Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz ígyvanferi #65846 üzenetére

    +Agony: hány kutyátok van? :D

    Nálam épp az a baj, hogy túl keveset futok, a legtöbbet a Guide13-ba raktam, az is épp csak 600 múlt hétvégén. Őt már nagyon szeretném nyugdíjaztatni (úgyhogy kénytelen vagyok sokat futni), mert nagyon kellene már egy cipő bringázáshoz, a levedlett Gel Phoenix-em már annyira kikeményedett, hogy még tekerni is kényelmetlen benne.

    Szerencsére egyelőre még bírják a cipőim, jó lenne azért, ha 800-1000km-ig bírnák a strapát, annak dacára, hogy erdőben futok alapvetően aszfalt cipő(k)ben.

    @Peetta: Google szerint 6-21-ig van nyitva. Ténylegesen nem tudom, este meddig, tudom hogy neked inkább az lenne érdekes, a reggeli nyitás valid lehet, legalábbis jártam már ott 6 után nem sokkal és nyitva volt.
    Csak bemész és már futhatsz is. Baromi jó rekortán van! Plusz van pár saját testsúlyos dolog ott (bár én nem szoktam használni), pingpongasztal, asztalok, székek, kulturált illemhely, szóval teljesen rendben van.

    A Bókay-ba nem szoktál kimenni? Úgy rémlik, nem szoktam látni ott körödet. Az mulcs, de már 5-től nyitva van, ha jól emlékszem, nem szoktam látni, hogy oda betévednél. Az elvileg 6-22-ig van nyitva, gyakorlatilag (vagy csak régebben), 5-kor már bőven lehetett ott kocogni. És egész jó világítás van a pálya körül, nagyon hangulatos tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák