Hirdetés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Bittorrent topik
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jó kis cikk. Sajnálom, hogy a PuretTrak kimaradt, szerintem az egyik legjobb szövet egérpad a piacon,de megértem, mert nehéz beszerezni.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
addikt
Most akkor legjobb vagy legnépszerűbb?
Ez elég fontos lenne.
Mert ha ajánlanánk egérpadot, jó szívvel, akkor például a QcK pad mi a túrót keres a listán?Azt értem ,hogy a pro-k ilyet használnak, szponzorpénzzel megtámogatva...
Kapnak ingyen 100-at, és pár naponta cserélik. Mert kb addig használható egy ilyen QcK.De az utolsó oldal csak úgy kezdődik ,hogy a legjobb egérpadok és kapásból ott van a listán a 2 legtúlárazottabb, túlértékelt szar a G640 és a QcK személyében.
Synthwave elcsúszott valamelyik padon (nem a QcK-n mert az még erre is alkalmatlan), eltörte a kezét és nem tudta megírni ezt a cikket?
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Hendil
csendes tag
Nagyon sokáig egérpad gondban voltam. Ezeknek legalább a fele megvan és sajnos azt kell mondjam kiábrándultam. Viszont volt egy iszonyat jó qpadom: https://prohardver.hu/teszt/qpad_egerpadok/qpad_gamer.htm
Ezt sajnos a csillagászati árral megáldott termékek meg sem közelítik. kb 15 évet használtam mert ahogy jött az új valahogy mindig visszakerül a helyére. Aztán hirtelem felindulásból rákerestem a Hardveraprón és volt! Be is tankoltam egy párral.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Nekem személyszerint az asztallap teljesen megfelel...
Mondjuk én nem is esportolok...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Woodcutt3R
tag
ARTISAN CLASSIC ZERO SOFT
-
FireKeeper
nagyúr
jó kis marketing cikk lett, látszik hogy synthwave-nek köze nem volt hozzá, nincs egy puretrak se az ajánlásban a logi powerplay ajánlása különösen vicces, legrosszabb ár/érték arányú pad a piacon talán, legfeleslegesebb pszeudo-feature-el
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Busterftw
veterán
válasz FireKeeper #8 üzenetére
"a logi powerplay ajánlása különösen vicces"
Ne is mondd, kavet kikoptem amikor olvastam, pont tole.
Par topik tudna meselni, amikor a logi powerplay szobakerult -
sittes79
addikt
válasz Woodcutt3R #7 üzenetére
+1
-
-
Dilikutya
félisten
Egy profi 3000 Ft-os Hama padon is legyaláz mindenkit egy 2000 Ft-os A4Tech egérrel.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
lemusz
addikt
Olcsó legyen, szövet, egyszínű fekete. Kész slussz passsz, headshot.
-
válasz Dilikutya #12 üzenetére
Ja, de egy másik profit/high skillert már nem valószínű, mert az első gyors fordulás után az eget bámulva lövődik miszlikekre.
Nem csak krumplik vannak online.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
-
podtibi
senior tag
Amit esetleg a keze kényelmesnek érez? Váo!
Ezt inkább rád bízom.
-
1.) A régi logós Steel padok még egy más minőségi szintet képviseltek, mint a maiak.
2) Ezt sokszor hallottam már, és 10-ből 11-szer egy szanaszét kopott cucc volt patikának nevezve.Az értelmes kínálat alját képviseli manapság, és némi használat után sárpadnak csúfolják, nem véletlenül.
"9e forint meg mi a mai vilagban?"
Az a pénz, amit nem QcK-ra költök.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
WZP
aktív tag
Hiányolom az ikeás egérpadot a tesztből
Inter Arma Enim Silent Leges
-
Fitzgerald
veterán
Endgame Gear Cordura padot vegyünk, és le is van tudva 8 évre a dolog.
-
csibe1
addikt
Amúgy a cikket ki szponzorálta?
Esetleg közösen csekkoltak az ajánlott gyártók?
Miért nem az írta aki esetleg jobban ért hozzá?
Akkor esetleg egyik fizetett vacak se került volna be?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Woodcutt3R #7 üzenetére
Most hirtelen itt találtam: [link]
Mi a különbség a Soft és az X Soft között?
A Soft 500Ft-al drágább.Elgondolkodtam rajta, mert méretben jó lenne, de ez is csak 3mm vastag.
A mostani meg 2mm.
nézegettem a 6 mm-es Qck-t, mert azért az mégis csak kényelmesebb lehet, és nem csak játékhoz.Ezért lennék kíváncsi a véleményekre, hogy mennyire kényelmes a 3mm vastag egérpad, és nem csak játékra.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A Qck-val nekem semmi bajom. Egy Qck mini van vagy 10 éve, csak kicsit vékony.
Nekem megfelel, de nem vagyok esportoló.
Most néztem, hogy van Steelseries - Qck Heavy (Medium) 2020 edition egérpad ami kicsit nagyobb, mint az enyém, de 6mm vastag: [link]A zselés egérpadokat, csuklótámasszal inkább kihagyom; volt egy darabig, aztán elég
csúnyán meg is adta magát." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
addikt
Ahogy azt feljebb is írták már, ez így olyan mint amikor a haver mondta ,hogy a Crysis nála nem szaggat.
Én próbáltam mindent is állítani, de hasonló géppel nem ment. Aztán átmentem hozzá megnézni a vajsima élményt. 17 fps... nem szaggat. Mármint kicsit nem, csak nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
2012-2014 között vettem a második QcK+ padomat. Az előző is működött még, csak már kicsit viseletes volt a széle a sok LAN és hordozás miatt. Az új is sokat szolgált multiban, és még mindig elég jó állapotban van, de 4 éve nem használom játékra.
Több cimborám ugyanilyen elégedettséggel használja a QcK padokat.omfgk:
Érdekes, hogy csak neked nem vált be. Nem vagyunk egyformák, na.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
csibe1
addikt
Ez az, feljebb emlegették az "ARTISAN CLASSIC ZERO SOFT" egérpadot, meg ment rá a +1; aztán se link, se valami tesztről egy link.
Ennyi erővel a "nemzeti kutyafüle" egérpad is lehetne, mert miért is ne.A végén még majd nekem, és az xy egérpadról nem hallott embereknek kell elnézést kérni, hogy nem vagyunk elég "vájtkezűek" vagy vájttenyerűek", mert nem hallottunk-olvastunk erről a hipperszupper márkáról.
Én kérek elnézést...
Szóval nem kicsit röhej, mert miért kéne az "überpro"-nak (valakik által valamiért) kikiáltott akármikről mindent is tudnom?Szóval fusson neki mindenki még egyszer, vagy akár többször is.
Akár te is...
Pusszantás.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt elég nehéz volt kibogozni, de sikerült.
A feljebbre azt értettem, amikor valaki váltig állítja ,hogy a 10 éves QcK-ja még patika. Csak aztán megnéznénk és igazából moslék a felülete már.
Erre hoztam a hasonlatot, de akkor nem ment át.
És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.A QcK ez a szint, konkrétan.
https://www.pcx.hu/gembird-mp-gamepro-xl-gaming-pro-xl-egerpad-black-933336Ha valaki ezt védi be, akkor nem kötök bele. Mert legalább olcsó.
De nekem mindegy, húzza fel magát mindenki azon ,hogy a QcK-t szarozom. Szar de legalább drága.
És igen, spoiler alert, fele ennyiért nincs Artisan.
Az Artisan kurva drága. De legalább jó. Az kicsit sznob dolog a szememben. De a kurva drága és egyébként jó, még mindig sokkal jobb mint a drága és szar.Kicsit olyan lett ez a kommentszekció mintha AMD vs Intel topik lenne, de egyébként minden oké.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Woodcutt3R #37 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Most elgondolkoztam, hogy melyik legyen; ez segít a választásban.Egész napos napos használatban amikor csak böngészel milyen a sima Soft verzió?
Nem töri a kezed egy idő után?
Emiatt nézegetem a vastagabb padokat.
A kérdés mennyivel keményebbek, tartják jobban a kezemet hosszabb használatkor?
Egy ideje már nem játszok annyit, de van, hogy 2-3 órát netezek egyfolytában. Ezért kellene a kényelmes egérpad.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Jah, kinek mi a patika.
Aztán ezt mindenre lehet érteni.
Pár hete olyan mosógépet láttam, hogy az ántsz karanténba rakta volna gond nélkül; tutti rendes családtól."És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.Okés, akkor légyszíves ajánl egy a QCK Heavy Mass-hoz hasonló méretű kényelmes egérpadot, ami 6mm vastag, és nincs világvége árban. Köszi.
Méret:: 270x320x6 mm
Pár centi plusz nem számít.Ez nem kötekedés; nekem a QCK eddig nagyjából megfelelt, ezért nézelődtem ennél a márkánál csak vastagabb verziót.
-
Redneck
nagyúr
Régebben nem volt drága, max 2-3 rongy, ami legalább 5 évre levetítve nevetséges. Én sem szeretek felesleges dolgokra fizetni. Azt nem tudom most milyen a minőség, mert nekem a régi logósok vannak, de azoknak a szövésével és gumírozásával semmi baj nem volt. Max a szélük pöndörödött kicsit a sok feltekeréstől, és táskába vágástól.
Tisztítani is egyszerű volt. Nagyon enyhe szappanos vizes kendővel, majd sima vizes kendővel áttörlés, majd hagyni kellett megszáradni.Egyébként a kopottabb, kifakult, és pöndörödött szélűn is tökéletesen siklott az egér.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
zzolika
aktív tag
Hogy a cikkhez is hozzászóljunk, engem pár dolog nagyon zavar.
Ugyanaz a kép, szöveg 3x egy cikkben, minden oldalon még egyszer leírva. Ezt már láttam/olvastam 1 perce is...
Inkább kellett volna egy padokat felsoroló, bemutató oldal, 1x leírva. Aztán hogy melyik játékhoz melyiket használják legtöbben statisztika, grafikonnal.
És egy tájékoztató ár is elfért volna (esetleg beszerzési linkkel), mert azért ez is számít.
Ja és a cikk végére valami sorrend, ajánlás, hogy akkor mégis melyik egérpadot vegyük? Melyik a cikkíró szerint a best buy?A 950 x 290 mm-es egérpadnak (ezzel nem nagyon kell, hogy bárkinek is problémája legyen) nem én vagyok a célközönsége, ennyi hely nincs az asztalomon. Meg értelmét sem látom, nincs akkora karom hogy átérje, és a billentyűzetet is elérjem még mellette. Ha meg a billentyűzetet is ráteszem, akkor minek ekkora egérpad, aminek csak a 30%-át használom egerezésre?
-
NandoXXL
senior tag
Aki a controlleres aim assistal tolja kijátszva a szoftvert, azaz egér bill kombóval játszik, az egy mocskos féreg csaló, akinek a keze rohadjon le. Lehet nálad akármilyen egérpad, bizonyos csapat játékokban, tönkre teszik a meccseket. Elég sok a féreg, közepesnél jobb játékosok is élnek mindenfélével.. Az összes rohadt controllert és aim aissistot kibasznám a picsába a keyboard mice lobbikból. DE a kontrolleresek is gyűlölik őket, a TETVES MICROSOFTNAK/SONY/EA/STEAM-nek kellene hardveres bant adni ha valaki online használ ilyet.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
.LnB
titán
válasz Woodcutt3R #43 üzenetére
Ohh! Te Wood (vagy The Wood) néven nyomod a QL-t? Mert akkor pont találkoztunk pár napja. Fel is figyeltem, hogy milyen jó kis magyar gamer ez a Wood. Én meg olyan 8 év után játszottam újra vele. És régen sem voltam nagy szám.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Woodcutt3R
tag
Igen mostanában clan arena, freeze tag, meg FFA, mert tdm módban, ami kedvencem ritkán jön össze az értelmes 8 fő.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #22 üzenetére
(bár ez nem QcK) A korát nem tudom (lehet, hogy már legálisan fogyaszthatna alkoholt), de PATIKA még mindig: [kép] Semmi baja. Egyébként @work van. Inkább ez, mint az asztalon használjam az egeret. Mondjuk párszor már eszembe jutott, hogy haza kellene vinnem kimosni.
Mondjuk otthon is egy 8 éves Zowie G-SR van. De az tényleg jó állapotú még mindig. Mert ha kellett mosva volt trisóval. Meg mikor váltottam konzolra, akkor évekig pihent a dobozában. A fiam meg elkezdett gamelni, azért lett újra aktiválva.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Artisan gyorstalpaló. Csak neked. : >
Részemről XSOFT 4 lyfe.
"Egy Qck mini van vagy 10 éve, csak kicsit vékony."
Meg szanaszét van kopva. Csak nem kicsit.
---------------------------------------------------
(#48).LnB: Nem akarlak elkeseríteni, de ami a képen van, az eléggé yikes.[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Busterftw
veterán
Aki kicsit ert hozza tudja, hogy ez a bestbuy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- Mini PC
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest