette, amit úgy terveztem hogy eladok a 12 előtt és megveszem a 12-t (az "olcsó" 11 utódját), de eléggé fájna visszatérni egy kisebb kijelzőre lehet akkor ez a 11 Pro Max marad sokáig
-
nagyúr
válasz ittakary #177866 üzenetére
Még egy dolog, ami visszacsábíthat, a widgetekre értem. Régebben ítam,hogy fontos, hogy pár feljegyzésem ott legyen az arcomban, amíg el nem végzem az adott feladatot (checklist szerű, amit ha kipipálsz, eltűnik), ne kelljen balra "söpörni", hogy lássam. Ezzel most az is meg fog oldódni.
-
nagyúr
baszki nagyon várom már a 14et.. végre letisztult homescreen nem kell minden szir szar appnak kihányva lennie főképernyőn...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nemsoká lesz olcsó Porsche, Lamborghini meg Bentley. Tuti el árverezik őket. [link]
⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #177858 üzenetére
Mert parom nem akar nagy keszuleket (sima 8-as meretnel), 11pro meg joval dragabb, es minden mas ami nem tul regi az nagyobb.
Az uj SE azert nem jon szoba, mert kameraja meg ugyanaz mint a 8-ase, es bar az erosebb proci miatt sokkal jobb az eredmeny, de XS-hez kepest nem szamottevoen es nem minden esetben, szoval kamera miatt inkabb Xs mint uj SE -
radi8tor
MODERÁTOR
Kezdődik az itthoni F1. Az első kört megnézem. Hullani fognak a vizes aszfalt miatt az tuti.
agabe: de miért akkor akarsz venni XS amikor már elfogytak itthon az újak? Most zuhannak be az árak?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz TechN7ne #177853 üzenetére
En aladok mindent (miutan megvettem az ujat) es nem is szoktak picsogni.
Igaz nem szokott lenni semmi problema vele se karc se leutes, es akksik is jol birjak nalam. Az lehet az ok, hogy tok nelkul nem szeretem hordani mert jobban csuszik, meg a kijelzo kisebb pofaraeses eseten torteno betorese ellen jol ved egy normalis uvegfolia (kb eddig egyszer volt, hogy hasznat vettem egy honapja unokahugom verte ki a kezembol a telot kavicsos Duna-parton es pont pofra esett 7-8 helyen megrepesztve a foliat) igy nincs is eselye a telefonoknak, hogy barmelyik seruljon.Haveromnak volt egy leharcolt 7-ese (megkert adjam el, en meg balga modon bevallaltoam) aminek a home gombja sem mukodott (szalagkabel megszakadt egy akksicsere alkalmaval), beszedhagszoro is halk volt mar, es kijelzon is volt 1-2 kisebb folt...na azt itt meg sem hirdettem csak jofogas meg facebook, persze minden hiba leirasaval es kepekkel, meg persze megfeleloen alacsony indulo arral. 28ezer volt dobozzal, bontatlan tartozekokkal amibol csak a doboz meg a tartozekok (fules is) legalabb 10ezret ert volna igy nezve a telefon 18ezerert nem is volt rossz.
Arra nagyon durva arcok jelentkeztek. Volt aki pofatlanul alkudni akart olyan 40%-ot, aztan volt aki ertelmesebbnek tunt, nem is alkudott sokat masnapig kerte tegyem felre, es folyamatosan irt, meg telefonon is beszeltunk. Aztan a vegen nem jott , el a telefont meg mar nem vette fel
Nem volt jo eloerzetem, ezert direkt csak es kizarolag tolem par perc setara levo nyilvanos helyen lehetett atvenni ami tele van kamerakkal is.
Vegul egy normalabb csoka vitte el, es meg nem is alkudott, de tobbet olyan telefont nem adok el az tuti.Most meg, hogy paromnak keresek egy ertelmes XS telot erdekes modon nem igazan jelentkeznek, es ahogy nezegetem kicsivel dragabban mar adnak olyat ami jo lehetne...ha lenne hozza doksi meg gyari gari, de az nincs egyikhez sem, meg csomo javitott van persze mind "magan"hirdeto csak epp egyszerre 10-15 elado iphonejuk van ...borzalmas a felhozatal, viszont 150ezernel tobbet nem vagyok hajlando adni erte mikozben tudom, hogy ennel joval olcsobban veszik at vagy szamitjak be a gsm boltok es a magannepperek.
-
TechN7ne
nagyúr
Három éve semmilyen saját apple terméket nem adok el ,csak amire megkérnek max. hogy rakjam fel.
Belekötnek mindenben ,nagyítóval vadásszák a hajszálkarcokat.
Esetleg ha meg én keresek használtan ,az árak sokkal pofátlanabbak ,ki tudja hogy ki e volt belezve ,milyen protekcióval volt e cserélve ,esetleg céges ,előfizus ,bizonytalan számomra ,legyen akár milyen papírja.
Nem fogok többet vigyázni csak azért egy telefonra ,hogy a második tulajnak gyönyörű állapotban legyen ,mi közben szarér-húgyért kéne neki ,lassan már közjegyző felügyelete is elvárt lesz.
Ilyenkor szoktam leszarni ,és már csak azért is bemegyek egy boltba és megveszem normális helyről teljes áron. -
Gsx-rr
veterán
Amig csere alatt volt a 11pro addig a regi X-et hasznaltam.
A legjobban az akku miatt szivtam 2x toltottem 1 nap. Akksi 89 szazalekos.
Megvaltas volt az uj 11Pro.
Nekem valahogy teljesen mas telefonnak tunik a napi hasznalatban -
TechN7ne
nagyúr
Asztali gépen megváltozott a face ,sztem király lett nagyon és van sötét mód is.
-
TechN7ne
nagyúr
Időpontosan hogyan tudok youtube videot linkelni?
-
Totheground
addikt
Legalább a narancs veszedelem az oválisban kicsit csendben van.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
gyuromoj
veterán
Kemény ez a Twitter balhé.
szerk.:
Igen, köszi a linket.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #177814 üzenetére
Szerintem ott egesz nap zabalnek!
Techn7ne: foleg a dogkutrablokat
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Totheground #177818 üzenetére
A romákat nem hiszem ,hogy bárki is megverné rántott húsban ,vagy akár bármiben a konyhában.
-
Totheground
addikt
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, marha rántotthús.
Ha emlékeztek az index cikkre [link] , miszerint japán már rántott húsban is veri Mo-t: na többek közt az ilyenek miatt.
Van ott egy kis friss saláta, attól jobbra saláta dressing, balra a húshoz való szósz. Lent balra rizs, jobbra miszo. Közepén meg szójaszósz, waszabi és só.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
gyuromoj
veterán
Jól néz ki, egy kis leírást tudnál mellékelni hogy mi, micsoda?
-
B-L-A-C-K
titán
Enném
-
szekra
addikt
Jól néz ki. Mi ez?
-
Totheground
addikt
válasz TechN7ne #177808 üzenetére
Nekem Lebron-ból csak 1 pár van, ez
Amugy leginkább én is Nike-t, meg időnként Onizika/Asics-ot veszek, utóbbiból imádom a fűző nélküli futócipőket, a legkényelmesebb viselet ha nem kell öltözni.
Plusz a token “alkami” cipők, 3 pár yeezy, 1 pár OW meg egy pár Balenciaga speed.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Totheground #177806 üzenetére
Old school vagyok mint a két kazettás magnó.
Legutóbb a sima 13 as Jordan t vettem ,ami az életem során a harmadik pár : [link]Nike bol mostanság egy 720 as air max et vettem amiben a bokám is kitörik ,annyira kényelmes hogy volt a lábamon 3x.
A legjobban most a Lebron nak örülök ,ő nagyon kényelmes: [link]-secret-
Cipő buzi vagyok ,főleg air max.
Am legalább 2 hete minden készlet ki van fosztva ,annyira szegények az emberek.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz TechN7ne #177805 üzenetére
Melyik Jordan 60k, leszámítva a limited edition collab cuccokat (virgil, Dior, etc)? Vagy Mo.-n így elszálltak az árak?
Jordanbol én most a Smoke Grey-t illetve az új Off-White collabot várom. A Tie Dye sajnos nem jött össze, a 60% resale felárat meg inkább kihagyom.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Totheground #177801 üzenetére
Hidd el nem sok köze van hozzá ,főleg mostanság ,hogy munkanélküliek leszünk úgy néz ki.
Nincs fellépés ,a digitális terjesztés és a youtube meg semmit nem hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest