-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Viz-vitamin bevitel ami a Health appba szinkronizal
Direction, amire ha rakattintok feljonnek az elore elmentett cimek es egybol oda navigal Google Maps-ban
Toggles, amiben tudom ki-be kapcsolni a Bluetooth-ot, Wifi-t, Airplane-t, modilnetet, zseblampat
Battery, amiben tobb lehetoseg is van. Csinaltam egy normal, low power es ultra power modot. Illetve itt tudom meg megnezni a battery health-et vagy a battery hasznalat-ot. Tehat egybol bevisz a settings azon reszebe ahol ezek vannak.
System Volume, ahol tobb level-ben tudom allitani a hangerot
Shazam it, itt ugye megmutatja milyen zene szol es a dalszoveget is megkeresi nekem. Egybol felvisz a netre es ott mutatja meg. Ez ugye azert jo, mert nem kell ehhez a Shazam app, hogy mukodjon.
Gif kereso
QR code generator, barmit QR kodda tud alakitani
Google translate ez is megy app nelkul
Resize image, lemeretezi a kepet ahogy szeretnem
Convert photos to GIF, kepbol tudok GIF-et
Es meg van jopar.
Eleg hasznosak. Megkonnyitik, gyorsitjak a minden napjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest