Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz Xelo #152964 üzenetére

    Ajjaj látom nem érted. Akiket linkeltél a testmozgás semmilyen formáját nem vélem rajtuk észrevenni kivéve a lovaglást maximum.
    A genetika nem itt kezdődik hanem az arányokon. Végtag hossz, váll csípő arány stb. Na már most ha ezek a lányok lediétáznak (bár minek hiszen alultáplált mindegyik) a melleik tudod hol lennének? Pont ott.

    (#152965) Ļantos

    Ha nem érted mi a nagy "sztárolás" körülötte akkor segítek. Ő a 2. magyar aki kijutott a Mr. O-ra testépítésben. Németh Pisti volt az első (hiába kuruttyolt alázat jenő arról, hogy az nem is volt rendes olimpia stb.) aki ott állt a színpadon.
    A vádlija nem jó? Ezt te megállapítottad egy mobillal rossz fényviszonyok között (amúgy a verseny borzasztó volt fénytechnika szempontjából) készült képről? Gratulálok, van helyed az Steve Weinberger mellett a bírói panelben :W

    (#152970) BÁ Nutrition

    Nagy Betti állat kategória? LoL
    Pisti meg lehet nagyképűnek tűnik de legalább nem ferdít az igazságról mint ahogy nagyon sokan teszik. Lásd BCAA gate ügy.

    (#152979) medica

    Miért kéne sokáig tartani egy színpadi formát? Nem lehet, irreleváns az elvárás. Az a forma csakis kizárólag arra a pár percre szól. Egy órával a verseny után már sehol nincs az a forma.
    Amúgy meg pont amiatt kell izom alá berakni és akkor nem lesz lógós. Csak vannak akik elszállnak és túl nagyot tetetnek be mint pl. a Lengyel Vivien aki ezt még megfejeli egy olyan bikini felsővel ami kicsi rá és eláll a mellétől. Elég szarul néz ki mondjuk.

    [ Szerkesztve ]

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák