- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mozgott a szája, amikor ezt mondta?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
Amúgy aki ilyen hiányszakmákban dolgozik, miért marad olyan munkahelyen, amit nem szeret?
Elvileg kapkodnak értük, szóval simán elmehet dupla pénzért máshová, ahol van hómofisz...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Fecogame
veterán
Kényelem, megszokás, fogalmam sincs. Én sem értem az ilyen embereket.
Volt kollégáim már mikor ott dolgoztam (10+ éve) is fikázták a céget, meg így szar, úgy szar, váltani kéne. Azóta is ott vannak
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Busterftw
veterán
"Szerinte egyik sem igaz, ez nem a pénzről szól, hanem a vállalati kultúra erősítéséről."
Pont a CEO az, akinek fogalma sincs a ceges kulturarol, mert nincs ott on-site a tobbi melossal egyutt, nap mint nap.
[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
"Szerinte egyik sem igaz, ez nem a pénzről szól, hanem a vállalati kultúra erősítéséről."
Na az ilyen népnevelő mondatoktól szokott a láncfűrész kinyílni a zsebemben.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Tasunkó
senior tag
Amúgy ez a része igaz, mert mi a vállalati kultúra? Lényegében egy törzsi fanatizmus, egy szektás őrjöngés amit naponta eltáncolnak, hogy egymást győzködjék mennyire jól döntöttek amikor őrjöngeni kezdtek. Ezt meg legjobban egybezárva, helyesen mondva a csapat(szekta) egybekovácsolásával lehet, mert az őrület ragadós.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest