Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz TechN7ne #177853 üzenetére
En aladok mindent (miutan megvettem az ujat) es nem is szoktak picsogni.
Igaz nem szokott lenni semmi problema vele se karc se leutes, es akksik is jol birjak nalam. Az lehet az ok, hogy tok nelkul nem szeretem hordani mert jobban csuszik, meg a kijelzo kisebb pofaraeses eseten torteno betorese ellen jol ved egy normalis uvegfolia (kb eddig egyszer volt, hogy hasznat vettem egy honapja unokahugom verte ki a kezembol a telot kavicsos Duna-parton es pont pofra esett 7-8 helyen megrepesztve a foliat) igy nincs is eselye a telefonoknak, hogy barmelyik seruljon.Haveromnak volt egy leharcolt 7-ese (megkert adjam el, en meg balga modon bevallaltoam) aminek a home gombja sem mukodott (szalagkabel megszakadt egy akksicsere alkalmaval), beszedhagszoro is halk volt mar, es kijelzon is volt 1-2 kisebb folt...na azt itt meg sem hirdettem csak jofogas meg facebook, persze minden hiba leirasaval es kepekkel, meg persze megfeleloen alacsony indulo arral. 28ezer volt dobozzal, bontatlan tartozekokkal amibol csak a doboz meg a tartozekok (fules is) legalabb 10ezret ert volna igy nezve a telefon 18ezerert nem is volt rossz.
Arra nagyon durva arcok jelentkeztek. Volt aki pofatlanul alkudni akart olyan 40%-ot, aztan volt aki ertelmesebbnek tunt, nem is alkudott sokat masnapig kerte tegyem felre, es folyamatosan irt, meg telefonon is beszeltunk. Aztan a vegen nem jott , el a telefont meg mar nem vette fel
Nem volt jo eloerzetem, ezert direkt csak es kizarolag tolem par perc setara levo nyilvanos helyen lehetett atvenni ami tele van kamerakkal is.
Vegul egy normalabb csoka vitte el, es meg nem is alkudott, de tobbet olyan telefont nem adok el az tuti.Most meg, hogy paromnak keresek egy ertelmes XS telot erdekes modon nem igazan jelentkeznek, es ahogy nezegetem kicsivel dragabban mar adnak olyat ami jo lehetne...ha lenne hozza doksi meg gyari gari, de az nincs egyikhez sem, meg csomo javitott van persze mind "magan"hirdeto csak epp egyszerre 10-15 elado iphonejuk van ...borzalmas a felhozatal, viszont 150ezernel tobbet nem vagyok hajlando adni erte mikozben tudom, hogy ennel joval olcsobban veszik at vagy szamitjak be a gsm boltok es a magannepperek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest