Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r3dsnake
nagyúr
Megnéztük a deadpoolt. Hááát... Amennyire érdekesen indult, úgy lett egyre jobban unalmasabb. Kár, mert nagyon vártam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lacy86 #115185 üzenetére
Ha nincs jó áron dolgozó asztalosod biztos drágább lesz mint a tömegcikkben gyártott bútorok, de nem is fog szétesni hamar.
Pl vettünk egy komódot (ezt az egy dolgot vettük boltba) a fiókok már 3x szétestek, akkor a tetejére egy cellux darabot ráraktam valami miatt, lehúztam, jött vele a felület is...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #115182 üzenetére
Ez tényleg jó ár! Én is csináltatni szoktam mindent. Sokkal jobb ,mert biztos méretben passzolni fog.
Én most csináltatok egy 130 széles szekrény ami a plafonig fog érni olyan beépített jellegű : 90.000.-Ennyiért üzleteb hasonlót se találnék. legalább is jó minőséget és színbe és méretben passzolót biztos nem
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lacy86 #115181 üzenetére
Egy jó bútorosom volt aki jó áron dolgozott még akkor, most kicsit emelt az árakon.
- Komplett konyha (kép)
- Gipszkarton cipős szekrényre egy lap a tetejére, illetve ajtók (kép)
- Fogas + alá egy kis szekrény (kép)
- Bejárati ajtó köré fa borítás
- Hálószobai szekrény sor (kép)
- Fürdőszobába mosdókagyló alá polc (kép)
- Nappaliba szekrény sor (kép)
- Gardróbba polcok (kép)Ez így cakk pakk ~600 ezer.
-
Gsx-rr
veterán
Valaki nem vágja ,hogy tudnám megoldani ,hogy van egy oldal amin van 100 link pdf fájlokra.
Nem lehet azt egyben lementeni ne kelljen egyenként?
Mármint nem a linkeket ,hanem egyből a fájlokat. -
lacy86
addikt
Sracok!
Tudtok ajanlani olyan boltot ahol ehhez hasonlo ( fix ) butorokat lenne venni?!
[link] -
joey04
titán
- az első iPhone árát nem sokkal a megjelenés után csökkentették, mert a kutyának se kellett
-
veterán
-
lacy86
addikt
Ez mind szep es jo csak olyan "csomag" is kell majd hozza -> nem ocso penzert
-
SÖ
addikt
Viszont kipróbálnám azt a kínai storgate bővítést 128GB-ra egy huszasbol. Csak többet nem mernék frissíteni
-
SÖ
addikt
válasz -secret- #115147 üzenetére
Ez a 3D touch legalább akkora ficsőr, mint amikor Steven az egyik eventen csillogó szemekkel bejelentette a forradalmi copy/pass funkciót akkor, amikor már csak az iPhonebol hiányzott. Igaz nem volt ilyen frappáns neve (3D touch), de már az első okostelefonok tudták ezt a funkciót, mivel a resistiv kijelző lehetővé tette.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
legenda
válasz lacy86 #115143 üzenetére
a videóra írtam.
icecave; nekem is van olyan ismerősöm, akinek nem szoktam hagyni, hogy bármit is fizessen, de az más téma, viszont ő nem is él vissza senkinek a jóindulatával, meg nem nézi (sokadszorra) hülyének a társaságot...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Az biztos, ennek is megvan a módja. Otthon falun is vannak ilyenek, érdekes, mikor összeülünk, mindenki fizet egy kört, mire az adott illetőre kerül a sor, felszívódik... vagy találkozunk valami buliban, persze meghívom, de aztán már le is lép. Nincs gond azzal,ha valaki nem hívja meg a másikat, de amikor látványosan arra megy, hogy lenyúljon, azt nem szeretem...
Egy olyan ismerősöm van, akit mindig hívok inni, de nagyon nem egy szinten keresünk, egyedül vele vagyok úgy, hogy én fizetem az estét, de azt nem is bánom, jól el szoktunk beszélgetni. -
legenda
válasz GALARDO #115135 üzenetére
nem szeretik a cégek, sok a járulékos költség.
lacy86; poénnak jó.
radi8tor1; megjátszott lehet, de nem feltétlenül kamu az egész, akár készülhettek is rá, mert például a pasi mindig arra hivatkozott, hogy csak bankkártya van nála.
más területen ugyan, de megtörtént eset, az egyik volt munkatársamtól hallottam, akik eljártak hetente egyszer focizni majd iszogatni adott baráti körrel, mindig más fizette a kört, de egy csávesz mindig azzal húzta ki magát, hogy csak bankkártya van nála, fizessék már ki, majd rendezi később, de aztán rendre elfelejtett, aztán egyszer megszervezték, hogy a pincér mobil terminállal ment ki az asztalhoz, a többiek meg mondták neki, miszerint most visszamenőlegesen rendezhet mindent...
utána megbeszélték persze, hogy ha nem akar vagy tud fizetni köröket - az ő szintjükön és adott helyen nem komoly összegekről volt szó -, akkor mondja meg, nincs azzal gond, csak ahogy ő csinálta, az nem jó...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lacy86
addikt
válasz gyuromoj #115140 üzenetére
Bakker ezt nem is irtam le
Csak kiszallasi dijat, 3200FT
En 5000Ft-ot akartam adni de azt mondta, hogy "nem rabolni jottem hanem dolgozni"Olyan 55 eves koruli emberke lehetett , 30 eves szakmai tapasztalattal
Nagyon korrekt voltJah, meg az is, hogy kb. 8 embert hivtunk fel ( gazszerelo ) es csak O vallalta el.
Gyorrol beszelunk!!! -
lacy86
addikt
Nah vegre van futes!
Bakker, az volt a problema, hogy nagyobb nyomason volt a gaz "bejovetel" es egybol letiltott a kazan.
Foszer kijott, kb 1 perc alatt meg is csinalta
1 nap alatt 2,5 fokot esett a homerseklet illetve a "viz" is lehult -
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #115128 üzenetére
Függetlennél tényleg kell vagyis nem mindig, de én legutóbb egy olyat cseréltettem, és mondták a számlát őrizzem meg mert jó ha megvan. Viszont függetlennél az a jó ha magyar vásárlás volt, és tudod az imei számot kikérheted a számlát, azaz nem kell hozzá az eredeti tulaj sem. Nekem se volt meg annak az adott készüléknek, bementem, WestEnd iStlye, mondom ennek a telefonnak szeretném a számláját mert elvileg itt lett vásárolva, és kiadták.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #115125 üzenetére
Mert egy .................. brigád.
Lehet aztán a szolgáltatósnál annyira nem is ragaszkodnak hozzá, hanem inkább csak a függetlennél. Rákérdezek email-ben erre meg a rész-számlás dologra is, mert telefonon csak hazudoznának mindenfélét mivel annak nincs nyoma.lacy86: Haverom az egész telet fűtés nélkül nyomja végig, mert nyáron leszereltette őket, hogy majd cseréli csak későn jutott eszébe, hogy vissza is kéne tenni és valami horribilis összeg lett volna visszarakatni mikor már elindult a szezon. Szerencsére az 5.-en lakik, szóval azért alulról-felülről kapta a meleget, de nem lehet túl kellemes így se.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Nah mar csak ez kellett a hetvegere!
Tegnap este ota nincs futes -> bexart a gazkazan
kb 2 fokot hult a lakas azota!Du. 14:00-ra jon egy szerelo
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #115122 üzenetére
iStyle-nál nálam 50% az arány, kétszer kérték, kétszer nem. Az enyém céges, de azon soha nem problémáztak. Viszont a honlapjukon is írják, hogy "A többletjogok igazolására a vásárlónak a vásárlást igazoló számlát kell bemutatnia." Úgyhogy inkább biztosra mennék.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz madgie #115117 üzenetére
Tudom, teljesen megbízható tag, több ismerősöm is vett tőle telefont, vagy intéztetett cserét 'okosba'. De szinte biztos, hogy nem lesz hozzá számla.
Most egy srácnak lenne egy Telenoros elég jó áron, viszont szerződéshosszabbítással vette és csak valami rész-számlát kapott hozzá, ami azt se tudom mit takar, neten kutakodva a jogszabály ilyet nem is ismer. :/[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Tibee86 #115113 üzenetére
hat attól en is tartanék
kb hetente olvasni itt ehhez kapcsolódó szep eseteketen csak függetlent vennék mar.
legutóbb is eleg hirtelen jött egy külföldi lehetőség es kint kellett maradnom pár hónapig. akkor jól jött hogy a WP 7-emet fel tudtam törni es függetleníteni azóta persze iPhone van, amit nem lehet csak ugy unlockolni[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Csak nem bírok magammal és 6S-t vadászok hardveraprón.
Nem is olyan vészesen drágák, nekem egy Telenoros tökéletes lenne, szolgáltatót úgy sem fogok váltani és így 100 alatt megúszhatom a cserét. Viszont kicsit félek a letiltástól. :/ -
Gsx-rr
veterán
DeadPool, nalam egy kozepes, es de meg lehet joindulatu voltam!
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest