Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Kitartás mindenkinek, nálunk megjött a vihar ma a lehűléssel, tépte a fákat rendesen (szerencsétlenek hullatják a szárazra fonnyadt leveleiket, konkrét friss avar van sz erdőkben), és zuhant 10+ fokot a hőmérséklet. Eső sajnos csak minimális volt, pedig nagyon kéne. Megy felétek, holnapra tuti odaér.

    Ennek örömére regeneráltam ma egyet, 137-es átlagpulzus úgy, hogy a végét megnyomtam, hát, ilyen is rég nem sikerült...

    Tegnap amúgy intervallumoztam egyet, 6x1000, 1,5-2 perces pihenőkkel, 2,5 km be-, és levezetés. Papíron csak 29 fok volt, de okosan délben mentem el, mert akkor értem haza melóból. Próbáltam árnyékban maradni, mert konkrétan fájt a napsütés. Valahol a 3-4. gyors szakasznál már nem izzadtam, mert nem volt mit. Vizet vinni persze minek, csak egy órára megyek... Eleve visszafogottan tempóztam (illene már a 4-hez közelebbi tempót futni ilyenkor, mint az 5-höz), nem is ment jól, értelme sem volt, és vagy egy év után először sikerült egy olyan faszányos fejgörcsöt összeszednem, amilyenek lánykoromban szoktak pár hetente elérni. Az a fájdalomtól üvöltve hányós fajta. Legalább emlékeztettem magam, hogy miért is futok, meg bevéstem a leckét, hogy a déli, tűző nap, és a kiszáradás nem játék.

    Amúgy is kicsit visszavettem most augusztusban, sikerült az elmúlt 3 hónapban összesen 1000 km fölé menni (333, 346, 360), 3 hét múlva maraton, most már csak próbálom tartani a szintet, meg jó lenne még két 30 km-es hosszút csinálni mondjuk most hétvégén, meg a következőn - remélem kicsit marad a hűvös ehhez.

    Na, nem tudom, kit érdekelt, csak úgy elmeséltem. :DDD

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák