Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz Gaberiellb #33199 üzenetére
igen,biztosan megoldják,valami nem volt ott jó,nekem fele olyan vastag házban volt 75c persze akticv cb rendszerrel.
mindenesetre kiváncsi vagyok ,és drukkolás van,mert az egy nagyon jó kis gép -
nagyúr
válasz Gaberiellb #33197 üzenetére
Azzal még nem lenne gáz, de egy 7700-asról beszélünk
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gaberiellb
senior tag
-
KFORboy
senior tag
Y530 tulajok;
Próbáljátok már ki, hogy pl AIDA 64 full stressz alatt (Local Disks nem kell) mit produkál, ha a touchpadel kezeled a kurzort és nem egy külső, rádugott egérrel !
Kíváncsian várom a visszajelzéseket :")
[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gaberiellb #33193 üzenetére
Az a lényeg! Használd megelégedettséggel és mással ne foglalkozz! Hőfokok is jók, akkor mi a probléma?
Nálam Crysis 3 alatt 95c fokot tartotta a CPU temp. (frissen pasztázva) és küldtem is fel gariba... (vagy-vagy)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
válasz Gaberiellb #33189 üzenetére
Ne rugózz ezen annyit. Nálam 1600mhz van és szerinted megérezni? Szépen teszi a dolgát.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Gaberiellb
senior tag
válasz MaxxDamage #33192 üzenetére
Ez is meg volt 😊
Az a válasz jött már nemtom kitől, hogy ha nem jó küldjem vissza
Nem baj, nem történt baj, el vagyok így teljesen, szeretem imádom, tudom sokan nem szeretik a Hp-t, de nekem ez a 2018-as Omen eddig mindent visz, egy kis pch tuning (hűtőborda) (Killhates) és még lejjebb ment a hőfok, plusz folyekony fém, meg egy kis uv! 77-kb, odussey alatt stream közben nagy ritkán 79-81 egy pillanatig, úgyhogy nekem be vált![ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gaberiellb #33191 üzenetére
Legközelebb kérdezz itt és kapsz segítséget. (biztosan)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gaberiellb
senior tag
válasz MaxxDamage #33190 üzenetére
Hát ha tudom nyilván én se erőltetem, de semmi pontos infót nem találtam róla, és a gyári honlapon hozza hozzá a 2666mhz-s modult,...na min1, ki érti ezt..
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gaberiellb #33189 üzenetére
Én ezért vettem 2x16GB 2400MHz-st , mert tudtam, hogy feleslegesen vennék másikat. 3000+ MHz-st akartam, de beláttam, hogy felesleges
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gaberiellb #33187 üzenetére
Az alaplap fülön is annyit mutat? Csak mert a CPU-z meg 2400-at mutatott
-
Raymond
félisten
válasz Gaberiellb #33184 üzenetére
Amit nezel az csak a modul tipusa (2666Mhz), hogy mennyin fut azt az Alaplap reszben talalod kettovel feljebb.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gaberiellb #33180 üzenetére
Aida pontosan kiírja mindegyik modult,ha rákattintasz.Olyan lehet hogy az egyik modulod 2400,a másik 2666MHz,vagy nem jól/jót nézel.A feladatkezelő bugos sz.r,azzal ne foglalkozzál,az nálam is 2000MHz-et mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Gaberiellb #33180 üzenetére
"miért ír csomó helyen 2666-ot, tény, hogy ilyen modul van benne"
Ezert, ott ahol ezt irja ott a nevet/tipusat olvassa csak ki es nem az aktualis orajelet. Mint ahogy a CPU-ra is azt irja a win hogy CPU X es Y Mhz ahol az Y mindig a gyari orajel lesz fuggetlenul attol hogy mennyin jaratod eppen.
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gaberiellb #33178 üzenetére
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Honnan lehet tudni hány mhz-n fut a ram? hwinfo 2400-et ír, windows 2666-ot, cmd parancs 2666-ot, xtu 2400-et, feladatkezelő 2666-ot, ilyenkor melyiknek lehet hinni?
-
MaxxDamage
félisten
-
-
kenccsi
tag
válasz redband #33160 üzenetére
Olyan szinten nem hiszem, hogy kárt okozni, viszont ha épp terhelés alatt van pl. játék közben és takarja a nyilást a combod, öled, térded, mittomén mid.. Akkor igen elkezd forrósodni a téma.. Én is ölből játszom az esetek 90%-ában úgyhogy tudom.. De van az a póz amiben jobban tud ölből hűteni mintha asztalon lenne mindenféle emelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
Valaki nem tudja veletlen hogy az Area51m nel a 9700k+2070 kombonal is dupla tap van vagy ott eleg egy tap is?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
karesz.mk
csendes tag
válasz kreten67 #33167 üzenetére
Hmm...
Akkor most alvás, mert reggel óta ezen ütyködök, aztán mikor felkelek, alaplap ki, HDMI kábellel monitorra kötöm natúrba és meglátom mi lesz. (Max lesz belőle asztali konfig egy custom házzal, ha alkot valamit csupaszon ).
Ha nem alkot semmit, akkor megy a levesbe az alaplap, van egy működő, csak az eladásra ment volna.
Köszönöm az eddigi válaszokat.A RAM és VGA árakat nézegetve mindig a lottó reklám játszódik le előttem: "MENNYI?!"
-
kreten67
senior tag
válasz karesz.mk #33164 üzenetére
Egy alakalommal egy MSI gt70 alaplapnál a BIOS + EC újraírása megoldotta a hasonló problémát.
Más alkalommal egy másik gépnél chipset-hibás volt az alaplap szintén ezzel a tünettel.
Korábban egy AW M18x R2 gépnél egy usb periféria okozta ugyanezt a tünetet.
Sajnos az AW alaplapot nem sikerült megjavítani,de a díszkivilágításhoz volt köze,mindenesetre az a gép a mai napig használható egy kis trükkös tákolással. Csináltam egy kiherélt win7 telepítőt (semmilyen driver nem maradt benne,mintha csökkentett módban menne a gép) majd egyesével raktam fel minden fisz -fasz drivert ,kivéve a problémás usb hardver driverét amit le is tiltottam ,mert ha az feltelepült azonnal behalt a gép.
Amikor elkészült a használható rendszer a frissítéseket letiltottam és csináltam egy rendszermentést Acronissal ,amit későbbiekben újratelepítés gyanánt lehetett recoveryzni ,de ez nekem csak win7-tel jött össze a win10 nem sikeredett megoldani.[ Szerkesztve ]
-
karesz.mk
csendes tag
Sziasztok!
Elég érdekes dologgal állok szembe...
Adott egy Asus ROG laptop i7 6700HQ procival, GTX 960m és 8GB DDR4 ram társaságában. Van benne egy 1TB 7200rpm vinyó.Amire nem találok megoldást, az a következő:
Bekapcsoltam a gépet, Asus logó stb. aztán amikor betöltené a Windows 10-et hirtelen kikapcsol.
Próbáltam csökkentett módban, úgy ment simán minden gond nélkül. Csináltam egy clean installt, fel is ment a Win10, újraindítás és mielött konfigurálta volna a rendszert, megint kikapcs. Eljátszottam ezt egy 100% működő vinyóval, amiből megint az sült ki...
Leszedtem az alsó burkolatot és amint kikapcsolt megnéztem, hogy mennyire meleg, de langyosnak se mondanám se a rézcsövet, se körülötte, sem sehol, úgyhogy melegedés kizárt. Próbáltam akkuról, próbáltam úgy, hogy lecsatiztam az akkut és csak tápról, próbáltam másik memóval, a biosban kikapcsoltam a secure boot-ot és vissza is stb. de semmi. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a baj, ha csökkentett módban simán ment, de a Windowst telepíteni sem tudom rendesen, mert kikapcsol...
Valami ötlet esetleg?
Köszönöm!A RAM és VGA árakat nézegetve mindig a lottó reklám játszódik le előttem: "MENNYI?!"
-
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz Pocok256 #33150 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem bírná el a gépem, csak azt, hogy ilyen szarok nem lesznek rajta, míg nálam van. Valós programok, melyeknek van értelmük, felőlem lehetnek tesztalanyok (akár 200 virtuális gép is, meg három ACO szimultán, bánja a tököm), de ez a kettő nem. Pont.
-
MaxxDamage
félisten
válasz redband #33154 üzenetére
Ez nem olyan... köze nincs hozzá (amit írsz) [link]
Amúgy bill és teljes felső felület (tapipad stb..) is "hűvös" és simán jó a G752-n pl.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz redband #33151 üzenetére
Nem használok, mert G752VS -hez felesleges (nem alulról szívja a levegőt, max csak SSD/HDD-t hűtené, de azok hőfoka 40c fok alatt van mindig) Amúgy gondolkodtam rajta és ezt ajánlották (úgy általában) és néztem ki.
-
Pocok256
veterán
válasz echterion #33144 üzenetére
Ízlések és pofonok nálam kapott nagyobb terhelést is a gép mint amit ez a két fos progi tud okozni szóval én már olyat nem.is vennék nagyon ami ezekkel nem bír el ugyebár kukaszökevényt csak saját felelősségre. Mondom úgy, hogy mostani msi gépem is egy kalap ürülék ilyen tekintetben, de majd lesz jobb!
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
nagyúr
válasz Bluesummers #33139 üzenetére
kappe! 🤑🤩
életem legjobb gépe!
Lara Croft minden egyes izzadságcseppjét láttam külön-külön legördülni a feneke vájatjába mikor az erődben rohantam vele 😍👍 GTX1080 rulez 😘Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Medocsabi #33145 üzenetére
Teljesen megbízható.
Nekem ilyen van , 2x4GB RAM (1600MHz) Samu 840 Pro 256GB SSD , LED bill. (HUN) és megy sokszor 24/7 (torrent) és no problem. FHD és jobb filmek mennek rajta azért (még)[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Szerintetek egy ilyen gép böngészésre, filmezésre mennyire megbízható? Csak mert nem mai darab, de azért csak egy workstation.
-
echterion
nagyúr
válasz wanted5 #33140 üzenetére
Dobjad csak szépen ki a kukába, az ilyen gép szart se ér, tudhatnád már ezt.
Én ilyen szarokkal nem szennyezem a táramat sem, nemhogy még elindítani. Majd ha valaki esetleg megveszik később a gépem, ilyen tesztprogi akkor sem fog rá menni, csak ha már zsebemben a mani. Onnantól felőlem azt csinál vele, amit akar.******
-
MaxxDamage
félisten
válasz Raymond #33142 üzenetére
Mindenképp!
-
Raymond
félisten
válasz MaxxDamage #33141 üzenetére
"Crysis 3 nem mai game, de kicsit túl meleg lett tőle a gép."
A javitas utan is futtathatod, nem veletlenul hasznalja tobb tesztoldal is a fogyasztas tesztelesere
-
MaxxDamage
félisten
Alap esetben én is eredeti Win dolgokat használok (Defender) és direkt futtattam kereső progikat, nem talált semmit (tiszta a rendszer) és feladatkezelő sem jelzett olyat ami abnormális volna.
Crysis 3 nem mai game, de kicsit túl meleg lett tőle a gép.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
wanted5
őstag
Kíváncsiságból toltam már én is egy kis furmark+prime kombót. De akárki, akármit mondd erre én akkor is azt mondom, hogy hülyeség. Ez a kettő együtt még ezt a gépet is megfekteti. Ok, hogy ebben se nagy szám a hűtés, de a hardver sem az. És a nevetséges az az, hogy eddig egyetlen egy játéknál sem ment 71-72 foknál fentebb se a CPU se a GPU, nyáron sem. Szóval innentől kezdve számomra az ilyen fajta "teszt" irreleváns.
UV nélkül, közvetlen a 2 tesztet leállítva
A következő képen látható UV-t beállítva, közvetlen a tesztek leállítása után[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
őstag
válasz kreten67 #33102 üzenetére
Ezért nem veszek gamer notit közel 2, de inkább lassan 3. éve. Csak a nemnormálisak vesznek ilyen 1080-nal AW-ket, ugye Atti?
C64 River Raidre talán elég a krumpli isHa válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
addikt
válasz MaxxDamage #33137 üzenetére
Van a gépeden vírusirtó? Nálam nincs, csak a win dolgok. A múltkor bekaptam valamit, még az alap órajeleim is magasabbak voltak. És rémlik már volt korábban is hasonló. Hát nálam most már ez is számításban van. Zombi gépet nem szeretnék még egyszer látni.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
MaxxDamage
félisten
KillHates mester alaplapra (csere) gyanakszik.
Majd kiderül. Garis, így rábízom a hivatalos szervizre. Időm van és addig használok mást.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
válasz MaxxDamage #33135 üzenetére
Vagyok annyira kíváncsi hogy mi sül ki a dologból, mint mindenki más itt. Ettől függetlenül én az elküldés előtt még, persze ha van olyan ember a közeledben, haver, akárki....megmutattam volna valakinek, hogy szoftveresen, meg amiről itt szó volt ő is szerencsét próbáljon a beállításokkal, mert van az hogy benézünk valamit, nem jól csináltuk. Ezzel nem akarlak megsérteni, nem is ismerlek, szóval mindegy. Az a baj hogy ez a posta oda vissza jó kis idő szokott lenni. Nekem nem lenne türelmem kivárni, de ha muszáj akkor nincs mit tenni.
Egyébként ha hibás valami és attól melegszik, akkor új alaplap vagyis új gép?Az én alaplapom is szét volt szedve és volt ott csere jó pár dolog. Mondhatni egész nyugodt vagyok a laposom nem olyan komplikált, nagy előnye a szétszedhetőség, a hardver elemek könnyű eltávolítása, egyszerűbb cseréje. (bios chip, fetek..halálból visszahozás. a mester mindjárt megöl miket beszélek ) Az biztos Darth Revan vásárolta gép nekem is bejönne, mert olyan mint a mostanim, csak jóval ütősebb példány. Telik az idő. Talán majd jövőre kinézek valami tutit, addig meg figyelek mire essen a választásom.
(#33134) Pocok256: Furmark Prime95 páros könyörög érte. Viccet félre téve jó hogy van ilyen, csak emiatt i7 8gen picit sem hiányzik. i9 az jöhetne telenyomva hűtőfolyadékkal.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Most írta egy G752-s tulaj (i7-6700HQ / GTX 1070) :
NFS Payback-el teszteltem. Az nVidianak hala feltudtam tenni 4K-ba a jatekot full es max-ra mindent. Igy a CPU-m nekem csak 90fokos volt. ---> elvileg ez melegedősebb, mint a 7700HQAsus is válaszolt: (95c fokos Game alatti állapotban kapcsolatban)
Igen ha stabilan ennyin megy a hőmérséglet akkor az nem jelent jót.
Lehetséges, hogy csak ki kell takarítani a készüléket és újra kell pasztázni.Ezt a szervizben el tudják önnek végezni. Lehetséges, hogy célszerű lenne minél előbb mert a hosszadalmas közel 100°c nem tesz jót az alkatrészeknek.
Ventillátorok ennek ellenére mennek rendesen? Tehát nem lett nekik a teljesítménye rosszabb?
Crysis 3-ban tapasztaltam (gondolom a magas hőmérséklet miatt) a játék be-be akadozott és nem volt folyamatos.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MaxxDamage #33132 üzenetére
Az enyémet meg én viszem a jövő hónapban a mesterhez folyékony fém kezelésre. Már el kellett volna vinnem, csak nem érek rá utazni. Remélem nem lesz baj, látszólag még minden rendben.
-
MaxxDamage
félisten
Most vitte el a futár.
-
addikt
válasz MaxxDamage #33122 üzenetére
Ha szarul jön vissza akkor is meg lehet oldani valahogy, ebben egészen biztos vagyok.
(#33126) KillHates: Én meg ha nem lesz turing mxm számomra nyárig, akkor egy hordó szauna a nyaralóba.
[link], vagy valami hasonló.[ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
válasz KillHates #33120 üzenetére
A krumplit nem tudom,de egy hétzenés quoarcórán biztos.
Egyébként a Postal 2 azzal a beteg magyar szinkronnal nagyon szórakoztató.
A Price of Persia 3D képi világa és a zene alatta brutál hangulatos és amikor éjszaka a piactéren menekülsz a sikátorokban az nagyon ott van a szeren.
A mai játékokat 1 óra alatt megunom,lehet bármilyen grafika,inkább előszedek ilyen régi klasszikusokat , így a hardveren sem kell görcsölnöm és a pénzt inkább más hobbira költöm mint a KTM-re egy FmF kipufogórendszer (ez is fölösleges pénzkidobás ,de legalább az embereke a frászt hozza a hangja) -
MaxxDamage
félisten
válasz Muerte #33121 üzenetére
Durva! Sok reményt nem fűzök akkor az én notimhoz sem..
Majd rutinos ember segítséget megköszönném UV-t illetően, ha visszakapom a szerviztől. (privátban)
Bár még el sem vitte a futár◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz Muerte #33118 üzenetére
Ez az amit nem értek... Én már úgy érzem magam mint aki háttal ül a moziban
Nekem az AW a hurka hármas lefogatás alatt performance módban (4.4 GHz) 92W-ig küldi el a procit és 82 fok (igaz ordító ventik mellett) amit fűt...
Ebben a gépben (752VSK) meg négyes lefogatás van, és egy kiló rézTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
válasz KillHates #33110 üzenetére
Nem a technológia felett török pálcát,mert nem azzal van a gond,hanem a két vékony és hosszú csővel ami a proci felől ráadásul túl hosszú is,csak azzal van a probléma.
Pasztázhatjátok azt akárhányszor. (de ne legyen igazam,azt kívánom )
Majd egy rendes alulfesz a vga-n is meg a procin is,az megoldja.Ez itt a gyári állapot,(Ncsekk teszt) itt is 100 felé kacsingat a CPU,a GPU csak azért nem,mert már ledroppolt szerencsétlen 1300MHz-re.Nem arról van szó hogy kifogott egy hibás példányt,az lenne a jobbik eset.
MaxxDamage: 300mV UV-tal az a gép el sem indult volna már,az biztos hogy valami ott nem jól volt csinálva.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz MaxxDamage #33116 üzenetére
Akkor ot komolyabb gondok voltak mert -300mV-vel tuti fagyni kellett volna neki. A zome mar -150mV felett is fagy. Ha ezt tulzasba viszed akkor nem az van hogy nem boost-ol olyan magasra hanem rendesen lefagy a gep. Ha nem fagyott le akkor ott vagy rosszul csinaltal valamit vagy mas problema van.
-
MaxxDamage
félisten
válasz matyee #33115 üzenetére
-300mV is volt adva a CPU-nak és semmi változás.
Majd ha holnap elviszik és hivatalos szervizbe kerül (hét közepe talán), majd többet fogok/fogunk tudni. Majd csekkolom az RMA rendszerben a státuszát.(#33117) Raymond: Mindent úgy csináltam ahogyan mondtad/javasoltad.
[ Szerkesztve ]
-
matyee
őstag
válasz MaxxDamage #33114 üzenetére
GPu-nak is kellett volna adni 0.9V-os curve-ot, mert az is odafűt a cpunak. Szerintem azzal lehetett volna nyerni jópár fokot. Ettől függetlenül jól tetted, hogy visszaküldted.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Raymond #33112 üzenetére
Én a proccnak adtam -100mV-t kezdésnek (javaslatodra és a tobbiekére), de mentem feljebb is (mentettem) és nem történt változás.
-
Raymond
félisten
válasz redband #33101 üzenetére
Ezt mar egyszer megbeszeltuk a napokban. Amirol szo volt hogy minden 8-ik gen melegszik az egy dolog mert felmennek 90-re es fole. A kolleganal viszont pasztazas es alulfeszeles utan is felment 95-re ami nem normalis. Foleg nem abban a gepben ami neki volt. Meg egy vekony gepet (GS65, Aero 15X, Razer 15, Zephyrus S) is 90 alatt tudsz tartani legtobbszor meg atpasztazas nelkul is valahol -100mV es -150mV kozotti UV-al. Az ove meg minden csak nem vekony
-
MaxxDamage
félisten
válasz Mikulásbá #33105 üzenetére
Te peches darabot fogtál ki biztosan!
(#33110) KillHates: Komplett 3D VC cserét (ventik maradnak) lehet vajon kérni a hivatalos szerviztől? Amúgy mibe fájna ez nekem? (ha nem és fizet érte az ember, akkor mindent lehet ügye )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Muerte #33098 üzenetére
Jaj Zoli! Legalább Te ne... Ez a rendszer elhűtötte a régi VS-ben a 6820-as mellett az ASZTALI GTX980-at. Nekem ilyenem volt és nem láttam 8-assal kezdődő hőmérsékleteket. Azért mert szegény MaxxDamage kifogott egy sz@rt nem kell a technológia felett pálcát törni, főleg nem úgy, hogy nem volt még a kezedben ilyen ...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MaxxDamage
félisten
Én is úgy gondoltam, hogy veszek egy ilyen "csoda" notit és minden OK lesz...aztán jött a valóság! Lehet jobb lett volna semmit sem venni.
Lényeg, hogy engem zavar az a hőfok amit tapasztaltam és úgy is csinálhattam volna, hogy rá sem nézek ilyenre, de az nem én vagyok. Ha (csak) az az egy megoldás létezik majd, hogy UV kell a proccnak meg GPU-nak együttesen, akkor el kell végezni a műveletet és nyugodtan leszek. (csak ezt a sok "felesleges" kört legközelebb nem futom le, bár a paszta csere sosem árthat, de a szervizbe küldés az lehet felesleges, de jó tanulópénz...) főleg ha nem ingyen lesz!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kreten67
senior tag
-
addikt
válasz redband #33101 üzenetére
Hát tudod én kb fél évig sírtam hogy nagyon melegszik, vagy többet, közben megfúrtam a lapost, telepakoltam mindennel mindig máshogy,majd vissza.....aztán megoldódott, de a gyári állapotnak annyi. Igaz az is hogy nem így lett kitalálva ahogy most van telepakolva hardverileg, de megoldódott hála KillHates(munkájának)és jómagam kitartásának. Sőt még egy + dolgot is kitalált a mester....na de az más tészta. Amin korábban keresztül mentem azt nem kívánom senkinek, igaz most így utólag megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
Meg kellet volna maradni a teljes különálló kétkörös hűtésnél,több csővel és sokkal nagyobb radiátorokkal,
'szt fele annyi sz.r se lenne mint most... Én ezt már akkor is mondtam itt amikor az első összeközösítést megláttam az AW-kben,hogy ez egy baromság,egyik fűti a másikat,ha kell,ha nem...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #33100 üzenetére
Nekem is ilyen gépem volt,azzal nem volt semmi gond.
-
kreten67
senior tag
válasz redband #33099 üzenetére
Az a nagy vakóság ,hogy akik itt vagy másik hasonló fórumon keresik a megoldásokat és részben sikerül is nekik jutni valamire,na ők vannak kevesen.
Van még a szerintem méretesebb réteg ,akik ezeket a beteg drága vackokat hazaviszik a boltból és annyi.
Vagy annyira tecnikai alfa-béták (boldog tudatlanok) akik ebből az egészből szart se vesznek észre ,
"ez biztos ilyen és így kell működnie ,mert ennyi lóvéért nem lehet szar" ! Vagy rájönnek ,hogy szar és egy darabig használják ,majd eladják és vesznek PC-t játékra vagy Konzolt és hirdetői lesznek
" a Gamer notebook egy álom az nem működik azon nem lehet jácccani, PÉCÉ kee meg Plésztésőn".Baszki: írt már le valaki ilyen utolsó mondatot ebbe a topikba ? (ez nem az én véleményem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Steam topic
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest