- Fedora Linux
- Adobe Photoshop
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Synology NAS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Sweet.tv - internetes TV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
-
IT café
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Én 5.3.0.35-tel wpa2-zök (jó, az még g-s
)
Az újabb driverek csak az újabb eszözöket, funkciókat és a hibajavításokat hoznak.
A AR5B93-hoz már a 7.6.1.244-t is ajánlja az atheros.cz.Ha az egyetemi wifivel az atherosok nem boldogulnak, akkor ez hiába lehet driver gond, nem csodálkoznék ha a frissítés nem hozna megoldást.
Esetleg, ha volna valaki atherossal, és kivételesen együttműködne a hálózattal, onnan kellene az összes paramétert kilesni.Talán ide tartozhat még olyasmi is, hogy korábban olvastam az atherosról, hogy hardverből(mikrokód) intéz sok olyan dolgot, amit a többieknél a driver, abban is lehet bibi, pl. a wpa hitelesítés válaszideje meghaladja az adott rendszer kapacitását.
Otthon én is rt8186-os(edimax) routerrel nyomtam először, azzal adódott wpa gondom (ar5007eg) az újabb, gyorsabb driverekkel, végül kb. a legöregebbnél kötöttem ki
És volt "megoldhatatlan" is, amire a megoldást a routerkonfigurációban találtam, de nem a wifi paraméterek között, egyértelmű volt a router ludassága.
Eközben persze zydasos stickkel vigan wpa-zott.Lehet, hogy cellpetinek a legegyszerűbb megoldása is atherosmentes usb-stick volna.
N-re TP-Link TL-WN727N, az valmi ralink lehet.Megérne még egy próbát a liveCD-s linux is, a felesleges driver körök kizárására
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest