Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    gombi01

    Wut? :F Nekem a H7 tök jól működik. Az M400 meg azért érdekes, mert itt például nem írják pontatlannak. Aztán itt van ez:

    However, none of the watches have GPS accuracy that is good enough to be used for displaying your current pace.

    Nem véletlen, hogy a repülésben sem GPS alapon mérnek magasságot meg sebességet. Egyszerűen ez a technológia nem erre lett kitalálva. Ok, meg tudja becsülni, de azért résztávozni nem az alapján kell pl. Sokkal jobb ahhoz egy rendes pálya meg egy stopper.

    Nekem az M400-ban az tetszik a legjobban, hogy sokoldalú és jó ár/érték arányú. Nem kell a telefont magammal cipelnem majd edzésre, ha megveszem, elég az órát, az tud mindent, amit kell. Ha zenélni akarok, akkor meg a Sansa Clip-et még magamra csiptetem és kész. Jóval kényelmesebb, mint egy 4,5 hüvelykes tepsivel a karomon bohóckodni. Emellett ha megveszem, akkor ott a webes szolgáltatás, nem kell előfizetnem olyan funkciókért, mint a pulzusmérés (Endomondonál) vagy a legjobb eredmények megtekintése, reklám mentesség (Runtastic). Szinkronizálni meg ugyanúgy tud a Myfitnesspallal, ami nekem fontos.

    Egyébként az se feltétlenül rossz irány, amit a Mio Alpha2 és a Fuse (bár ez egy kicsit más) képvisel. Az Alpha2 egy kifejezetten szimpatikus termék lett számomra, bár az meg tuti, hogy nem fog pontosan távolságot mérni, lépésszámlálással becsli csak meg.

Új hozzászólás Aktív témák