Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Éjszaka valószínűleg megy a pre-order részemről, viszont a 16 vs 64gb-ot nem tudom eldönteni. Most 5 giga van szabadon az 5s-en, igazából lehetne 7 is, ha letörölném a Heartstone-t, ami a tableten is rajta van. Viszont 4K videó megeszi hamar. Baromi ritkán videóznék, de kérdés, hogy azért az időnkénti 1-1 alkalomért megéri-e kifizetni 30-40k-val többet.
Amúgy +1 az S szériákra. Számomra azok bugfixek, az előző évi "beta" készülékre.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Jojo5 #117993 üzenetére
Ha tudod hazhozatva megszerezni afa fizetes nelkul akkor tenyleg olcsobb.
pff..vegyel addig olyat ami mar kisebb erteku, es tuti nem buksz rajta vagy nem sokat.
Ipad mini2 pl.(#117995) Bling95:
masfel eve 5-osnel mar erezted? Nekem soknal volt olyan, hogy igazabol csak nagyon kicsi elorelepes volt, csak nem birtam, hogy ne probaljam ki, pedig 5S-el is el lehetne lenni meg jo ideig, de amennyire nem akartam nagyobbat csak kiprobaltam a 6-ost es 6S-t sem tudtam kihagyni. Most az akksiido miatt az SE erdekel, es hiaba nincs must have erzesem ki tudja ellenalok-e a kivancsisagnak...es kozben meg tudom, hogy ha 1-2 honap mulva vennek 60ezerert egy 5S-t es csak az lenne azzal is kihuznam nagy megeroltetes nelkul 7S-ig siman, max 10-es ios-t nem tennem fel.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pana0017 #117991 üzenetére
Ez ember függő, van aki szereti cserélgetni a telefonját, kell neki az újdonság, így minden évben vált, és van ugye aki csak 2-3 évente. Ha valaki mindig hosszútávra tervez akkor az "S" széria a javasolt, mivel az mindig a sima szériának a javított, és kicsit felturbózott változata, azaz már egy kiforrottabb készülék mindig.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok, csak érdekességképpen kérdezném. A legtöbb ismerősöm, köztük én is 2 évente váltjuk a telefont. Én S szériákat váltom mindig, de vannak akik a "simákat". Ti hogy vagytok ezzel? Szerintetek melyik a jobb út?
-
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
Egyébként a Night shiftet igazán belerakhatták volna az 5c-be meg az iPad 4-be, nem hiszem, hogy hardveres akadálya lenne.
-
Jojo5
őstag
válasz agabe #117955 üzenetére
Apple Care-ből megpróbálom akkor megkaparintani azt a 25 EUR-osat.
Az a bajom, hogy én se vagyok tisztában a használt árakkal, de mivel csütörökön utazok, vagy addig kell vennem valamit vagy még kint az elején, mert tavaly laptopot vettem, de azt amint hazajöttem 6 hónap után el is adtam.
Kicsi Pro-n is gondolkodom, de azt tartósan venném meg, de mire ideérne amcsiból már hazajönnék...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
lacy86
addikt
Ezert mar megerte felkelni
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Mit értetlenkedsz? Elküldte privátban a kódot. Megköszöntem, megkérdeztem biztos nem kell-e, meg tudom-e hálálni valamivel. Azt is felajánlottam, hogy utalok valamennyit. Erre annyit írt, hogy nem kell semmi, amúgy se használta volna fel.
Ennyire kellett volna neked, hogy sajnálod tőlem?
-
törölt tag
Én is beruháztam egy TDK fülesbe a mátkámnak 490 forintért, amúgy nem tudom, hogy mire fel adják ezeket a kuponokat.
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #117963 üzenetére
"Mielőtt még elhasználtam volna."
Vagy is már nálad volt. Kérte volna vissza?
Mi is a személyeskedés? Hogy megkérdeztem, adtál valamit is valakinek? Vagy az hogy ügyes vagy? Aki ide jár mindenki tudja.
Amúgy meg nincs ingyenes kupon, sok pénz van mögötte . Pont ezért neked sosem lesz ingyenes kuponod. Neked minden ingyen kell. Veheted személyeskedésnek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117964 üzenetére
De nem értem nektek mért fáj ez. Itt a fórumban is leírtam, hogyha így dönt, akkor oké, nem próbáltam meggyőzni. Rá pár perccel pedig jött egy privát a kóddal. Főleg, hogy nektek valószínűleg baromira nem lett volna szükségetek erre, én meg már jóideje tervezem megvenni, de sokalltam egy átalakítóért ennyit.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117962 üzenetére
Elmondtam. És privátban is 2x rákérdeztem, hogy tutibiztos? Mielőtt még elhasználtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem ez már bőven kimeríti a személyeskedést. A bringát a srác ajánlotta fel, nem én kértem. Most meg rákérdeztem a kuponra, mekkora egy geci vagyok tényleg. Főleg, hogy amúgy fel se lett volna használva.
És szépen levetted a hozzászólás második felét. Féltél a banhammertől?
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Jojo5 #117954 üzenetére
apple care 25 EUR-ert igencsak megeri.
A hasznalt tab-ok arait nem tudom ... 64-es celluraros air2 itthoni arat beloni szinten nehez...alig van hasonlo hirdetve neha ezert azt is nehez megmondani mennyiert tudnad majd eladni, nomeg 1 honap mulva mar pro mini itthon is elerheto (biztos lesz hasznalt is nemsokara) ami lejjebb viheti a hasznalt air2-esek arat.[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz agabe #117947 üzenetére
Megyek ki külföldre csütörtökön, viszont nem akarok megint laptopot venni vagy bármi főleg nem 1 hónapra, ezért arra gondoltam, hogy körbenéztem és találtam air2-őket meg pro-kat viszonylag korrekt áron air 2 64gb wifi+cellular közel 0km-es 510 euro illetve wifi pro 128 gb 600 euro viszont ez októberi vásárlás volt, miután hazajöttem eladnám és tartósan vennék egy sima ipad pro 9.7"-et szerintem, ja meg találtam kint apple care-t 25 euroért annyit megérne egy 0km-es ipadhoz vajon ?
-
legenda
válasz GALARDO #117942 üzenetére
nem mindig elég, nekem 19 - az egyik előfizetésem - és most nem kaptam, bár a korábbi akcióban igen.
igaz, most pont panaszkodtam a szolgáltatónak, felnyomtam egy partner üzletes ügyintéző csajt, aki hülyére akart venni, aztán szép összegű jóváírást kaptam (egyedi elbírálás alapján).[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
válasz Jojo5 #117918 üzenetére
Az vele a baj, hogy nagyon retegtermek. 32-essel brilliroznak legtobben, 128 Giga felarat sem nagyon fizetik meg, pro mini 32gigas ujonnan lesz max 170-180korul egy honap mulva (szurken) amihez kepest a feleves nagy pro artobblete meg beleferne, de nem ugyanaz a reteg vasarolja...pontosabban nem is tudom ki vasarol pro-t. Szinte senki, bar jo aron tuti megveszik csak fene tudja mi szamit majd annak.
-
r3dsnake
nagyúr
Valaki kapott esetleg 5ezres Telekom kupont, amit nincs mire felhasználnotok?
-
lacy86
addikt
Beszeltem itt a Manager csajjal de a tegnapi jegyeket mar nem tudja jovairni mert nem mutatja a rendszer!
Ez van
Megvettem meg1x
Tanultam belole! -
lacy86
addikt
Bakker.
Ma mennenk moziba ( batman vs superman )
Most nezem, hogy tegnapra vettem jegyet
Kozpontot felhivtam es nem lehet modositani a napot tehat buktam a penzt
Korabban bemegyunk es hatha be lehet menni a tegnapi jeggyel ( szepen pislogok a penztaros csajra - persze ha az lesz 😁 ) -
Jojo5
őstag
Ha németben vennék egy Ipad Prot 190k-ért amire még októberig van gari azt valószínűleg ugyanennyiért el lehetne passzolni egy hónappal később ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #117907 üzenetére
Azért van ez a szabály, mert nem játszhatnak döntőbírót az apródok.
Ha jobban bele gondolsz az nyeri ezt a dolgot, aki jobban meg tudja győzni az apródokat az igazáról. Előfordulhat olyan helyzet, amikor annak adnak igazat, aki kamuzik.Emiatt van az a mondás, hogy csak akkor törlik ha az értékelő akarja töröltetni, egyébként pár negatív nem a világ. Vaterán nekem is van negatívom a több, mint ezer pozitív mellett ráadásul egy olyan "vevő" adta, aki személyesen akarta átvenni de nem jelentkezett érte több hétig. Persze a negatív értékelésemre rögtön reagált egy negatívval.
⭐ Stella
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #117906 üzenetére
nekem is volt egy negatív a régi rendszerben, talán még 2007-ből, bár akkor még más pontozási szabályok voltak, annyi is elég volt hozzá, hogy nem akartam postázni a vevő külön kérése ellenére - pedig fizette volna a postát is -, de én sosem postázok semmit, nem járkálok ilyenek miatt sem postára, csak és kizárólag személyes átvétellel adok és veszek, még ha ez nem is mindenkinek tetszik.
nem is érdekelt a dolog, pedig szóltak az akkori pontozók, hogy reagáljak rá, hogy ne legyen fekete pont, de még arra sem méltattam az esetet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #117908 üzenetére
Ez volt az, de már nem érdekel a dolog, úgyis így maradt.
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #117904 üzenetére
Nekem már van negatívom, de azt a mai napig nem vágom, mi volt a srác baja. Rugalmasabb szoktam amúgy lenni, de ha már lealkud egy ötezrest meg állom a postát, akkor ne akarjon már rólam újabb ötezret vagy gyári hátlapot legombolni, mert zsebkarcos a műanyag hátlap (ami le is volt írva és fotózva).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #117903 üzenetére
Igen, akiknek van minimum 100 pozitíva 0 negatívval és régi tag, azoknak én is utalok ha szükséges. Amúgy nem is basztak át pénzzel csak 1x, de annak is ~8 éve, és vissza is kaptam...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz irgum #117899 üzenetére
Ó, van ilyen Ritkán botlok olyan emberbe, akivel nem kéne üzletelni (te nem ilyen voltál ), most is rám szólt a srác a hardveraprón, hogy köszöni a gyors üzletet, de meglepődött, hogy ilyen lazán elutaltam majd' százezret neki. Hát mondom, utánvéttel is átverhetsz akárkit, no meg ha valamit több, mint egy hónapja hirdetsz, nem gyanúsan alacsony áron, leinformálható háttérrel, az ritkán átverés
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz irgum #117899 üzenetére
Nekem a legrosszabb sztorim az volt részemről mikor lebeszéltem egy találkát, mondtam majd hívjon ha itt van...Hívott is de semmi, 1 óráig várt, majd elment, utána derült ki a számomat nem jól adtam meg, egy számot elírtam rajta... Utána fél áron elpostáztam neki a cuccot...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest