Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Jó, csak azt mondd meg, hol kapok olcsón kontakt grillt? Nem kell ilyen profi fluxuskondenzátoros csoda 8-10k-20k-ért, hanem olcsó szar (2-3 ezer ) is jó, összecsukom oszt süssön Tecsóban meg hülyenemvagyokban néztem dec-jan környékén, nem volt semmilyen, egy darab sem.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
meroly
veterán
Nekem nincs bajom a cickóimmal, azért mertem ajánlani. Mondhatnám azt is hogy a többihez képest túlfejlett és tényleg nem zsíros. Az első dolgom volt mikor ráálltam a kondira hogy a kancsöcsöket ledolgozzam, tehát az első egy éves szarakodás szinte csak arra ment rá. Most képet nem rakok ennyi boozy közé, de tényleg így van
Nekem ez a három gyakorlat segített, de főleg a tárogatás.Full ekto-ként nehéz lesz Arnie ciciket összehozni, erre céloztam a genetikával.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
kennystyle
aktív tag
-
spammer
veterán
Lehet, hogy beállok ilyen 2 adagos módszerre én is, bár nem tudom, hogy étvágy nélkül le tudom-e nyomni egyszerre a nagyobb adagot. De az biztos, hogy kényelmesebb és időtakarékosabb, mint állandóan baszakodni a kajával. De lehet, hogy nem bírom majd gyomorral/béllel, beálltam a kisebb adagokra már Lehet, hogy tényleg kellene egyszer vennem egy ilyen szkítek cleaner lófaszt, meg csinálni egy tisztítókúrát... Vagy +emésztőenzim...
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Az hagyján, mert ha éhes az ember megeszi, de mondjuk az esetek 70%-ában rohadtul nem a csirke-rizst kívánja, legalábbis én így vagyok vele.
Másik meg hogy állandóan ehhez igazítani a napot, hogy el legyen osztva. Ha valami program jön, mindig hozzá rendezni a kajálást is, nem egyszerű, dehát mindent a cél érdekében.
Régen mindig agyaltunk, hogy mit főzzünk, mit együnk, már mindent untunk, most legalább ez nincsEgyébként többünk tényleg szerencsés abból a szempontból, hogy munkahelyén ezt le tudja rendezni. Nem is tudom hogy oldanám meg ha az ebédszüneten kívül nem lenne más lehetőség kajálásra.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
Nem vagyok cukor és édességfüggő, nem esek vissza, inkább arra volt jó, hogy pszichésen kicsit helyrerakott már az unalmas rizslófasz étrend miatt, meg arra volt jó, hogy beleunjak már az édességbe. Egyébként nem zabáltam olyan sokat (kizárólag bejglit ettem, mert az viszont szeretem)
De értsd jól, nem hogy nem hízok, hanem fogyok még ettől a cukros/tésztás szartól is. Normális kajából meg még többet kellene pusztítani, de nem bírok, egyszerűen nem bírom béllel Nem a hasam miatt, hanem emésztési szinten vagy én nem tudom, de diszkomfort érzetem szokott lenni, plusz étvágy sem jön mostanában annyira.
-
Fred23
nagyúr
Azóta egy gyúrós PH!-s sráctól vettem egy rendes rudat, meg 10 kiló súlyt összesen 5k-ért, szóval nagyon baráti áron, s így már ez van. A radiátorcső elgörbült.
Amúgy meg szerintem is az a kurv@ra kényelmes, ha az ember csak normális dolgokban gondolkodik, de mégse szeretnék olyan lenni mindig. Jó a nyitottság is. Sokszor van, hogy alapból én is lehülyéznék vkit indulatból csak azért, mert olyat tesz / mond, ami sztem nem normális, illetve szokatlan, viszont van, h utána elképzelem, h tulképp igaza is lehet, vagy jó lehet úgy is, csak éppen mondjuk ne b@szogassa az én világomat ezzel, mert engem nem érint, nem az én asztalom, stb. Szóval megértem, ha nevetséges, de simán nézhetjük úgy is, hogy egyszerűen egy kurv@olcsó megoldás, mondhatni a legolcsóbb.
-
BÁ Nutrition
addikt
pont ezt akartam írni én is
sőt lehet hogy egy ideig csak döntött pados nyomást csinálnék
30 és vagy 45 fokon, és minden edzésen egyenes rúddal és egykezessel isill ha guillotine press-t nyom akkor az is mehet egyenes padon
nekem nagyon sokat segített, régebben semmi mellizmom nem volt, hiába voltam erős
mióta csak mellből nyomok meg is nőtt.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
Persze, fogy a chips, meki, snickers meg a többi. Ez világos, nem is ezt mondom. Hanem hogy az alap élelmiszerek / alapanyagok között drágább az, ami egészségesebb, és még véletlenül sem akarnak ellene tenni. Lehet otthon kenyeret sütögetni, meg tésztát gyúrni, de faxom, nem egyszerűbb lenne hogy ha még nem is olcsóbban, de legalább ugyanazon az áron megvehetném a boltban a TK kenyeret vagy a tésztát, mint a finomlisztes társait? Mert ha egészségesebb, akkor azért kellene lobbizni/támogatni, azt kellene gyártani stb.
Persze ha kevesebb szemetet adnának el, kevesebb lenne a bevételük. Még az is előfordulhat, hogy kevesebb ember betegedne meg, az meg nem jó a gyógyszeriparnak
-
spammer
veterán
Kicsit "You don't say" kategória a cikk. Ipar, lobbi, kemény pénzek forognak, semmi meglepő.
Most vettem barna rizst, 2x annyiba kerül, mint a fehér. Teljes kiőrlésű cuccok dettó. Tápkiegeket nem kell magyarázni senkinek... Persze nem olcsó a Fornetti meg a kóla sem, nyilván sok szemetet is vesznek az emberek, de a gyúrós vonalon maradva, ha jobb alapanyagokat akarsz használni kajához, az bizony drágább. És ez a vicc kategória. Mármint az, hogy olcsóbb az, amint többször/jobban feldolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
növöget szép lassan a gyerek. nagyon jól néz ki! én is mindig nagy súlyokkal edzek és sokat fejlődtem..
kisebb súllyal edzés nem inspirál,uncsi ,nem hajt... legalábbis engem nem..
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
ekto is edzhet nagy súlyokkal van egy kis szálkás ekto gyerek. bazi nagy súlyokkal edz. 150-be belenyomott fekve. azt állítja natúr,soha nem koxolt. a fiatal gyerek kb. 170 cm 70 kg. komoly erőemelő lehetne belőle..
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Woodslave
félisten
na akkor most mivel ennyit beszéltünk róla, foglalja össze valaki, hogy milyen jelentősége van ennek. Edzés, étkezés, kiegek stb. Edzés körében ismétlésszám, edzésgyakoriság. stb
(Hagyjuk az olyan hülyeségeket, hogy az ektonak sokat kell zabálnia)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
spammer
veterán
-
Jim-X
őstag
A roggyantást a guggolás helyett írtam és elhiheted, hogy lemegyek rendesen. Amúgy abból is gondoltam, hogy a 9. ismétlés még "játszi" könnyedséggel ment szinte, de a 10-nél majdnem lenntmaradtam... A segítőm is azt mondta, hogy nagyon mélyre mentem.
Vízszintes alá szoktam amúgy picivel, de ennél szerintem lementem majdnem padlóig, ami valljuk be nem túl egészséges Legalábbis nekem...(#13502) meroly: Endo-mezomorf! Capisce?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
deniro2
senior tag
Ennek a sportnak a szempontjából a tömeg növelésének képessége az első szempont az alkatoknál, ami kb. úgy néz ki, hogy ekto: se zsír, se izom, endo: inkább zsír, kevesebb izom, mezo: izom, zsír minimálisan.
Itt van bővebb leírás. Amúgy a többség kevert tipusú. -
Casanova*
veterán
nem kell visszavenni a kalóriát. cukorral kell vigyázni! sok jó szénhidrátot lehet enni,meg kevés zsíros kaját is edzés előtt. nem brutál szálkásításról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
dolgozok vele,azzal nincs probléma. kicsit jobban oda kell figyelni a kajára.... kaján múlik az egész... tömegelés,szálkásítás...
szálkásítani nem kardióval,sok futással kell... izomtömegből veszítünk sokat...
Zyzz nyilatkozata:
Amikor szálkásítasz akkor jobban preferálod a HIIT (magas intenzitású és intervallumú kardio) edzést, vagy elég csak a szokásos kardió ?
Egyik sem. Ha a diétát 100%-ban tartod, akkor lényegtelen a futás. Ez egyszerű matek a kalóriákkal. Ha több kalóriát fogyasztasz, mint amennyit elégetsz, hízni fogsz, ha kevesebbet fogyni. A kardió égeti ugyan a kalóriákat, de ha már alapban megfelelően sakkozol a kalória bevitellel, nincs valós igény a kardió edzésekre, bár lehet hogy a zsír veszteség sokkal gyorsabban megy le, de a futás csak felesleges izom pazarlás, amit én nem engedhetek meg magamnak.
egyetértek!
ja és nem kell kisebb súllyal,többet csinálni,hogy szálkásodjunk. baromság! ugyanúgy nagy súlyokkal,tömegnövelő edzéstervekkel is lehet szálkásodni. többet kell bejárni edzeni. min4-5-ször és rendesen hasazni,meg kajálni. ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Áh, már hetek óta nem járnak a cinegék, túlgyúrták magukat, most pihenni kell.
Oks, az lesz, próbálom keretben...majd ha legközelebb ott lesz a kis sunci, akkor meggugoltatom őt is... Tegnap azt mondta, hogy ő egy év múlva 80 kilóval akar guggolni...mondom az szép terv.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
1000 Ft., akkor még keveset is mondtál De amúgy sem pizzázok, max néha házi pizza, de az csirkés
Amúgy attól függ, ki hogyan áll anyagilag. Szerintem az első a kaja, mert enni kell, nem lehet turmixon élni. Aztán jöhetnek a kiegek.
szerk: persze ha valaki sütire, csokira, chipsre, kólára, cigire, piára meg minden lófaszra költ, akkor abból a pénzből már simán megvan a májprotkó.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
South Parkot évek óta nem nézem, számomra kifulladt, pár részt néztem meg azóta, de már nem jön be igazán. Family Guy viszont kegyetlen (és szinkronnal nézem, mert zseniális) Van Stephen King paródia rész is (Tortúra meg a Remény rabjai meg még egy valami, szóval 3 rövid epizód egy részben), vannak Star Wars paródiák, vannak zsidós/nácis kifigurázások, de rengeteg kikacsintás és popkult utalás is van benne, sok filmre és zenére is. De az első pár évad tényleg gyengébb, én majdnem abbahagytam az elején, de nem bántam meg a folytatást. Szóval én ajánlom
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akkoriban a Sportrobi számított koksznak....
A bátyámnak nem tellett rá, tojást ivott nyersen... Súlyzók is nehezen és drágán voltak beszerezhetők, különféle tengelyek voltak a rúdjai, a tárcsái meg szíjtárcsák, kerekek, padot magának csinált fából.....
Nekem akkor a "rúd" is elég volt, voltam tízéves körül....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
God Vazzeg
veterán
Nekem mindegy mit hiszel, de olvasd el milyen edzéseket csináltak rég, napi 4-6 órás edzések voltak ezek, szuperszettekkel, óriás szettekkel, iszonyat megterhelő lehetett! Vagy csak keress rá a "német mennyiségi edzésre" ott is 10x10-eket csináltak, kifulladásig. Hát nemtom. Én már próbáltam, de annyira vissza kellett csökkentenem a súlyokat hogy inkább hagytam
-
Woodslave
félisten
Steve Namat szerint Phil Heath úgy edz mint egy buzi, meg még vannak páran. 3 év alatt vmi arab fószer 140 kilós izomszörnnyé nőtt. Azért van valami a "levegőben"
Egyébként koksz témában egy kutatási eredmény jut eszembe mindig
3 csoport, edző, edző koksz és nem edző koksz. - ez utóbbi többet izmosodott mint az edző nem kokszoló csoport. (azt ne kérdezd mitől )[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
meroly
veterán
+ wood: tessék a kép. Én tükörben nem tudok fotózni
A bal oldalin rajt a dátum (de nem tudom minek, mikor 2012-ben kezdtem "hivatalosan"), a jobb oldali kb 3 perces.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
deniro2
senior tag
Sokan képesek heti 3-4 edzés mellett zsírgömbbé tömegelni magukat, úgyhogy nem hiszem, hogy ez a 6 edzés lehetetlenné tenné a hízást...
kNG most az egyik számolgatós, általánosítós hülyeséggel akarod igazolni a másikat?
Kérdezz inkább körbe a topikban, hogy ki mennyi ch-val tartja a súlyát, aztán vesd össze az általad diétához ajánlottal és végre lesz valami valódi tapasztalat is a kezedben...[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Na ezt jó tudni.
Nekem is kicsit szar a nyak mögötti nyomás,nálam is érzem,hogy az izületeket terheli és nem annyira tudok koncentráltan nyomni.Csak van értelme ide járni,kajálásról is sokat megtudtam itt.
Nekem tetszik az itteni hangvitel!flierqqq: én is pont ilyen magas vagyok csak 83kg,hová akarsz fogyni?
Kurv@ szarul fogsz kinézni! Meg erőnlétben fos leszel.Egyébként voltál már 71kg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest