Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefyY

    őstag

    válasz LanyUs #64757 üzenetére

    Hát hogy nem csak HRMax 90% felett kell edzeni, az biztos. Bele is őrülnék, de szerintem bárki, unalmas is lenne, elveszteném a motivációm seperc alatt. Szerintem egész tavasszal is csak egyetlen edzésem volt, amit 170+ átlagpulzussal toltam, az is a 10k PB-m volt, ráadásul közvetlen azután, hogy elkezdett a keményebb február után fájni a lábam, amit akkor még nem is vettem komolyan.

    Nem is arról van szó, hogy más nem tudna így edzeni, mint Te, csak én például képtelen vagyok ennyire szigorú lenni magammal szemben. Ezért is vagyok komolytalan futó.

    Azt, hogy résztávozásnál is ugyanúgy játszik a "fokozás", azt értem, logikus is. Azt mondjuk annyira nem értem, hogy a "folyamatosan szinten tartható tempód" miért romlott? Nem pont az is lenne a célja a résztávozásnak, hogy szokja a szervezet, az idegrendszer a magasabb sebességet és ezáltal hosszabb távon is könnyebben menjen egy adott tempó?

    #64760 Peetta14: Gratulálok! :R Valamikor ősszel még futnék versenyen félmarcsát, előtte majd leadom én is a rendelést mamimnak, ha ez kell hozzá... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés