Új hozzászólás Aktív témák

  • mark939

    csendes tag

    Rég nem jelentkeztem, jelentem mennek az edzések, heti 50+ km-re emeltem az adagot, ennyit bőven bele tudok szorítani az időmbe. Tom múltkor mondtad a pulzusról, hogy ,,ha felmegy akkor meg állni kell a sarat'', na pont ez jutott ma eszembe futás közben. :DD 2 napja volt egy kis gond futás közbe, úgy néz ki hisztamin intoleranciám van, aztán kaptam futás közben egy kisebb "rohamot", így 7 km-nél az edzés befejeződött és hajrá be az ügyeletre. Elég nyúzott voltam még tegnap is, nem is erőltettem a mozgást, de ma már nem bírtam a lábammal.

    Reggel az átlagosnál magasabb pulzussal keltem, futás kezdetekor is 8-10 ütéssel magasabb volt, de muszáj volt mennem, az első 7 km-en próbálgattam, mire, hogy reagál a szervezet, így úgy döntöttem, hogy behajrázok, aztán nyomjuk full kreténben. ;] .
    Sikerült egy kis PB-t produkálni 10 mile-on, 15 km-en és FM-en is, a Samsung Health szerint 4.49-es km-ekkel mozogtam, a Strava ezt már 4.50/km-nek érzékelte, de egy kutya, nem lényeg ezen a szinten. Hát ezt lehet így is, nem mondom, hogy szeretnék mostanában csinálni, inkább csinálom a türelmes építkezést. :))

    [ Szerkesztve ]

    Földön kívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit!

Új hozzászólás Aktív témák