Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Zola007 #113032 üzenetére

    már nagyon unom magam, meg lelkes is vagyok ezért beterveztem egy tényleg kiszámolt tömegelési szakaszt szeptembertől február végéig, tehát 6 hónap.

    Elindulok egy alap kb. 2000 kcal-án 150 gr fehérje, 70 zsír és 200 gramm ch. (+/- 4-5 gramm - a felhasználható kaják ezt adják ki sokat nem akarok ezen variálni) Terv szerint kizárólag a vasárnapi ebéd nem lesz trackelt, másnál megpróbálok nem csalni vagy sokat variálni, ha igen a makrókat megpróbálom tartani.

    Heti 4 súlyzós edzés, klasszik aerob futópadon nem valószínű, talán vasárnap reggel, vagy helyette a focipályán HIIT (sprintelés de valszeg egy után úgy fogok dönteni hogy nem éri meg a kockázatot).

    Na mindegy a kérdés az, hogy mennyi ideig figyeljem a súlyt és tartsam a kalóriákat, illetve mennyit emeljek egy-egy alkalommal kb. Úgy gondoltam hogy a ch-t növelem majd csak, sokat nem variálok, annyi, hogy edzésnapokon edzés után megy fehér rizs, nem edzés napokon meg délben eszek barna rizst, szombaton két kaja marad edzés utánra (korábban zár a terem) hétköznap csak egy. De a kalória és a ch ugyanannyi lesz.

    Ha tudom tartani akkor azért reményeim szerint a 2000 még nem tömegelős lesz :D

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák