Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    Sziasztok!

    Kezdő futó vagyok, még csak pár alkalommal voltam. Több kérdésem is lenne :)

    1. Tényleg igaz az, hogy reggel ébredéstől számítva 40-50 perc, míg termelődik az ízületi folyadék?
    2. A Scholl Gel Aktív talpbetétjét ismeri valaki? Mennyire jó?
    3. Jelenleg egy Reebok 11e Ft-os futócipőm van, kell-e esetleg jobbat vásárolnom, vagy elég egy futó talpbetét bele (pl. a fenti)?
    4. Futás közben a sípcsontom melletti izom szokott fájni, ez betudható a cipőnek/talpbetét minőségének/rossz technikának?
    5. Jól csinálom, ha futok 2 kört, majd kb fél percet pihenek és újra 2 kört futok, stb.? Mert folyamatosan nem bírom, vagy van egy holtpont, amin ha átesek, utána már fog menni folyamatosan? Mivel érdemes próbálkoznom?
    6. Mit érdemes/lehet enni futás előtt? Nekem valami muszáj, különben nem megy egyáltalán. Ma reggel egy fehérjeszeletet ettem meg, futás után pedig ittam egy Biotech marha fehérjét.

    Egyébként 32 éves nő vagyok, fogyás céljából kezdtem a futást, ugyanis az elmúlt 15 hónapban elkezdtem edzeni (stepper, bicikli, torna) és 12 hónapja nem fogytam semmit. Elég elkeserítő, emiatt gondoltam, hogy a futással majd "lerázom" magamról a maradék 6-8 kg zsírt :DDD Van néhány problémám is: hypoglikémia, hashimoto (emiatt éhgyomorra gyógyszert kell szednem), gerincferdülés, 2 protrusio (vagy már sérv, még nem tudom, de fáj a derekam).

    Egyelőre ennyi kérdés jutott eszembe, örülnék, ha valaki segítene megválaszolni mindet :) Előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák