-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Robo sapiens #9068 üzenetére
KeePass szinte mindenre van (kivéve a kerti fűnyírót ). Én négy rendszeren (linux, win7, android, ios) használom ugyanazt az adatfájlt.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
Engem olyan lejátszó érdekel, ami hálózati megosztásról (sima samba fájlmegosztás, dlna nélkül!) le tudja játszani az avi, mp4 és mkv filmeket. Persze felirat meg mkv esetén több hangcsatorna játszik.
-
-
Szerintem sz*rul. Érdekes ez a pici ablak, de használhatatlan.
Plusz a felületet is elqrták. Nézel egy videót, nem tudsz visszalépni a listához. Először le kell kicsinyíteni a futó filmet, majd oldalra elhúzni.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz hackeeeee #9215 üzenetére
Jó lenne, ha át lehetne helyezni a videót.
Ha egy feliratkozott csatornát böngészek, akkor a csatorna fejléce állandóan a képernyőn van, drasztikusan leszűkítve ezzel a lista felületét.
A bezárás meg így két mozdulat, a korábbi egy helyett.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz norbi2010 #9217 üzenetére
Ja. Elhúzod, amire leugrik a jobb alsó sarokba, de tovább megy. Még egy mozdulat és kihúzod a képről, mire meglesz a tényleges stop.
És sajnos az androidos kliens is ugyanilyen vacakra frissült. Csak ott legalább a csatorna fejléce nem marad a kép tetején, hanem "kimegy" a listával együtt.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
válasz vadászcsiga #9508 üzenetére
Droidos táblára nem kell "okoskodni", mert ott vannak nagyon jó ingyenes programok fájlkezelésre, filmnézésre stb.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Vasinger! #9898 üzenetére
Mondjuk ez az ami kicsit csábít a droid felé, a kicsit nagyobb játszótér, jobban ki lehetett belezni a telót, mint IOS-en. De mellé kaptunk fagyásokat és instabil működést.
Mondjuk ez számomra kicsit vicces kijelentés. Merthogy az iOS7 nem kis érdekességeket képes produkálni. A lányom iPhone 4s-se naponta fagy akkorákat (pl. zenelejátszás közben), hogy zúzmarás lesz a konyhaablak (power+home hosszas tartásával lehet csak életre kelteni), az én iPad4-em pedig szeret spontán rebootolni (főleg taskváltáskor).
Ehhez képest a telefonom 4.1-es androiddal és az előző táblám 4.0-val a stabilitás és megbízhatóság mintapéldája.[ Szerkesztve ]
-
válasz Vasinger! #9912 üzenetére
A 6.1-gyel semmi baj nem volt. Ahogy a Samsung SIII és Galaxy Tab-bal sem, mindkettő gyári rom.
-
-
-
-
-
-
-
-
Szóval akkor remekül fut az 7 az 4s-en?
Én még ilyen 4s-t nem láttam.
A lányomé naponta újraindul (csak úgy magától, az asztalon hagyva is simán rebootol) és igazán látványos fagyásokra képes: [link] (a zene a telefonból jön)
A cimborámé meg merül mint a titanic. Reggel leveszi a töltőről, délután 3-4 körül már kikapcsol. Ugyanilyen használat mellett iOS6-tal két napot ment.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz vadászcsiga #10585 üzenetére
Szerencsére az iPad-em nem merül gyorsabban az iOS7-től. Viszont az animációk piszok darabosak lettek
-
-
-
válasz cibere11 #10603 üzenetére
Nem értem miért kell ráerőltetni az iOS 7 egy i4-re.
Pont ugyanazért, amiért anno a 3G-re is kiadták az iOS4-et és egy használhatatlan sz*rt csináltak a telefonból. Egyrészt azzal verik a mellüket, hogy bezzeg mi három éves hardvert is támogatunk, másrészt meg ez a támogatás olyan, hogy a telefon gazdája inkább földhöz veri a készüléket és vesz újat.
-
-
-
A gyári Mail appot valahogy rá lehet venni, hogy régebbi icloud.com (beérkezett) leveleket is mutasson?
[ Szerkesztve ]
-
-
Van egy egyre bosszantóbb problémám az iOS Mail app-pal. Annál is inkább bosszantó, mert tudom, hogy másnál nem így viselkedik a program.
Adott egy icloud.com e-mail cím, ami egyben az Apple ID-m is.
Ez az e-mail cím be van állítva a számítógépen (mac OS Mail), az iPhone-on és az iPad-en. Ha jön egy levél, mindhárom device jelez (a Mac persze csak akkor ha fut a Mail program).De ha az adott levelet számítógépen elolvasom és/vagy törlöm, az iOS programok erről nem vesznek tudomást. Mind a telefonon, mind az iPad-en meg kell nyitnom a Mail appot és csak utána válik olvasottá az üzenet, csak így tűnik el a piros számláló az ikonról, az értesítés a lock screen-ről.
Ha a levelet pl. a telefonon olvasom el, akkor az a számítógépen is olvasott lett, az iPad-en marad az értesítés, a piros szám, az olvasatlan levél...
Az javasolt eljáráson (iOS beállítások, icloud beállítások, "az icloudot használó alkalmazások" listájában a Mail appot ki- majd vissza bekapcsolni) már túl vagyok, nem segít.
Megjegyzés: ha valamelyik iOS eszközön elindítok egy appot (Mail, Naptár, Kontaktok, Jegyzetek stb.) akkor az a Continuumnak megfelelően a számítógép Dok-ján rendben megjelenik. Tehát semmi baj a "kapcsolattal".
Kérdés, van-e valakinek hasonló "kellemes" tapasztalata, esetleg valami egyszerű megoldása a probléma orvoslására? A szokásos, WP-n és Androidon bevált Factory resetet hanyagoljuk
szerk.
Az iOS eszközökre telepítve van a Gmail app is (természetesen gugli címmel), azon bezzeg oda-vissza normálisan működik ez az olvasott/piros karika/értesítés a lock screenen dolog. Ha telefonon megnyitom az új levelet, az iPad-en azonnal olvasottá válik.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Az androidos Wifi Analyzer-hezhasonló appot keresek, amivel a wifi csatornák foglaltságát és jelerősségét tudom ellenőrizni.
-
-
-
válasz galaxys80 #32744 üzenetére
Az ADGuardPro annyit ér amennyibe kerül. Brutálisan kevés szűrőt tud csak használni. Elkezded bekapcsolgatni a legalapvetőbbeket és két-három kattintás után már piroslik, hogy túllépted az 50 000 szűrőt
-
-
válasz galaxys80 #32748 üzenetére
Egyrészt nem használom a felsorolt szolgáltatások egyikét sem. Másrészt meg, ahogy írtam, elkezded bekapcsolgatni a szűrőket és azonnal korlátba ütközöl. Képtelenség átfogó szűrést beállítani rajta.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest