- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Én 5.3.0.35-tel wpa2-zök (jó, az még g-s )
Az újabb driverek csak az újabb eszözöket, funkciókat és a hibajavításokat hoznak.
A AR5B93-hoz már a 7.6.1.244-t is ajánlja az atheros.cz.Ha az egyetemi wifivel az atherosok nem boldogulnak, akkor ez hiába lehet driver gond, nem csodálkoznék ha a frissítés nem hozna megoldást.
Esetleg, ha volna valaki atherossal, és kivételesen együttműködne a hálózattal, onnan kellene az összes paramétert kilesni.Talán ide tartozhat még olyasmi is, hogy korábban olvastam az atherosról, hogy hardverből(mikrokód) intéz sok olyan dolgot, amit a többieknél a driver, abban is lehet bibi, pl. a wpa hitelesítés válaszideje meghaladja az adott rendszer kapacitását.
Otthon én is rt8186-os(edimax) routerrel nyomtam először, azzal adódott wpa gondom (ar5007eg) az újabb, gyorsabb driverekkel, végül kb. a legöregebbnél kötöttem ki
És volt "megoldhatatlan" is, amire a megoldást a routerkonfigurációban találtam, de nem a wifi paraméterek között, egyértelmű volt a router ludassága.
Eközben persze zydasos stickkel vigan wpa-zott.Lehet, hogy cellpetinek a legegyszerűbb megoldása is atherosmentes usb-stick volna.
N-re TP-Link TL-WN727N, az valmi ralink lehet.Megérne még egy próbát a liveCD-s linux is, a felesleges driver körök kizárására
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest