Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #33135 üzenetére

    Vagyok annyira kíváncsi hogy mi sül ki a dologból, mint mindenki más itt. Ettől függetlenül én az elküldés előtt még, persze ha van olyan ember a közeledben, haver, akárki....megmutattam volna valakinek, hogy szoftveresen, meg amiről itt szó volt ő is szerencsét próbáljon a beállításokkal, mert van az hogy benézünk valamit, nem jól csináltuk. Ezzel nem akarlak megsérteni, nem is ismerlek, szóval mindegy. Az a baj hogy ez a posta oda vissza jó kis idő szokott lenni. Nekem nem lenne türelmem kivárni, de ha muszáj akkor nincs mit tenni. :)
    Egyébként ha hibás valami és attól melegszik, akkor új alaplap vagyis új gép?

    Az én alaplapom is szét volt szedve és volt ott csere jó pár dolog. Mondhatni egész nyugodt vagyok a laposom nem olyan komplikált, nagy előnye a szétszedhetőség, a hardver elemek könnyű eltávolítása, egyszerűbb cseréje. :) (bios chip, fetek..halálból visszahozás. :D a mester mindjárt megöl miket beszélek :DDD ) Az biztos Darth Revan vásárolta gép nekem is bejönne, mert olyan mint a mostanim, csak jóval ütősebb példány. Telik az idő. Talán majd jövőre kinézek valami tutit, addig meg figyelek mire essen a választásom. :)

    (#33134) Pocok256: Furmark Prime95 páros könyörög érte. :D Viccet félre téve jó hogy van ilyen, csak emiatt i7 8gen picit sem hiányzik. i9 az jöhetne telenyomva hűtőfolyadékkal.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák