Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Bocs,hogy belevau.....
"Gamer" vonalon-mert a Toshibánál külön nincs ilyen,de hardver tekintetében nyugodtan lehetne-még a Qosmio sorozat minőségi és erős gépei ajánlottak még.Nekem volt egy X500-143-as,18.4"-os,full HD,stb.Visszasírom még most is,persze a mai játékoknak már szerintem kevés lenne-de akkor remek volt.
Most is van ilyen gépük,meg kell nézni! -
nagyúr
válasz KillHates #707 üzenetére
Dícséretes-én nem vagyok kupec,ez a saját gépem,tehát nem kereskedem ilyesmivel.De ezt jól tudod.
Azért mertem ajánlani "magamat"-azaz a gépemet,mert ez ugye igazi gamer kategória.Ebben a szegmensben pedig komoly szerepe van!
Jó gép,hibátlan,csak én már cseréltem,nem használom. -
nagyúr
A spontán repedés a VW-nél jött elő,én ilyet tudok.Nekem nem volt ilyen bajom vele.A VX hibátlan úgy ahogy van.
A szervíz?Amit arról írnak,azok többsége igaz......
Én az összes G-s laposomat egy szám.tech-es illetőtől vettem,ha jól tudom,eme tevékenységét nem folytatja jövőre,csak a garanciás dolgokat viszi még,ha kell.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kakaósital #813 üzenetére
Ennyiből nem fogsz játszani,csak hazavágni a gépet!Kidobod azt a kevés pénzt is.
Ahogy tanult kolléga írta,hiába a jó hardver,ha az nincs megfelelően hűtve,ott botrány lesz!
Szánj rá többet,vagy gyűjts még zsetont. -
nagyúr
-
nagyúr
válasz DrLecter80 #819 üzenetére
Az alá nem is kell semmilyen külön hűtés később sem.
-
nagyúr
Nem értettél meg-én nem tudok szerelgetni,és az userek 98%-a sem!Hiába lenne ilyen gépem!HDD-t tudok cserélni,az egyszerű,az okés.
Az AW csak a fanatikusoknak való és akik úgymond szerelői szintem vannak.
A másik a túlzás kategória,ami szintén csak a fanatikusoknak való:minek 2 db 780M kártya SLI-ben,amikor 1 db is bőven elég a mai játékokhoz?Csak hogy több pontod legyen a teszteken?Én csak arra akarom használni a gépem,amire való.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ezt a szerelést távgyógyászatban megnézném egy 1.0-ás usernél.
(...fordítsd meg a laptopot a hátára-de előtte kapcsold ki!Van ilyen kis keresztfejű csavarhúzód?Nincs?Menj el boltba,vegyél egyet....)Erről az üzletpolitikáról beszéltem:vegyél,fogyassz,megint vegyél....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jam1991 #1031 üzenetére
Már csak azért is érdemesebb az erősebb kártya,mert ki tudja mit hoz a jövő és az újabb játékok gépigénye.
Érdemesebb előre tervezni és felkészülni.Úgy is hosszabb távra vesz az ember gamer lapost.
A 770-nél jóval erősebb a 780,de a 780 és a 880 között nincs nagy-szinte semmi-különbség.
Olcsóbb a 88-as kártyával?Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux haladóknak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- További aktív témák...
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- HP Spectre x360 14-ef2774ng - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook
- HP Spectre x360 14-ef2759nz - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook - OLED kijelzővel
- Asus Zenbook 14 UX425E/i7-1165G7/16GB ram/512GB SSD/FHD/IPS/Garancia
- Apple MacBook Air 15" M2 2027.-ig garanciális, kiegészítőkkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest