-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #81199 üzenetére
te gyakran látsz testépítőt, gyúróst tornásztopicban okoskodni?
azt is írhattad volna ennyi erővel hogy a gyúrósok milyen pancserek, azt hiszik van erőnlétük, de megnézném mennyi idő alatt ússza a 100 pillangót, hány bukfencet, négyüteműt csinál egy perc alatt, hány akadályt ugrat át a lóval 2 perc alatt, hány kört kap forma 1es kocsival egy futamon, hány kört lő 50 lövéses versenyen. nyilván amire nem készül valaki, márpedig ezek pont olyanok amit egy átlag gyúrós nem csinál soha abban full xar.
aztán mindig jönnek ilyen önjelölt személyiedzők haverjai akik jól megaszondják, mer nekik akkora tudásuk van, az a tudás olyan hatalmas... h még semmit nem láttunk belőle...youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #81127 üzenetére
nem tom mikor voltam torrente fazon. meg most is csak azért nyomok ennyit mert 2x annyit dolgozok mint te valaha fogsz. meglátjuk h csupán 3 hét pihenés mennyit változtat
ráadásul pont nem sértegettelek téged, a torbnászből lett gyúrás okát próbáltam találgatni, te meg pont a fordítottját csinálod.továbbá qrvára nem érdekeltem eddig se senkit, meg ezután is így lesz, független attól mennyivel nyomok fekve.
a telekokszolásra lentebb volt példa lentebb a képeken, ne hasinlíts hozzájuk, ennyi erővel te is tele vagy kokszolvayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #81120 üzenetére
Vagy mert rájönnek h senkit nem érdekel ha utánozni tudod a majmokat a fán. Vagy pl észrevetted-e h ha kiderül h egy maratoni futó kokszolt akkor senkit nem érdekel... vajon miért?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #81095 üzenetére
nem aránytalan
napi 13-14 órát tolok, de hétfő ünnepnap, kedd-szerda meló, csütörtökön meg félig leszek aztán indulok a reptérre, kezdődik a szabi
legtöbb 350 óra volt egy hónapban, egy nap meg 25(24et kimaxoltam )
mocsanisi: a fenti miatt nem nagyon volt időm edzeni már jó ideje, plusz a regeneráció is minimumon. néha azt hiszem na majd most elkezdek rendesen edzeni mert van egy szabad hétvégém és lemegyek 3x, de aztán minig úgy volt h az egész hónapban utánna már csak párszor jött össze
most viszont van 3 hetem izom nem esett le annyi(nem volt miből ) úgyhogy lehet felszívom magam egy normálisabb szintre
diszidálás előtt már meg voltam elégedve az erőszintemmel igazából, most heti 2x fogok fekvenyomni. aztán lesz ami lesz[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
mútkor valami 6 ment százba fekve, most 120ba 5. a héten kevesebb meló volt és a köv. 3 hétben csak 2,5 napot dolgozok. kíváncsi leszek mennyire jön vissza az erőszint a sok pihenéstől. tavalyi szabi alatt rengeteg, de akkor ment az md most csak beefszték megy
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz GoTReX #80621 üzenetére
szerinted vizet veszel vagy mikor kiolvad elengedi a viztartalmat?
probald ki hogy lefagyasztasz egy csukat asztan mondjuk egy honap mulva eloveszed megmered mennyi a sulya fagyottan, meg kiengedes utande ha levagsz egy tikot felolem az is jo
tik[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #80390 üzenetére
az emberek 95%a nem naturál, alsó hangon
mégis mindenki elítélik a kokszosokat
ijk se naturál, max azt hiszi magáról.. öreganyám se volt az, se fater, anyu, de még tesóm kislánya se.
persze a wada elvei alapján.
kizárólag azok az olympikonok naturálok akik különböző okoknál fogva átmennek a vizsgálatokonLénárd Lajos az egyik legviccesebb a szuoerszálkás, száraz, keresztcsíkos versenyformájával amit vízhajtó nélkül nem lehet elérni
pl ott van a nagyonis szeretett profi testépítőnk aki mindent bevetve se bírt száraz formát hozni idei versenyen eddig, sőt ahhoz az izomtömeghez ami most van rajta eddig max egyszer hozott egy viszonylag jobb formát magához képest most már lassan 3 éve. nem számoltam de szerintem 10-12 versenye biztos volt már
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
nesztek[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #80228 üzenetére
ha nincs epkezlab segito nyilvan nem nyomok nagy sullyal, sot inkabb egyeltalan nem nyomok egykezessel. de ez nincs osszefuggesben h uralod-e a sulyt vagy sem. a nyomas sikjaban kell uralni mert az az egesz celja
egy kiflit nyilvan barmilyen iranyban uralok de az meg nem dolgozza meg az izmokat.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #80225 üzenetére
ez hulyeseg
abban a sikban kerr uralni a sulyt ahol mozogsz velepl guggoloversenyen van direkt olyan allvany ahol a nyakadba rakjak a sulyt, semennyit nem kell menned vele sehova.
de felolem te futhatsz vele 100 metert is ha attol jol erzed magad. csak akkor at kell terni a pekedzesre meg a zacsko kiflire
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dexar007 #80172 üzenetére
akkor nyomjal ugy fekve hogy a foldrol veszed fel a sulyt. mert tartokeretet hasznalni butasag, ha nem tudod felvenni akkor nem vagy eleg eros hozza.
azert gyakorlatban megneznek egy ilyen fekvenyomoversenyt hogy a 320 kilokkal hogy allnak neki fekvenyomni foldrol felveszed, szepen leulsz a padra, aztan torzsbol derekbol megtartva szepen lefekszel, majd vezenyszora leengeded kinyomod, felulsz vele es lerakod a foldre...szerintem nem kell elmeleteket kitalalni hozza hogy miert lehetunk gyengek es ez igy van jol. de ha neked ez tetszik akkor engem nem zavar. tolem egy zacsko kiflivel is edzhetsz te is meg kolosanyi is. az ugy is eleg meno lesz lassan a pekedzes
raadasul marha funkcionalis is mert a boltbol hazajovet le is van tudva az edzes. igy idot is nyerszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dexar007 #80137 üzenetére
ilyen szutyokra felraksz 3 db 10est meg egy 5ost oldalankent es kesz is a +70 kilos sulyzod
azt nem tudom pont erre felfer-e de ha nem akkor 2db 15 kilos plusz az aprajaitt kint meg ilyenek vannak [link] 62,5 a legnagyobb
otthoni dolgokon nem huzom fel magam, szal hiaba szivod a verem
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Hát nem mindegy kinek szólsz az biztos. De épkézláb ember lazán feladja. egyiket könnyedén felvettem a másikat meg max ketten adták fel ha egyedül lusta volt. Ha meg nincs senki csinálsz mást. Otthon szerelhető egykezesek is voltak. Akkorát raktam össze amekkorát akartam
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dexar007 #80129 üzenetére
jaja nekem 72,5 vagy 75kg volt a legtobb mellbol. de tudom hogy ez hudesokhihetetlen.
aztan raadasul sose voltam kifejezetten eros. nezz meg egy eroemelot aztan rajossz mi az h suly.
arrol nem tehetek hogy neked csak 20al megy max
mondjuk mivel nem gyursz ezert lehet meg ez is jo eredmeny.[link]
pl itt egy sima teremverseny tavalyrol, a 450 kilojaval kb a kozepmezonyben vegzett volna az atlag 20-22 evesekbol allo hobbigyuros mezonyben. de nincs evvel gond mivel o eppugy hobbigyuros.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz GoTReX #80000 üzenetére
Einstein a koraban hogy erezhette magat szerinted?
kb ugyanugy mint a mostani tudosok, kutatok..
pedig meg egy normalisabb atlagembernek is felall a szor a hatan ha meglat egy gyozike so-t a teveben(reklamban, elozetesben).
persze akinek tobb esze van az nem nagyon nez tv-t.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #79987 üzenetére
a baloldali lehetne nyugodtan Báné
-
BÁ Nutrition
addikt
nincs ebben semmi
én 15 évig úgy edzettem hogy minden egyes melledzésen nyomtam maxot.
így jutottam el oda hogy 190be ment 2 ism(md-vel). ez volt a teteje.
egy ideje máshogy edzek, ha egyeltalán lejutok
pl tegnap kipróbáltam a legújabb bbtv-ben hallottakat by Kai Green
60 kilóval nyomtam fekve, de nem is fekvenyomásnak mondanám hanem hogy lefeküdtem, rákoncentráltam a mellemre hogy feszítsem és fel le mozgattam a súlyt, szal nem a nyomásra hanem a feszítésre koncentrálva elég lassú mozdulattal. így ment kb 5-6 ismétlés max
ami feltűnt h tök máshogy fáraszt ki, és mondjuk 5 másodperc pihenővel ismét megcsináltam ugyanannyi ismétlést, de ha mondjuk olyan állapotban vagyok mikor 160ba nyomok 5öt akkor lehet kell 5 perc is mire ismét nyomok. nem tudom h ez az új móccer jójeígy vagy sem. sokat nem vesztek vele ha kipróbálom egy pár hónapot aszt meglássukyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
feltettem egy kerdest a buninak, kivancsi leszek jon-e valasz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #79680 üzenetére
megse
Jozef Marek Szlovákiayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #79506 üzenetére
vajaskenyer-napcsi az igazi meg mindig
felejteszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
egy kis kultúra pateszok[link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz _adaml21_ #79066 üzenetére
Ilyenkor megoldás h másikat keresel. Nem mind barom. Kolosanyinak azért rosszabb mert nincs lehetősége rá. Ahhoz BM orvoshoz kell mennie ahová küldik. Anno a bmi indexe jóval felette volt a megengedettek. Voltam kb 130 kiló a 2m-hez aztán mondta a doki h nem számít, maga izmos
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #79007 üzenetére
nekem is 30-40 perc de ebben van egy csomo holt ido, amikor nem csinalok semmit.
ez olyan mint mikor beraksz egy pizzat a sutobe az egy perc se, de varni kell 20at mire kesz lesz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #78997 üzenetére
en fel es egy kilo kozott eszek naponta hust most, meg 250g rizst
zoccseg kb fel kilo fagyasztottbol meg 1 kigyo uborka
ez megy 3 felemegy melle ket turmix, de szigoruan proteinnel mert kell a kogsz
meg 2 szenvics hogy hizni is lehessen zsirba
ill gyumolcs viszonylag sok gyumolcsezt szantam dietas kajanak, eddig nem fogytam. edzeni heti egy mellbicepsz, meg egy kis labazas
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #78994 üzenetére
o ezt szamolja csak bele.
szal felkockazod a hust belerakod a serpenyobe, fuszerezed 5-7 perc
belerakod a rizst egy paroloba meg ontesz hozza vizet max 2 perc.
esetleg raksz bele zoccseget is, max 1 perc
vakargatod a tokod mit felejtettel el. ah semmit 10 sec
elmesz furdeni 15 perc
mire visszaersz minden kesz
kirakod dobozokba 3 perc.
mosogatas 2 perc
szal a netto idod 15 perc de osszesen nyilvan tobb kell nekivasarolni meg hazafele melobol is tudsz, de heti 2nel biztosan nem kell tobbszor.
es ezzel kesz is vagy egy fullos dietas etreddel ami persze eleg spartai is lehet hogy nincs benne langos meg sult krumpli[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
olyat mi csinalhat hogy neha megszolalnak a pc-n ilyen rovid reklam szeru hangok, neha zene. de ilyen 3-10 masodpercesek max, valtozo idokozokkel. neha surun neha egy oraig semmi.
spybottal probaltam rakeresni de semmi. eset antivirus progi (hivatalos) van a gepen.
neha eleg zavaro tud lenniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
tudomanyos szakmai kerdes. ki mennyi feherjenel kezd el komolyabban fingoraszni
par napja megemeltem kb 150g feherjere a kajam ami kb a fele mint amit meg kene ennem de mar igy is kozveszelyes vagyok 80-100 kornyeken eleg ritka volt.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #78148 üzenetére
A tűzoltóedzés vagy a bálatorna sokkal keményebb ennél. Még szupermátrixkatalizáló izomvolumengénrobbanást és termogenikus szabadgyökmaximalizációt is okoz brit tudósok szerint
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #78100 üzenetére
valszeg leesne rola.
nekem meg az a furcsa h kinezetre nem estem sokat vissza, en nem latom a tukorben, bar a centi biztos mutatna vmit, viszont eroben brutalisan leepitett a szezon.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #77487 üzenetére
konyhakertről ki beszélt? egy normál kert falun simán van 200 m hosszú. kukorica termésátlaga meg 6-8 tonna/hektár. ha már vegyszerezni is akarod. de tuti itt is hazudnak 3000-3400as felvásárlási ár az nem 5500.
ennyin múlik.
én is szedtem az uborkát, paradicsomot gyerekkoromban, tartottam állatokat 9-10 évesen. jártam vagy 20 évet suliba(ez nem biztos hogy meglátszik) de a lényeg ha akarsz valamit akkor tolni kell keményen az ipart. anno hogy nb1ben kosarazhassak kellett futni 25km napi szinten alapozáskor, heti 12 edzés +meccsek. most legutóbb 345 órát dolgoztam egy hónap alatt, mégse nyavalygok miaata. a c-k meg annyit nem tesznek meg hogy nem dobálják el a szemetet az utcánZola: azért ehhez az is hozzátartozik hogy ki mennyire felelős a kölykeivel. ha nem tudja eltartani nem kell 10 gyereket csinalni..
azt meg hiába várod h más tartson el. pont ebből indult ki az egész beszélgetés, hogy van aki szerint neki itt se jut. közben meg nyilván megélt 300 évvel ezelőtt is mindenki különben nem élnénk. akinek extra igényei vannak meg tegyen le többet az asztalra mert arra hiába vár hogy jár[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #77485 üzenetére
kukoricának a felvásárlási ára ugyanannyi mint a tápboltból? megveszed a szomszédpistától 3500ért, aztán két malacon ott van plusz egy havi közmunka díja.
de amennyi kukoricát igényel ez azt simán megtermeled a kertben is ha nagyobb.
meg akkor tessék régebben faluhelyen nem kellett hentes, te segítettél a pistának, meg a jőskának azok meg neked. ha mindenért fizetsz úgy nem sok marad benne. kell bele rakni melót is.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #77483 üzenetére
az hogy valamiből van egymillió darab még nem jelenti azt hogy gazdaságos is lesz. tyúkot is lehet úgy tartani h megéri meg úgy is hogy nem. meg alapvetően most nem főfoglalkozásról volt szó, de az egy vicc hogy falun nincs mit enni. most a borsodi ellopja a brazil többség verziót ne keverjük bele.
nyilván hiányos meg elbaxott a felvásárlói oldal a 80as évekhez képest, de magadnak bőven tudsz termelni annyi zöldséget, gyümölcsöt, tojást ami szükséges és nem kell hozzá kapálni reggeltől estig.
szar helyzetből is ki lehet törni csak akarat kell..
a 8 óra munka/pihenés/szórakozás korszaka elmúlt pár tíz éve, küzdeni kell. más nem fog helyetted. ez a lényege, amire a sport megtanityoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
kigyurt sunayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
nesztek egy kis kultúrayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok