-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
A kajáim nagy része teljesen normális és változatos egyébként, reggeli például jellemzően zabkása. Vagy proteinpalacsinta, gofri.. Rostbevitelem is bőven jó. Csak igazából két dolog van, az egyik, hogy ha azt mondod nem ehetek Nutellát, nyilván állandóan azt akarok , a másik, hogy az alap napi bevitelem, amit magamtól megennék, és úgymond jólesik lenne max 1200-1300 kcal. Ez bőven alapanyagcsere alatt van, még diétában is kevés, szóval kitöltöm a makróimat ilyen fajsúlyosabb dolgokkal ha úgy van. Zsírral is trükközök, beiktattam zsírosabb húst is pl, locsolom az olajat, szórom a mandulát a zabra stb. Ha meg is ingáztat a cukor sincs nagy gáz, megeszem a következő kajám és kész. Bár én az a típus vagyok, aki ha csokit akar eszik 3 kockát, van aki benyomja a táblát ha már ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...