Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz bencze #33336 üzenetére

    Egy-egy ilyen edzes siman beleferne 10naponta meg az alapozasba is.Annyira rovidek es aranyban sok a piheno,h nem tartozkodik az ember tartosan az anaerobban,de a gyorsakkal minden gyors es hatekony futashoz szukseges alkatreszt beerpsit (v. szinten tart).Ilyenre jok az emelkedok is.

    mas..
    Nalam visszaallt a szokasos edzes,reggel 10km konnyu v regeneralo,delutan 17-20km eros aerob,heti nehany porgosebb tempo,melle naponta valaminek az erositese repulo sprintek,emelkedore sprint,emelkedore szokdeles,plyo ezek kozul amelyik epp jon sorban.
    Az edzotabor utan egy jo 5 nap kellett mire "eszhez tertem".
    Juli 21 a kovetkezo verseny,ez ugy van tervezve h nem sok pihenes lesz elotte,tehat a heti ciklusba lesz beleepitve az aktualis vasarnapi 30km helyett csak azert gyorsabbra,elotte es utana 1-1 nap piheno v atmozgato rovid (7-10km).Kisteleken lesz a verseny,6 oras korozes egy 980m-es foleg jarda/kis foldes reszen.Van egyeni,ket- es haromtagu valto.Mi harman megyunk,ifju padawanommal (aki a hetvegen fut a orszagos 3000m-en) meg az egyik "malhas oszverrel" az UB csapatbol (stabil ember,csak 4:00-tol ne nagyon kelljen gyorsabban futni,de azon kepes igy valtoban 30km-t is elmorzsolni).
    Viszunk egy segedet is,kaja,masszazs,soforkodes,jegeles stb. lesz a dolga.
    Egy nappal elotte.mar felmegyunk es Szegeden megalszunk,h ne kelljen 3-4kor kelni masnap a hataratkeles miatt (epp vendegmunkas orulet van,szokasos nyari).
    8.00-14.00-ig zajlik a verseny.Kozel is vab,olcso is,jo lesz ;)

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák