- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborn1
tag
válasz aleister #113188 üzenetére
Nekem bejött a holland csoki így elsőre, életem első fehérjéje volt. Másodszorra csoki-kekszet vettem, az még jobb szerintem, így a 3. is az lett. Amíg 10 rugóért adják a 3 kilót, és ingyen ki is hozzák, addig mást úgyse fogok kipróbálni, így sajnos nincs összehasonlítási alapom.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #113197 üzenetére
Ezt szét szoktam szedni a hassal és a kardióval megtartva de tegnap nem tudtam lemenni hátazni...
Amúgy ilyen az barátom MMA-asok terme két szintes és 2x400 nm a súlyzos terem plusz egy szint a ketrecek és a birkozóknak...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Alpachino #113189 üzenetére
Mai edzés ez volt ...
Hát..
Álva Ruddal 80 kg háromszöggel 4x8
Álva ruddal döntött törzsel behúzás 70 kg 4x8
Csigás evezés 110 kg 5x10
Kétkaros letolás csigán 35 kg 4x12
Mellhez húzás csigán 85 kg 4x8
Nyak mögé húzás 85 kg 4x12
és kétkaros evező gép beülős 4x12Has:
római szék 4x20
20 kg elhajlás nonnstopp 4x20 mindkét oldalra
twistelő gép 3x80Váll:
Nyakból nyomás ruddal 70 kg 4x10
ülve nykból nyomás kétkezes súllyal 35 kg 4x10
Állva melről nyomás ruddal 70 kg 4x10
Vállvonogatás kétkezes súllyal 35 kg 4x15
Állig húzás 60 kg 5x10
Előre emelés 20 tárcsával 4x10
Előre emelés 15 kg sullyal nonnstopp befelé néző kézzel
Hátsó váll mellgépen fordítva ülve kifordított kézzel 30 kg 4x10
Hátsó váll mellgépen fordítva ülve befelé fodított tenyérrel 30 kg 4x10
Hátsó váll alsó csigán döntött testel 10 kg nonnstopp 6 sorozat mindkéét oldalra
Álva oldalemelés 12 kilóval 6x12Kardió :
15 perc erőltetett séta
és 10 perc futás...2.óra 45 perc...fürdéssel...jaaaaaés éhgyomorra és most sem ettem még egy falatot sem idáig...
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz aleister #113191 üzenetére
Sajna a fehércsoki-eper ízesítés sem sokkal különb Bár ez azért már ihatóbb ízek közé tartozik
Még esetleg teszek egy próbát a haver csoki-süti ízesítésével....hátha,.... mert árban és összetevők tekintetében nem rossz lenne
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kolosanyi
veterán
Jó, hát van hova fejlődni, igen.
(#113190) rwin5
Nem a topic elismerésére vágyom, hanem saját magamnak akarok megfelelni. Koxolni csak akkor fogok, ha ezen az egyen múlik a bajnoki cím. Addig minek, amíg nem hoztam ki magamból mindent naturálban? Illetve a margó szélére még, kox nélkül is izmosabb és erősebb vagyok rengeteg terembe járónál, szóval annyira nem mozgat a dolog. -
aleister
veterán
Egyet kell, hogy értsek, csak nem akartam ennyire szélsőségesen fogalmazni.
Azért egy vaníliást kipróbálnék még hátha azt nem rontották ennyire el., Bbigyótekben nagyon bejött. Igaz az MP-nél meg olyan kis vérszegény lett ez az ízesítés.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
rwin5
őstag
válasz kolosanyi #113187 üzenetére
szerintem koxolj be az az igazi, megnyered a hőn ámított 2 túró rudit meg 100 szem kreatint valami neves versenyen itthon, + megtapsol a topik majd a jövő évi fotókon, hogy szép munka
(bár amennyi frusztrált ember van itt.. az utóbbit nem garantálom)ahova járok edzeni kb 1 éve lejött egy névrokon, mondtam is viccesen pultosoknak, hogy szegény jó gizda, most meg indult a mászkle bícsen bekoxolva, másik véglet meg ugyanez, hogy idejárnak 1 éve nem koxolnak és kb rájuk jött 15 gramm izom pedig megy a turmix meg edzés előtti meg bécéá-á
de látok olyat is aki már legalább 2-3 éve "edz" és szerintem semmit sem változtak, ők valamit nagyon jól csinálhatnak
-
Alpachino
veterán
válasz kolosanyi #113187 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy Ő 43 sorozattal edzi a vállát, te pedig "csak" 34-el a kart és máris kifáradtál ...úgy hogy van még mit fejlődni
aleister :
A holland csokis a legszörnyűbb fehérje amit valaha ittam olyan brutál gyógyszeres utóízzel, hogy szinte ihatatlan volt számomra. Soha többet, de úgy általában is elmondható az MHN Sport whey proteinjeiről....
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Angel2014 #113179 üzenetére
Ha egy ilyen edzést reggelig tudsz csinálni, akkor vendégem vagy egy turmixra. De nem ám könnyű súllyal, legyen nehéz megcsinálni mindegyik sorozatot. A szuperszettezésnek nem az a lényege, hogy a normál szériasúlyod felével bohóckodsz, oda kell csapni keményen. Izomlázam is van most elég durván.
(#113180) Ijk
Erre én is kezdek rájönni. -
Karapetyan elég szarul járt, mint 4 éve a mi versenyzőnk: [link]
-
madle
őstag
Tegnap voltam wakeboardozni egy napot, csúsztunk folyamatosan.. Mára pedig azt hittem fáj a torkom, meg kellett innom egy kávét és felébredni, mire rájöttem hogy a torkomban is izomláz van. Kb azt érzem mint régen birkó edzéseken. Atta.
-
Angel2014
addikt
Szerintem még az sem.....
Az én véleményem az hogy gyermekkorod hogy telt és mit sportoltáll gyermekként ezzel alapozod meg az egész életed...
Meg szerintem ez az edzés a kokszosoknak jó ...szinte alig edzenek de mégis jobban fejlődnek...
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Angel2014 #113179 üzenetére
Mindjárt jönnek a szagértők a heti többszöri edzéssel.
Egyébkét meg láttunk már heti 1/izomcsoport, heti 3/izomcsoport, nagysúlyos hívő, erőemelő hívő, kis súlyos koncentrált hívő, kis súlyos bedurrantó hívő, piramis hívő, szuperszett hívő stb. izmos embert, úgyhogy megállapíthatjuk hogy nincs csodamódszer, csodadiéta, csodálatos fejlődés, a végén úgyis az számít mit bohóckodtál és zabáltál évekig. Vagy pedig hogy mit szúrtál, de akkor minden előbbi törlődik.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Angel2014
addikt
válasz kolosanyi #113178 üzenetére
Na erre én is...
Mindig azon az elven voltam, küldjünk meg egy izomcsoportot de azt piszkosúl minden szögből és had pihenjen egy hetet.
Soha nem értettem mire jó ha vállból nyomnék és mennék csigás evezésre...így is nehezen durranok de így nem is érezném ezt, reggelig csinálnám szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Amúgy hát-váll volt és atta. Nyak mögül nyomás szuperszettben csigás evezéssel, oldalemelés csigán váltott karral nonstop, Hammer Strength evezőgép váltott karral nonstop, vállból nyomás kézikkel-melltámaszos evezés kézikkel szuperszett, a végére pedig vállból nyomás pumpálva gépen-hátsó váll gépen szuperszett. Nagyon durvák ezek az edzések és az a vicc, hogy az edzőm kihozza belőlem, hogy mindezt relatíve nagy súllyal és koncentráltan hajtsam végre. Magamtól soha a büdös életben nem csinálnám ezt, de ehhez kell is, aki húz. Tényleg nagyon kíváncsi leszek az eredményre pár hónap múlva.
-
Cassidey
senior tag
Na mi ujsag veletek, izmosak vagytok mar?
-
szuszinho
őstag
Én most tolom egy ideje a májprotko marháját (csoki, banán), de úgy tűnik, nem jó a gyomromnak. Kíváncsi leszek, hogy ha visszaállok a tejsavóra, megszűnik-e...
-
tomrRRR
senior tag
válasz rwin5 #113170 üzenetére
Ezek vannak itthon
100% whey pro 1kg (sajna elfogyott), l-karnitin 100 ezres, marha fehérje beef scitec 2kg, meg casein complex scitec 1kg. Csak kifogytam a legfontosabb dologból ezért is rendélnék még az éjjel hogy a héten megkapjam Csak gondoltam vennék egy 3kg-sat s spórolnék 15 ezret minimum, de ha nem jó akkor hagyom.
The easy day was yesterday!
-
rwin5
őstag
válasz Alpachino #113169 üzenetére
miért jobb a tejsavó?
(#113168) tomrRRR: személyemre leszűkítve, NEKEM nem jött be, neked lehet tök jó lesz, nálam egyelőre porosodik a dobozában az egyik polc alján
mégegyszerk: 2 haverom is vett kondiból, ők pl istenítik, de ők azok a tipikus arcok akik mindegy milyen minőséget tolnak csak mindig legyen valami "ÓCSÓ MEG JÓ"
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Melyik a jobb sracok?
Tejsavo feherje vagy Marha protein 🙄
( melyiknek van "jobb" hatasa ) -
kolosanyi
veterán
válasz tomrRRR #113163 üzenetére
Vedd a sima Impact Wheyt, ha teheted 5 kilós kiszerelésben. Mindig szokott lenni nagyobb akció, 30-40% kedvezménnyel, úgy 3500 környékére jön ki kilója szállítással együtt. Ekkora adagban olyan ízűt vegyél, amivel nem igazán lehet mellényúlni, csoki vagy vanília például.
-
tomrRRR
senior tag
Illetve most van egy akció a shop-buildernél?
Valaki próbálta már ezt a fajta tejsavófehérjét?
-
tomrRRR
senior tag
válasz Shingen #113162 üzenetére
Tudsz javasolni ízeket? Impact Whey Proteinből.
Impact Diet Whey - lehet jobb választás lenne, ha diétázok, szálkásítani szeretnék mint az impact whey pro?
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Kiváncsi lennék, hogy valaki használ-e Myprotein termékeket, azokból is tejsavófehérjét, megéri-e vásárolni, s melyiket?
Érdemes váltani? Vagy maradjak a 100% whey pro. Scitecnél.
Az érdekelne hogy milyen a myprotein fehérjéje.
-
Shingen
addikt
Ma hát - tric, has volt, atta.
風林火山
-
gaborn1
tag
válasz trexner #113156 üzenetére
Érdemes terembe járni,energiát égetsz, gyorsítja az anyagcserét, és kevesebb izmot bont a tested diéta alatt, ha súlyzózol. Sőt azt mondják kezdőként pár hónapig izom is épül valamennyi diéta közbe, szóval duplán megéri. Menj nyugodtan. Csak legyen normális étrended.
-
trexner
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok de lenne egy kérdésem.
19 éves fiú vagyok, 96 kg. Eléggé túlsúlyos, ún. endomorf jellegű testalkatom van. Szeretnék egy kicsit jobban kinézni.Elkezdtem egy kvázi életmódváltást. Hetente 2-3 alkalommal futok kb. háromnegyed órát, a fehér kenyeret elhagytam, teljes kiörlésűből is próbálok keveset fogyasztani. Cukros üdítőket szintén nem fogyasztok, alkoholt egy hónapban max. egy alkalommal.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne így elkezdenem terembe járni, erősíteni vagy először kardio mozgással le kéne adnom a felesleget magamról és utána izmosodni?
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #113150 üzenetére
Nekem bandázs nélkül 180 a maxom guggolásnál, bandázzsal 170-be ment 7. Azóta szabad súllyal nem próbáltam, de Smith gépen megvan a 200, 180-ba ment 6, ez mind bandázzsal. Anélkül 160-ba már csak ilyen 6-7 ment amikor egyszer próbáltam. Rengeteget segít és ez csak egy 5 ezer forintos tescos cucc. Képzelem mit tud egy SBD mondjuk.
-
aelod
veterán
Bandázs. Rengeteget segít. Legutóbb a 140-be úgy guggoltam (60-20; 80-12; 100-10; 110-10; 120-8; 130-6) négyet (Utána vissza 100ra és abba még 20 ismétlés). Iszonyat fogja a térded, nem kell fosni, hogy "kimenne" a súly alatt.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #113113 üzenetére
1-2 hónap, és viszonylag gyorsan le fogod futni... a kocogás egy hét után meglesz, vagy még annyi se kell...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Zola007
veterán
Azoknak akiknek az ektomorf alkatuk a kifogás alapja: RPN - 59kg
(Fedosienkot át lehet ugrani, Krut és Kolbin a lényeg)[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kasee
aktív tag
Ez azért durva:
-
Zola007
veterán
válasz aelod #113137 üzenetére
Nem tenném tűzbe a kezem, de ha növizne, akkor nem így nézne ki.
Engem sem érdekel az anabolimpia.
Az a baj, hogy itt a többség számára a dopping 2 dolgot takar, növi vagy szteroid.
Pedig ez csak 2 kategória a 10-ből a WADA listánMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aelod #113134 üzenetére
Nem hinném, hogy növizik.
Phelps Marfan-szindrómás, azért is megy neki jól az úszás, cserébe valószínűleg nem éri meg a 60-at.
Az előnyös genetikai defektusokat nem lehet felvenni a doppinglistára.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
válasz kolosanyi #113126 üzenetére
Többre gondoltam,bár attòl függ honnan nézzük. Heti min 3*2k *4+terembérlet ùgy már más.Abbòl már csmell vagy kiegben gondolkozok magambòl kiindulva.Bár ez bevétel kérdése is.Nekem egy jò edzőtárs jönne jòl,de munkám miatt nem mindig egy időben járok.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
celf
őstag
-
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #113100 üzenetére
34 sorozat az már majdnem 43
Negatív bukást hogy kell elképzelni?
Le se bírod engedni a súlyt?
Mert akkor felveszlek virágállványnak.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
A guglinak van valami archiv weboldal böngészője?
Lementenék pár teszto.hu-s cikket.Köszi!
-
kolosanyi
veterán
-> futós topik
-
Dicker
őstag
Ezzel próbáld. XXI. század.
-
Alpachino
veterán
-
Woodslave
félisten
mint a gyaloglást csak gyorsabban
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
FIREBLADE78
addikt
Úgy néz ki beállok hivatásosnak. Természetesen eü katonának. El kell kezdenem futni,mert nem fogok 3 km-t tudni véghezvinni. Van valami tanács,hogyan kéne elkezdeni?
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
válasz Woodslave #113110 üzenetére
Szerintem ezt az oldalt be lehetne tenni. Aki nem fossa össze magát, ha nem magyarul kell olvasnia, annak teljesen jó összefoglaló: Beginner's Health and Fitness Guide
Max még keresni kell mellé egy magyart is.(#113109) kolosanyi
Miről beszélsz? Múlt hét szerdán megírattam a motorvezérlő elektronikát, 170-ről 200 lóerőre lett emelve a teljesítmény, 400 Nm fölé lett belőve a forgatónyomaték, meg kapott egy sokkal idegesebb gázpedál karakterisztikát. Hiába másfél tonnás dög, úgy ugrik most mint egy gazella. Újra szerelmes lettem belé. Ha előzni akarok, már nem kell gondolkodnom azon, hogy vajon elkezdhetem-e a manővert, vagy odaér a szembejövő -
Woodslave
félisten
-
Peti78
őstag
mivel a tesztoszteron.hu megszűnt, ki lehetne venni a zösszefoglalóból.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #113105 üzenetére
ma nagyon negatív vagy. Jobban kell hinned az emberekben
A cél minőségi tömegnövelés 6 hónapig 90 kg. Aztán 16 hét diéta lepucolva egy qrva jó fazon
Persze a realitás inkább hogy el se kezdem
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz Alpachino #113104 üzenetére
Ez fele-fele volt bicepsz és tricepsz nyilván. Amúgy nem tudtam, hogy képes vagyok erre. Utolsó 4 sorozatban (2-2 bicepszre és tricepszre) elmentünk negatív bukásig. Azt nem tudom, hogy ettől most nőni fogok-e, vagy nem, de szeretném azt hinni, hogy ez a fejlődés kulcsa.
-
válasz Woodslave #113037 üzenetére
Nem tudom, hogy miért gondolod, hogy ha most unod magad, akkor az kitart még egy fél évig. Lehet, hogy már szeptemberre elmúlik, mire kezdenéd
Na majd meglássuk. Elvégre egyike vagy azon egyéneknek a topikban, aki fel tud mutatni valami progressziót
(Legalábbis fényképezési skillben mindenképp ) -
Alpachino
veterán
válasz gaborn1 #113101 üzenetére
De jó látod.... karra az nagyon kevés...ettől már csak vállra érdemesebb több sorozatot (43-at) csinálni
Mondjuk én special 10-10 sorozatot csinálok bic.-tric.-re, (szuperszettben) de akkor ezek szerin én nem igazán vagyok hardcore
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest