Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz agabe #191175 üzenetére
Nekem a véleményem, hogy nem szabad előre kérdezősködni, le kell adni a rendelést - nem csinálhat olyat egy bolt, hogy egy vevő csak magánszemély lehet, meg olyat, hogy cégre drágább
az hogy számlára nem kerül rá az IMEI miért zavar?
árukereső egyik legolcsóbb helyről vettem én is - maga a folyamat rendben lezajlott, hibátlan volt, csak pont egy bibiset fogtam ki
-
Gsx-rr
veterán
válasz agabe #189214 üzenetére
Most ezt pont nekem mondod?
Amugy az elobb vezettem le egy All Inclusive nyaralast nalunk vs Balaton.
Mennyi a repjegy?
7-800.000/2 fo
Nem nagyon vagy kepben.
Komplett nyaralasunk van 9 nap repjeggyel all inclusive 550.-tolEn most Bp-Punta Cana vissza New York-Bp 708.000 Business
Most vettem jegyet baratomnak 1 atszallas 2 ora varakozasi ido
Bp-Miami oda vissza 300.000 alatt[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz agabe #187633 üzenetére
Nem erted szerintem.
Nem ezt a szamlat kellett ertelmezni.
Termeszetesen a konyvelo is tokeletes erti mivel o kuldte at,mikent kene reszletezni.
Hanem volt mar egy szamlaosszegem ami brutto volt.
Mas osszeg mint ez.
Abbol kellett nekem a masik 3 tetelt visszaszamolnom es gyorsan ugy atkuldenem.
Bocs fejbol ennyire foleg egy tablaval a kezemben a repteren nekem nem megy igy gyorsan a matek.
Otthon papiron biztos ossze osztogattam volna es majd kijon, de foleg igy,hogy valaki perceken belul leirta a "kepletet" nekem nagy segitseg volt.
Valtozott minden ,eltoroltek a transzferek utan az adot es,hogy segitsek a turizmust a tobbi szolgaltatas utan csak a 40%- utan kell adozni.
Nekem meg volt 2 leadott sima netto+18 szazalekos szamlam amit elozo nap kikuldtem az ugyfeleknek es az osszeget elutaltak,viszont az a szamla nem kerulhetett be a konyvelesbeJa tudom,sok mast is le kene cserelnem de ez nem europa es nem csokorban allnak a konyvelok mint otthon akik havi 20.000 ert konyvelnek
Itt 200-250 dollart kernek egy nullas cegert[ Szerkesztve ]
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #185510 üzenetére
Na most kapaszkodj meg, ezekbe a Fordokba egy az egyben Toyota hibrid hajtáslánc került némi Ford általi (szoftveres) módosítással.
90 km-t valaki már kiszedett belőle klíma nélkül, de nagy átlagban 60-at bír, 70 is kihozható.
Rav4 nagyon drága (újonnan 21 misi), meg amúgy is Toyota.Azért esett még erre a választásom, mert 2,5l szívó benzinmotor van benne, ami kb örök élet.
GreenGoblin: csini, de sajnos a Mazdák híresen hamar rozsdásodnak a hosszú hajós szállítás miatt. Egyesek szerint a keleti országokba meg pont azokat adják ami a hajó szélén volt és legtöbbet kapott a sós vízből. Hogy ez mennyire hoax nem tudom...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #185064 üzenetére
Ja Mofém nagyon bóvli lett mostanában.
Sikerült Mofém áron vennem Grohe-t, egyelőre szuper 3 napos használat után.Kacérkodom a gondolattal, hogy a kád/zuhany csapot is lecserélem, csak kicst eltántorít hogy ott a mentet szigetelni kell, na meg kéne egy 30-as villáskulcs hozzá ha nem akarom vízpumpa fogóval szétcseszni a krómot az anyán.
⭐ Stella
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz agabe #184598 üzenetére
Töltsd le a Plugshare-t és Mobility appját.
ezen láthatod az összes töltőt melyik ingyenes melyik fizetős. Alkalmazásoknál elég nagy a káosz érdemes azokat az applikációkat letöltened amelyiket biztosan fogod használni. Etiketről annyit hogy csak töltés idejére ahj az oszlophoz.Az említett applikáción be tudsz jelentkezni meg is tudod adni hogy előreláthatólag meddig fogod foglalni a töltőt. Ennek mondjuk csak az ingyenes töltök nél van jelentősége szerintem és ha otthagyod az autót.
Gyors töltőnél alapban nem tartózkodik olyan sokat az ember.Szerintem ilyen hatótával nagyon kompromisszumos egy autó de ha nektek ez megfelel akkor oké télen 100 km alatti hatótáv nagyon kevés.
Kár hogy nem tudjátok otthon tölteni mert úgy érné meg igazán utcai töltés annyira már nem buli egy korszerű benzines vagy dízel fogyasztásánál vagy[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz agabe #184598 üzenetére
Mit vettetek? Tök jó lenne egy normális hatótávú elektronyos autó második autónak, pár napja már a napelem is termeli szépen hozzá az áramot, de azért ott kezdődik a dolog, hogy használt i3, ami 5-6 millió, ahhoz meg nincs sok "kedvem"
Pedig frankó lenne a 100-200 km környéki melókhoz, jövök-megyek, a tetőn meg megtermelem a hozzávalót (direkt túlméreteztem a fogyasztásunkhoz képest a rendszert). -
Norbi.
őstag
válasz agabe #182813 üzenetére
Eddig ennyi volt az ára, mint a számlán, de most nézem, jól felvitték.
Részletes vásárlásnál a fizetési módnál azt írja, hogy megállapodás szerint átutalás.
A számla alapján listaáras vásárlás, de ha 100%-ra akarsz menni, kérdezz rá a Telekomnál, rajta van alul az IMEI száma a készüléknek. -
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #179662 üzenetére
Nekem 11-es biztos nem kellene, most hogy asszonynak megvettem, nekem túl nagy, és a kijelző minőségén is nagyon látszik hogy nem egy OLED...
Kamera nekem is fontos de kizárólag csak este fogod észrevenni hogy jobb a kamera 12 vs 12pro között, meg ugye kicsivel jobb a zoom, meg telefotó, ezek engem pont nem érdekelnek, sima fotóknál nappal meg ugyan azt hozza (elvileg).
-
Lall
veterán
válasz agabe #178925 üzenetére
Nem. Ez 2014-es. 2015-ös 15" keressetek.
Ha Grafikai munkára kell, akkor 16GB RAM és minimum i5, de inkább i7. Tehát valami CTO-t nézzetek. Itt, hardverapron is van pár "jó" ajánlat, már cserélt kijelzővel és akksival. A jót azért tettem idézőjelbe, mert nem lesz olcsó, egy ilyen használt gép.
Itt pl. vannak boltból 30 nap garanciával de szvsz kurvadrága egy használt 5 éves gépért.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Dany007
veterán
válasz agabe #178776 üzenetére
+1 megjegyzés,
A Lidar-t én azért várom nagyon, mert 3D látványtervezéssel foglalkozom. És ha mondjuk képes lenne arra, hogy jó minőségben be tudjon scannelni egy tárgyat 3D-ben, akkor már megérte. Egy jó 3D scanner több százezer forint és egyáltalán nem mobil, de egyelőre nincs rá akkora szükség, hogy beruházzak rá. Viszont, ha a telefonomban alapból lenne, akkor tudnám mire használni. Persze csak akkor ha értékelhető az eredmény a fotórealisztikus látványtervezés területén.Ami mégjobb lenne, ha mondjuk egy komplett lakást képes lenne digitalizálni 3D-ben centi pontossággal (több nem kell, de centi az igen).
Már most létezik olyan app iPhone X-től fölfelé, ami képes felmérni egy lakást centi pontosan az AR segítségével. Ami szintén tök jó, de ha a Lidar ezt kibővíteni komplett 3D felmérésre, akkor az nekem több napi munkát tudna megspórolni!
Szóval ezért örülnék neki, ha a Lidar már komolyabb szintre lépne. Mert valóban tök jó, hogy a gagyi Ikeás bútorokat be tudjuk rakni a szobánkban AR-ben, meg nagyon viccesek az animojik, de igazából bohóckodás az egész és 10 éves kor fölött már röhej és csak unaloműző.
Én viszont komolyabb munkára is tudnám használni a 3D-s AR képességeket... -
Dany007
veterán
válasz agabe #178776 üzenetére
Köszönöm!
Valóban javulhat a kamera és a teszteket mindenképpen megvárom vásárlás előtt.
Az 5G az pont az, ami a legkevésbé sem releváns. 4G is relatíve kevés helyen érhető el városon kívül, sebességben is bőven elegendő a jelenlegi használathoz. Bár nem tartom kizártnak, hogy később majd jelennek meg olyan ... nem tudom mik, felhasználási lehetőségek ... ahol szükség lesz rá. De jelenleg nálam abszolút nem szempont, hosszútávon sem.A 120hz-et vártam volna. Nem tudom az i6 milyen frekin megy, de piszkosul zavaró webes görgetés közben, ahogy szétmosódik minden... Instán szintén. Engem nagyon zavar. Azért még én is bízok benne.
A jelenlegi hírek alapján kicsit úgy tűnik nekem, hogy kb mindent feláldoztak - látszólag - az 5G chippért. Teljesítményt, akkuidőt, kijelzőt. De persze majd kiderül mi lesz valójában.
Igen, én is a 11 pro-n gondolkozom még. Azt már most meglehet kapni 300-ért megbízható boltokban, ami nyilván még olcsóbb lesz, ha kijön a 12... A 12 pro előirányzott ára pedig itthoniban mérve kb 380 ezer lesz ($1050 x 360eur ). Az XS most 250 környékén érhető el. Ha a 11 pro valami ilyesmi árra esik vissza, akkor az már akár 100 ezer forintos különbség is lehet. A Lidar meg az 5G viszont nem ér meg nekem ennyit pluszban. Mondjuk a design még lehet... Ez a mostani szappantartó forma nagyon nem jön be. Az 5-ös design vonal viszont a kedvencem volt eddig is. Na majd meglátjuk.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz agabe #178396 üzenetére
Fasza. Mi pontosan [ezt] vettük. Mert hogy elvileg elég halk, és tök jó az evőeszköz szárítója, hogy nem a gépből foglalja el a helyet. Holnap bekötöm, kipróbáljuk és kiderül mit tud. De valószínűleg marad, mert ebben az árban nem igen van jobb és házvásárlás, felújítás, berendezés közepette nem feltétlen akarok erre is több száz ezret költeni. Meglátjuk, mit tud.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #178384 üzenetére
Minket is marhára meglepett mert előtte ugyanez a 45cm széria felsőkategóriás mosogatója volt de az 2 óra alatt mosogatott el szárazra szárítva.
Ez az új meg 1 óra 15 perces programot tud de vizes marad kivéve az extra szárítás programmal ami +15 perc. Összességében 30 perccel korábban végez de nem mosogat olyan alaposan mint az előző (csodák nincsenek).⭐ Stella
-
moleculez
veterán
válasz agabe #176774 üzenetére
Nem tiltják őket, itt élek én is, és az iPadom is szolgáltatók volt, sőt konkrétan megvettem bebukott előfizut. (Nem direkt lépett meg vele, csak a srác visszament Hollanadiába, és nem akarta tovább fizetni, kelleni még nem kellett neki.)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
nagyúr
válasz agabe #176491 üzenetére
Úgy tudtam,hogy a webeset vezeti be fokozatosan. Mikor megvettem a Note 10+-t, a messengeren meg egyből volt dark mód.
Asztalit nem tettem fel, ugyanis konkrétan le van írva, hogy ha azt az ember felrakja, beleegyezik,hogy a webes nyomkövető.ket megszégyenítő módon fog mindenféle adatot gyűjteni a messenger.
-
vans?
őstag
válasz agabe #176096 üzenetére
Sok mindent nehez eloallitani, ha egy-ket nyers-, vagy csomagoloanyag beszallitod bedol vagy legalabbis a fuvarokat nem tudjak megoldani, meg ha gyartanak is... Szerintem egyebkent nem lesz komolyabb problema nalunk, vannak veszforgatokonyvek, de egyelore csak egy-ket csuszas van, inkabb ember nincs, aki gyartson, mert otthon vannak a gyerekekkel.
hábm bábm
-
Gsx-rr
veterán
válasz agabe #176058 üzenetére
Mar reg kijarasi tilalom kellene legyen. De a nyomorult vezetes mindent tobb nappal hettel azutan vezet be,hogy mas mar alkalmazza.
Legszebb az volt mikor tegnap megkérdezték hogy szándékoznak e valami mentőcsomagot kitalálni mint például a spanyoloknál ahol felfüggesztették a hitelek fizetését az adó befizetését stb.
Nálunk a válasz az volt nem tudnak egyszerre több dologgal foglalkozni most a vírus a fontos.
Gondolom a pénzügy minisztérium a jegybank mindenki a vírus ellenszeret teszteli.
Szanalmas!Itt a harmadik világban egy hete szó se volt a vírusról ahogy több beteg volt mint öt azonnal lezárták a reptereket mindenkit hazaküldenek az országból És most azt várjuk hogy bejelentsék a kijárási Tilalamat.ehhez nem kellett kb. három négy nap
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agabe #176060 üzenetére
Ahol nem léptek időben, ott lehet látni, mi történt. Túl hegyes lett a görbe, az pedig az egészségügyet rombadönti hamar. Ugye, ahogy minannyian tudjuk, nem a járvány megállítása a cél, mert azt nem lehet, hanem a görbe laposítása,hogy inkább toább legyen nagyon terhelt az ellátás, mint hirtelen olyan,hogy nem bír vele. A Britek szívni fognak ezzel a hozzáállással valószínűleg. Vajmi keveset tudni a vírusról, már most mutálódott kétfelé és még fog. Valamint mint kiderült, éthajlatonként is máshogy viselkedik. Tehát simán van, hogy ami egyik országban működik, máshol nem fog. Vakcinára kár várni, ha meg is lesz, mire kísérletek, engedélyezés, stb. lemegy, már 2021-et foogunk írni. Ezen át kell menni, mást nem tehetünk. Át is fogunk, de az öregekre hatányozottan nagyobb veszélyt jelent, mint a gyerekekre/fiatalokra/középkorúakra. Nyilván közöttünk is van sok olyan, akinek gyenge az immunrendszere, azért van ezekből a koroszályokból is halálozás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agabe #176058 üzenetére
Ezt valószínűleg még azok sem tudják, akik ezt hivatalosan eldöntik. Minden attól függ, hogy a számok mit fognak mutatni. Lehetőségként felmerül minden, azonban hivatalos formába csak akkor öltik és viszik végig, ha az indokolt.
A többség szerencsére betartja az utasításokat, nem hőbölög, felfogja, hogy mindig az adott szinten komolyan kell venni az intézkedéseket, de a hülyék ellen nincs ellenszer. Pl.: [link][ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #175820 üzenetére
Ez az egész para egy nagy lufi. Azért csinálják, hogy padlóra küldjék a kínai ipart.
Aztán annyira bejött ez a lobbinak, hogy mindenhol paráztat a média. Szemét dolog a legősibb emberi félelmet felhasználni olyan célokra, hogy eladják a bent ragadt készleteket.⭐ Stella
-
Def26
félisten
válasz agabe #175820 üzenetére
Én ma kaptam utasítást asszonytól, hogy húzzak el megvenni a dolgokat. Melóhelyén lefújták az olasz és osztrák üzleti utakat és nem fogadnak onnan tárgyalni se senkit. (Osztrák multinál dolgozik) Szabadnapos vagyok, ráérek.
Jah, és ha gáz lesz homeoffice -ba jöhet. Ezt tegnap a vezetőségin ki is hirdették.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
w333
félisten
válasz agabe #173854 üzenetére
A lényeg még mindig az hogy alap felhasználásra elég lenne az X 2 évig ?
11 Pro topikban olvastam olyat hogy van akinek X van és 11 pro és igazából nem nagyon érez különbség szinte semmiben
Nyilvál ez idővel vàltozni fog mondjuk úgy 2 év múlva de akkor ismét váltanék ... fuuu de nehéz döntés ez
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz agabe #173844 üzenetére
Valahogy én is így látom viszont szvsz. a 11 Pro 2 év múlva 150k szóval az durván 250k bukás, az X pedig mondjuk 2 év múlva 100k az pedig 180k bukás ... nyilván ez benne van a pakliban de még így is jobban járok mintha évente cserélném a droidos telókat, szóval olyan teló kell amivel 2 évig gond nélkül elvagyok, utána úgyis váltok megint
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
válasz agabe #173434 üzenetére
Most verhetném a mellem, hogy ott, Note 10+ hogy helytáll, csak a MAX az, ami elveri, de ezek olyan tesztek,hogy állandóan használják ugye. Az idling fogyasztást itt nem veszik figyelembe, pedig az nem elhanyagolható. Míg iOS-nek szinte nulla, droidnak elégé jelentős ahhoz képest . Tudom, tapasztalom Note 9-en (persze nagyon függ a térerőtől stb, de akkor is).
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest