-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Lehet, hogy beállok ilyen 2 adagos módszerre én is, bár nem tudom, hogy étvágy nélkül le tudom-e nyomni egyszerre a nagyobb adagot. De az biztos, hogy kényelmesebb és időtakarékosabb, mint állandóan baszakodni a kajával. De lehet, hogy nem bírom majd gyomorral/béllel, beálltam a kisebb adagokra már
Lehet, hogy tényleg kellene egyszer vennem egy ilyen szkítek cleaner lófaszt, meg csinálni egy tisztítókúrát... Vagy +emésztőenzim...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Netflix
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Manjaro Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest