-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Apollyon #166785 üzenetére
Szerintem nincs univerzális edzésterv. Függ az egyén szervezetétől, életmódjától, szabadidejétől, céljaitól, mennyire tud edzések között pihenni, mennyire stresszes az élete stb...
tibcsi0407: áprilisban volt “szerencsém” megtapasztalni az milyen
azóta nagyon odafigyelek erre, a deloadra, s van hogy 2-3 nap pihenőt beiktatok, ha szükségét érzem. Már tudom, hogy a túledzettségre utaló jelek eleinte nem is a levertség, fáradtság hanem pont hogy a túlpörgés, kevés alvás, hype esetemben, ha ezt érzem rögtön visszaveszek.
aelod: nem, kis súllyal is előfordul, a titka a rossz forma talán
a magy súlyt az adott ismétléshez értettem, ahol nekem már romolhat a forma
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motoros topic
- LEGO klub
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Háztartási gépek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest