Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Peterhappy #34596 üzenetére

    egy cipőben járunk :) több szempontból is (és akkor nem is messze...Vecsésen lakok)

    A gyerek magunkra kötést köszönöm, asszonnak átadtam az infot, de egyelőre nem aktuális, mert jár klubba, meg már okositják a brarátok...és úgy is én leszek a serpa.

    versenyezhetünk ki az izzadékonyabb (de én :) ), és miután négyen vagyunk egy irodában elég hamar kiderülne ki a büdös köztünk :) (remélhetőleg jövőre elkészül a reptér cargo bázisa...amit 1978-ban vetettek fel elsőnek), és ott ez már meglesz oldva (igaz az még közelebb lesz)

    kb egy hónapja hajtok megfelelő fülest, a héten majdnem vettem is egy jaybird x3-at (itt ajánlotta egy ph!ajtás), de sajnos az átvétel napjának reggelén lemondta az eladó. Egy fitbit flyert nézegettem még, de az eladóban 0 rugalmasság nincs, én meg nem bumlizok be érte a város közepébe. Már ott tartok lassan, hogy rendelek egy x4-et a gyártói oldalról (de b.sza a csöröm, hogy az eur usd árfolyam ugyanaz nekik)

    tegnap este 8 fokban rászántam magam a futásra, az első 20m-en éreztem, hogy ez kinszenvedős lesz, beöltöztem mint a michlen-baba, és akadályozott a ruha (van thermos cicanacim, de azt kevésnek éreztem), meg voltunk vacsizni előtte 1-2órával, és lötyögött a hasamban az 1L limonádé...nem tetszett (3km-re redukáltam a távot)

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák