Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Noh nyaralás (nászút lefoglalva).
-
B-L-A-C-K
titán
Boldog Nőnapot csajok!
-
ToBeY
nagyúr
Facebook messengerbe küldte akkor az butította le ennyire?Megmondom küldj el el mailbe mégegyszer
-
ToBeY
nagyúr
Egyik lány ismerősöm kapott egy iphone6-t és küldött egy képet ami 960x720 felbontású.Az lenne a kérdésem hogy hol lehet beállítani,hogy maximális felbontáson fényképezzen az iphone?Sajnos nem vagyok nála,így csak távsegítség marad.
-
r3dsnake
nagyúr
-
w333
félisten
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gyuromoj
veterán
válasz Gergőke88 #116265 üzenetére
Értem. Én csak a saját verziómat vázoltam fel.
Viszont lehet várok apróra és nem írok alá hűséget inkább.Szerk.:
Én nem, mivel jobb áron vannak a készülékek és ha kivár az ember találhat megbizható el adótól jó áron. Türelem rózsát terem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
w333
félisten
-
nitro16
senior tag
Múltkor találtam, ha már úgy is a haj a téma, akkor itt elég sok férfi frizura megtalálható, már csak egy jó fodrász kellene ugye aki meg is tudja valósítani. [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Angol vlogger megkóstolja a magyar édességeket.
Tibi csokiról elmondottak ütnek!
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
Gondolkodok egy S7 rendelésén.
205e Ft most feltöltős csomagban a szemüveggel.
Ha a szemüveget eladom akkor egész jó árban lenne.
Csak gondolom a nagy többség el is adja ahogy megkapja a szemüveget, tehát nagy értéke nem lesz... -
Jojo5
őstag
válasz legiaap #116234 üzenetére
Nyáron úgy volt, hogy láttam egy állást végül nem lett belőle semmi abban ezek voltak a kondíciók,
évi 24k£ fizu, gondolom az adóvisszatértés miatt, mert tudtommal ez az az összeg ahol meglehet kapni a maximum visszatérítést és még adtak volna hozzá medical támogatást, utóbbit nem tudom milyen formában.Én úgy számoltam ,hogy ez nem annyira szar, főleg, hogy ami számomra kellett volna képzéseket biztosította volna a cég.
Haverom ki eljött Birmingham-ből nettó 2700-3000£ között kapott nettóban kézhez, de otthagyta mert kevés.
Szerk: németeknél is kurv@sok a lengyel meg török dolgozó, a németek meg a managerek.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
legiaap
félisten
Egy hozzaszolas az angliai fizukhoz: lehet nyilvan itt is jol keresni de es itt a de. Egyre telitettebb a piac es mar egy egszeru minimalberes melot is nehez talalni. Lassan mar egy takaritotol is 5-6 eves tapasztalatot es kivalo angolt varnak el hogy tudjanak szurni a sok jelentkezo kozul. A masik hogy a jobban kereso melok es ide ertem azokat a melokat ahol jok a benefitek, tehat tulora 1,5-szoros vagy dupla meg egyebb kiegeszitesek illetve a team leader, supervisor meg manager melokat. Na ezeket kurva nehez megkaparintani. Kihalasos alapon vannak mar ezek vagy ismeros uton. Pl. szerettem volna a Landlover gyarba elmenni ahol jobban tudnek keresni mint a mostani fonokom a tulorakkal de az ugynokseg aki oda kozvetit ott mindenki lengyel, a gyarban levo kis fonokok mind lengyelek igy szinte csak lengyeleket vesznek fel. Mindenhol ott vannak. Szinte minden szupermarkatben van lengyel szekcio.
Es meg valami. Kb. az angol melosoknal 10-bol ha ketto max. 3 aki nem minimalt keres, a tobbi mind minimalos vagy segelyeken teng-leng.
Ezeket csak a tisztanlatas vegett irtam le.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
-
Gergőke88
addikt
Köszönöm mindenki hasznos segítségét.
Akkor lassan már csak secret és én járunk fodrászhoz? -
Gergőke88
addikt
Ki hova jár fodrászhoz?
Enyém lelépett külföldre ( 8 éve hozzá jártam).
Ajánljatok nekem valami jó pestit. -
nagyúr
Hm... érdekes, annó egyből le lettem b*szva, hogy itthon feketén dolgozok (mikor még úgy volt), és nem adózom, mekkora köcsög vagyok. Aki meg kimegy dolgozni, szintén nem adózik itthon semmit, nincs megszólva. Na szép
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz lacy86 #116214 üzenetére
Jó de azért fizikai melót is végzel. Napi 9 óra meló, de viszed a 30-40-50kg-os cuccokat és viszed fel a lelátóra mert oda kell, akkor az szintkülönbségek sok embernek rotyra menne a térde, tavaly volt Liverpoolba bontásnál, nem engedték a tárolókat felvinni a fűre mert nyomott hagy mindet ki kellet hordani úgy, hogy viheted a cuccot 100-150-200m-re attól függ hol volt a tárolója hozzá teszem tenisz pálya volt és ahol a játékos mozog ott ki volt égve a fű valahol meg föld volt csak, röhögni tudtam. Aznap egy 20km gyaloglás simán megvolt. Meg a legtöbb cuccod magadon viszed, sokan nem bírnák ki. Amit linkeltem képek wentworth golf pályánál bontásnál, én meg még 2 ember hordta le a fém gerendákat ami 5-6 méter hosszú volt 40-45kg és 170 darabot vittünk le fejenként, szintkülönbség 20m-ről mentünk lefele. Szóval nem olyan könnyű azért.
B-L-A-C-K: Igen arra, gondoltam. Meg én még mellette több fajta papírt akarok ami még jó ha van. Angliába nagyon sok helyen melóztunk teniszpályánál ahol mindig volt baszott nagy sportcentrum mellette és ott beszélgettem több helyen is edzőkkel. Jobb helyeken 3 milliót megtudsz keresni, általában ott a teremmel van szerződésed és nem neked kell kliens kört kialakítani, hanem aki oda jár és szüksége van épp edzőre mész ha szabad vagy és segítesz. Ha meg pl nem kellesz akkor föl-le járkálsz esetleg pár súlyt a helyére raksz ha nincs ott, segítesz a recepciósnak behozni a sport italokat ha megkér stb. Annyi, hogy beszélni kell a nyelvet ugye, + szaknyelv és nem mindegy milyen papírod van level 3-4 es besorolás a minimum.
Nekem most a suli ha elkezdem olyan 1,5 év 800-1 millióba van és akkor ehhez jönnek még a plusz dolgok. Szóval angliába elég nagy a kereslet erre, valuta miatt meg érdemes menni, de akár egy óceán járóra is lehet menni ott is jó a pénz, semmit nem fizetsz. Bejárod a világot annyi, hogy leszállásnál fizetned kell az illetéket ha ki akarsz menni. Amit említettem programozói azt meg múltkor láttam c++, meg java volt feltüntetve éves szerződés 90.000 Font.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nitro16 #116213 üzenetére
"...fitness akadémiára megyek amikor haza jöttem, csak ugye lett ez a családi gond. De szerintem maradok annál a tervnél, nem kell megszakadni 3-4x ennyi pénzt lehet keresni havonta."
Személyi edzősködésre gondolsz? 3-4x akkor 3-4 millát lehet vele keresni havonta? Hol
-
nitro16
senior tag
válasz gyuromoj #116210 üzenetére
Ismeretség ahogy Tibee86 is írta. Magasabb részeknél általában olyan dolgozik akinek van asszem hegymászó vizsga de nem biztos ez a neve mivel beülőbe dolgozol folyamat, így ki vagy biztosítva. Van aki vezeti a JCB munagépeket annak olyan vezetői papír.
B-L-A-C-K: Ja nem rossz, de ez a legkevesebb ott, van aki vezeti a JCB munagépeket és hozza a cuccokat meg pakolja fel/le kamionról az megint többet kap és sokszor egész nap azt csinálja csak az mindjárt kellemesebb. Magasságot bírni kell, volt 18-20 méteres magasság. Több fajta szerkezet, nézni kell az építési rajzot stb.
Az volt tervben, hogy fitness akadémiára megyek amikor haza jöttem, csak ugye lett ez a családi gond. De szerintem maradok annál a tervnél, nem kell megszakadni 3-4x ennyi pénzt lehet keresni havonta. De pl programozok is nagyon jól keresnek 10-12 évre kimegy az ember akár vissza jön ide több száz milliója van már.
-
nitro16
senior tag
Nem szívatás mert nem úgy megy ki az ember, hogy nem tudja a falóst. Rendesen be vagy jelentve, biztosítás stb. Annyi, hogy ilyen eseteknél "okosba" van megoldva.
lacy86: Ideiglenes lelátó építés, csak Skóciába ilyen hajtós, mert sok helyen egyszerre indul be az építés ezért egyik helyről mindjárt megy az ember a másikra és ha ott végzet tovább majd utána vissza lebontani majd építés megint stb. Angliába meg valamivel több pihenő van, de tavaly ahogy írtam volt ott is 4-5 hét folyamatos meló.
Ilyenekről van szó: [link] [link] [link]
Tovább tanulás előtt vagyok aztán külföldön tervezem a jövőt mindenképp, és érted mért mennék el itt melózni sima érettségivel mert eddig csak az van meg 70-90 ezerért ha külföldön kapcsolat által milliókat kereshetek havonta, hamarabb össze jön a kezdő tőke külföldi élethez.
B-L-A-C-K: Függ attól, hol is vagy de 4 hét alatt 1 millió fölött.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nitro16
senior tag
válasz legiaap #116177 üzenetére
Egyhuzamban 8 nap nem is olyan sok, én amikor kint voltam, 4-5 heteket is melóztam szabadnap nélkül.
Most mehetnék skóciába 5-6 hónapra ennél is csak az a gáz, hogy szabadnap nélküli lenne max 1-2x 1-1 nap ha valahol sokkal hamarabb végeznénk. De azért ez már sok egyszerre (igaz meglehet szokni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest