Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

válasz aelod #192815 üzenetére

ezen az alapon te is xarul csináltad mégis indultál versenyen és meg is nyertél párat (vagy egyet tök mindegy) Most felszálltunk erre Paul Carter vonatra, (én elfogadom hogy most tudományosan ez a legvalidabbnak tűnő- RP Mike Brad Shoenfeld stb gondolom nem)

Azért emlékszem még mennyire ellene voltál pl a heti többszöri edzésnek mert bro split kell úgy is edzettél. Nem úgy értem hogy nem változhat az ember ha meggyőzi egy új elmélet de mondjuk most jobban fejlődsz vagy izmosabb vagy?

Én is ilyen elvek mentén próbálok edzeni, progresszió van mondjuk én nem veszem azt észre hogy az izületeknek jobb lenne az alacsony ismétlés, bár lehet 47 évesen tök mindegy lenne. Erősödök is nyilván "izomrobbanást" itt már nem remélek.

Mondjuk én mindig edzés nihilista voltam olyan értelemben, hogy azt gondoltam és most is az a szint amit el tud érni egy átlagember ahhoz tök mindegy milyen módon edz úgyis beleállítja a földbe a genetika meg a körülményei.

Azt el tudom képzelni, ha valaki mondjuk eleve így kezdi akkor hamarabb állhat földbe izmosabb lehet :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák