-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz tomcica #81642 üzenetére
Én most a hétvége után is csak minimális talpfájdalmat éreztem; betudtam a cipőknek, 3 futásnál is a TS8/Fastwitch 9 volt rajtam, tehát konkrétan egy maratoni távon, ezek pedig nem annyira csillapítanak. Ha valami extrém módon rosszul csinálnék, akkor szerintem több bajom lenne, de így nem félek attól, hogy megsérülnék.
sherlock82-vel van egy közös barátunk; egy 50-es hölgy, elég durva ultrás futóművekkel. Szerinte nem fut szépen, de én akárhányszor látom, szinte siklik. S meg is néztem most garminban a futásadatait: simán ,hozza a 190-es cadencet, 7.5 centi körül van a VO-ja, a GCT-je sem magas, kánikulában a lassabb futásoknál sincs 250 ms, amúgy meg 230...tempózás nélkül. S róla elhiszem, hogy gazdaságosan mozog, mert tudom, hogy mire képes..."Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest