Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz #78687232 #33428 üzenetére

    Minden miatt. Ez nem egy futóverseny volt. Volt olyan rész, amikor négykézláb másztam fel egy hegyre és még így se sikerült felmennem, csak a fákba kapaszkodva. A 8. km-en egy, az ösvényre kidőlt, kb. fél méter átmérőjű fát ugrottam át könnyedén, aztán az előtte lévő hegymászástól a faugrás utáni érkezésnél MINDKÉT vádlim begörcsölt, de annyira, hogy 5 percig csak sétálni tudtam visszahajlított lábfejjel. És ez innentől minden egyes "hegymászás" után, amikor elindultam lefelé, előjött a lábállás-változás miatt.

    Nem igazán készültem ilyen terepre (sőt, terepre sem), nem néztem meg a térképet előtte. Biztos van olyan, akinek ez tetszik, nekem, "betonfalónak" egyáltalán nem jött be. Azért érdekesség, hogy a másodiknak befutó nőt még így is sikerült megelőzni jó két perccel.

    Tanulság: nekem nem tetszenek, nem is fekszenek az ilyen versenyek. Lehet később rápróbálok majd még terepfutásra, mert az a része érdekes volt számomra, hogy a 21 km-ből csupán 2-3 volt betonos, azonban a 700 emelkedő, ugyanennyi lejtő nekem nem jött be. Én nem vittem se karabínert, se kötelet.

    Közben találtam egy képet... Ott kellett pl. felszaladni, látszik is a piros jel... Hát a f@com, az!

    [ Szerkesztve ]

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák