Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ittakary #116899 üzenetére
Nekem nem töltődött be a kép a topikban.
Mi volt a HD link?Más: mennyire tudtam hogy saját kulcsával vitték el. Ennyire azért nem egyszerű ellopni egy Porkát. Akkor kicsit sokat lopnának belőle...
Ez meg egy ritka pocsék hely a hegyen (Szépvölgyi útról nyílik)
Évek óta ez van, a pocsolya alatt ideális esetben 20 cm mély kátyú is lehet.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon fogok nevetni, ha így fog kinézni.
-
legiaap
félisten
Hosszu ido utan ujra tomegkozlekedek. Meg csak egy hete de mar egy auto vasarlason filozok ennyire fasza.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
whitezo88
nagyúr
Na, megkezdődött a lomtalanítás, a brazilok minden sarokra kitelepültek. Iszonyat irritáló, ráadásul csomó helyet (parkoló és egyéb) elfoglalnak. Évek óta mondják hogy a lomizás tilos, mert marhára nem az övék a cucc semmilyen módon de senkit se érdekel.
-
w333
félisten
Óbudai parkolás ...
Ma csak 3X voltam a Mozaik utcában ... minden sz@rba belekötöttek
(#116887) -secret-
1. menet : "Hozzájáruló nyilatkozat" nincs kitöltve (tavaly ilyen nem volt)
2. menet : Párom "Személyigazolványa" másolat nem elég (majdnem borult az asztal)
3. menet : Mindent vittem magammal, mindent leellenőrizett 10X majd megcsinálta !
De direkt kérdeztem hogy mit hozzak magammal, de a másik ügyintéző nem fogadta el, most már értem hogy miért van egy üvegelválasztó fal, pedig kerestem a rést hogy hol tudom a nyakkendőjénél fogva kihúzni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Rage47
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Megnyomkodtam az S7-et... Nagyon tetszik. Még az edge is, nincs annyira kerekítve.
-
B-L-A-C-K
titán
Múltkor volt szó az iPad tokokról, most van nálam egy új Air 2 (nem az enyém), amihez van egy gyári új ilyen 28 ezres tok, hát nem vertem hátast tőle...
-
Gergőke88
addikt
válasz Totheground #116864 üzenetére
tolóajtónak hívják mifelénk
-
Totheground
addikt
Bár sejtem a választ, de valakinek esetleg van ismerős szakija, aki jó elhúzható ajtókkal (sliding door)?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
madgie
titán
válasz Gergőke88 #116862 üzenetére
Messze is lenne, meg tele is van, nekünk is csak júniusra vállalta az ajtókat. Illetve ajtókat, pinceajtó, pinceablak, garázsablak, villanyóraszekrény-ajtó, mindent tokkal, kilinccsel, stb. Nekem annyi dolgom lesz, hogy kitaláljam, beltéren mit mivel kenek le (kültéren vastaglazúr).
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #116860 üzenetére
Festő csinálja, és láttam már tőle ilyen ajtót lefestve (szüleim házában már csinálta).
Most nagyon tetszik ez a barna szín, ki kell találnunk, van még pár napunk.
madgie: nekünk két hét múlva produkálnunk kell az ajtót beépítésre, meg messze is lenne nekünk az ismerősöd szerintem. -
madgie
titán
-
Arcképgyáros
-
Gergőke88
addikt
Nálunk is április elején kezdik az uj lakas felujitasat.
Mindenhol festes, tapetazas, 1 szoba parkettazas, ablakokra redony, szunyoghalo....
Megcsappan a kassza az biztos -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #116843 üzenetére
Dehogy kötelező. Ez csak extra biztonságot ad.
Totheground: Nekem 3 hónap volt a felújítás. Munka után csináltam párommal estig. Csak burkolás és vízvezeték szerelést bíztam másra.
Tapétázva nem volt csak festve, laminált parketta került a régi parkettára.
Klímát is én raktam fel, a szerelők csak légteleníteni jöttek, kb 8000-et kértek érte.B-L-A-C-K: akkor ahogy látom jó sokat spóroltam.
Szerencsére 5 évig tanultam erősáramú témát.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
madgie
titán
válasz Totheground #116842 üzenetére
Szerintem már en bloc kötelező a fi-relé.
-
Totheground
addikt
Na ja, ez ilyen. Én épp tegnap előtt vettem csempét/követ két kis szobába és 130 környékén állt meg... (szerencsére találtam egy kupont, amivel 16.7% lejött belőle, különben még több lett volna).
És nemcsak a pénzre, hanem az időre is igaz. Én tavaly kezdtem el a felújítást, novemberben akartam költözni, de még nem látom a végét. Igaz, hogy a munka is közbeszólt ráadásul mindent megcsináltatok (víz, villany, fűtés), de akkor is...
Átkábelezésnél még egy plusz dolog: fürdőbe jó behúzatni fi-relére kötött kábelt, mert ha később hidromasszázs kádat vagy zuhanyt akartok, ahhoz kell.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lacy86 #116835 üzenetére
Kapcsolókat is nézd meg milyet veszel, lehet venni olcsón is jót, meg drágán is szart. Akkor ugye kell kapcsoló tábla meg minden sz@r még, de ezt tudja majd a szerelő. Illetve még az se mind1 hány amperes a villanyóra, ha kevés fel kell emeltetni. Ha esetleg állmenyezett is akartok ledekkel akkor annak is utána kell nézni nagyon, tudok is segíteni. Mondok egy példát, van az a keret amibe a led kerül, na itt lehet venni 8 ezerért is meg 400 Ft-ért is szépet, és már ez eleve nem mind1 ha kell vagy 40 db. Akkor ajtókat se kell venni drágát, nekünk is olcsó van, csak normális festékkel lett lefestve, meg egy normális kilincs van rajta, mindenki azt hiszi drága volt de nem. Szóval ha felújításba kezdesz kérdez körbe pár dolgot előtte innen onnna, mert el lehet szaladni árban, de sokszor csak pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
na, ha már ennyire megy a főzőcske; felhozattuk ma vidékről a sosem használt, bontatlan (most szedtem le róla a fóliát), de 12 éve vásárolt (akkor kaptuk ajándékba) álló mikrónkat, beüzemeltem és tökéletesen működik!
értek általában a műszaki dolgokhoz, nem is nagyon szoktam leírásokat nézegetni, de ezét vagy 10 percig olvasgattam, mire minden világos lett, a programozás még hagyján, de nem emlékeztem rá, hogy uv funkciós, sterilizálós...stb. is.
ugyanitt ingyen elvihető egy használt, de jól működő tectron mikró, ha van olyan ismerősötök, aki hasznát venné, annak szívesen odaadjuk. (nepperek kíméljenek! )beszéltetek a gázról, óbudán nem volt a panelban, de itt az van, műanyag nyílászárók vannak, de biztosítva a megfelelő szellőztetés - meg van végre ablak is a konyhán.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
-
lacy86
addikt
Meg1 kerdes feletek.
Mennyibe kerul egy 53nm2-es panel lakas teljes atkabelezese!
Azt sajnos meg nem tudom, hogy a falba megy a vezetek vagy csatornaba.
Csak, hogy mire szamitsak.
Utolso infom 200k volt ( anyag + munkadij ) -> kollegam csinalna meg[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bling95 #116823 üzenetére
A spagetti sehol se olyan hogy kemény a tészta, még Olaszországban sem, gondolj bele hogy csavarnád fel villára... Puha és puha között oké hogy lehet különbség, de itt konkrétan kemény volt a téma, lehet nem erre gondolt de akkor a szóhasználattal volt a gond.
madgie: Rizset én is túlfőzöm mindig, úgy szeretem ha kicsit összeragad.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na hallom a csocselek ismet alkotott Viki beszeden.
A sok birka.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #116802 üzenetére
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Kerámia tűzhelynél egy fűtőszál van az üveg alatt, ez melegíti a lábost az üvegen keresztül.
Indukciós tűzhelynél egy tekercs van az üveg alatt, ez közvetlenül a fém lábost melegíti úgy, hogy gyorsan változtatja a polaritását.Indukciós előnye: kevesebb hőveszteség (gyakorlatilag csak annyi amennyit a tekercs melegedik üzem alatt), ha leveszed a tűzhelyről a lábost akkor kikapcsol a tűzhely (biztonság), sokkal jobban átadja a teljesítményt (1-2 perc alatt forralhatsz vele lábosnyi vizet).
Hátránya: csak fém lábosokkal használható. Alu nem mágnesezhető, ezért nem is használható rajta.⭐ Stella
-
Hunt3r22
őstag
válasz r3dsnake #116760 üzenetére
Jól van, tudjuk, hogy eredeti nyelven szexi a film. Plusz ne mondd nekem, hogy apám vagy anyám például sok élményből maradna ki mikor nem beszélnek angolul.
Felirattal pedig úgy vagyok, azért nézek filmet, hogy ne kelljen olvasnom, ez nem könyv. Ha olvasni akarok akkor a könyvet veszem meg.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
lacy86
addikt
válasz Totheground #116797 üzenetére
Ez egy nagyon rossz megszokas sajnos!
Igyekszem odafigyelni a jovoben ra! 😉[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #116801 üzenetére
Nekünk sima van, miért volt megváltás, mivel jobb? Csak mert ha van valami nyomós érv lecserélem én is, bár ezzel abszolút nincs semmi bajunk. Van 9 hőfokozat, reálisan melegít minden tartományban. Annyi a negatívum talán hogyha végzel a használatával kell neki 30 perc míg lehűl és csak utána takaríthatod.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #116800 üzenetére
Amikor sima villanyt cseréltük indukciósra az egy megváltás volt. Ezek között félúton van a kerámia tűzhely.
Szerintem indukciós nagyon korrekt találmány. Én mondjuk fokozatmentesre csináltam volna, mert van, hogy pont 9-10 fokozat közötti kéne. De majd az új házba már olyan lesz.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.