Új hozzászólás Aktív témák

  • addikt

    válasz #1653 üzenetére

    Nah, akit érdekel végül Pilisszentlászló - Sikárosi-rét - Pilisszentlászló útvonal lett és tudom ajánlani annak, a környéken lakik és szeretné terepen kipróbálni magát.

    Nem tudom mennyire pontos a nike+ chip, mert nem egészen ilyen terepre és tempóra lett kalibrálva, de 14.4km-ert mért. Ami biztos, hogy 1 óra 20 perc volt lefutni. De elég jól skálázható a távolság, mert több helyen is hozzá lehet toldani pár kilómétert, akinek ez kevés. Bár hozzáteszem az emelkedők miatt sokkal fárasztóbb volt, mint otthon sík terepen futni. Szerintem simán felért ez egy otthoni 20-assal.

    Ha az óramutató járásával ellentétes irányba indulunk, akkor az első 4-5 km eléggé emelkedős, a végére igazán embert próbálóvá válik. 2x bele is kellett sétálni egy 20-30mp-re.
    Utána hosszú lejtős, majd vízszintes szakasz jön és a végén újra emelkedő. Nem olyan durva mint az elején, de persze ekkor már ez sem esik túl jól.
    Azért is jó, mert az első 4-5km után végig szinte párhuzamosan halad a turistaút egy aszfaltúttal, szóval ki-ki kedve szerint váltogathatja a kettőt.

    [ Szerkesztve ]

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Új hozzászólás Aktív témák