Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Sinesol
veterán
válasz IO.sys #91313 üzenetére
Az a semleges, ami a lehető legkevésbé nyúl bele a zenébe, úgy szól minden, ahogy a készitője megálmodta, vagy hogy úgy hallasz egy hegedűt, ahogy annak szolnia kell, nem egy fél hanggal magasabban, esetleg annyival hangosabban, hogy kilóg a zenekarból. Az emlitett fejes amugy nem mondható semlegesnek, nekem is volt régebben, volt rajta egy egészséges mélyemelés, amennyire emlékszem. Nekem azert nem jött be, mert a fülpárna elég kicsi volt, inkább on-ear, pedig nincs is nagy fülem, plusz a nagyon vékony vezeték sem volt túl bizalomgerjesztő.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz IO.sys #91316 üzenetére
Semlegest általában stúdió munkára használják nem élvezeti zenehallgatásra.
Pl egy énekes hangját monitorozni, vagy keverésnél megnézni hogy hogyan szól az adott fejhallgatón a hanganyag.
Mert hamarabb előjön egy neutral fejhallgatón hogy melyik tartományba ment el jobban a zene és hol kell finomhangolni.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
válasz IO.sys #91313 üzenetére
Semleges (neutral) ami nem vagy kevésbé emel ki a mély, közép és magas tartolmányokban.
V mikor a basszus és magasak emeltek, bass head ha erőses mélykiemelt a fejhallgató.
Igazából zenei stílus függő. A kiemelések miatt a többi tartományt kevésbé részletesen adja vissza mert a kiemelt rész lesz a meghatározó.
Van aki jobban szereti ha kevésbé hallja a basszust mert mondjuk a zenében neki a cin, akusztikus gitár, hegedű, stb. hangja sokkal fontosabb.
De mindenféle mod/eq előtt érdemes járatni a fejhallgatót több órán át különféle zenékkel.
Én elektronikus és hip-hop, r&b zenével járatom be közbe 1 kis klasszikus, lassabb tempójú számmal.
Többnyire a basszus az ami szokott változni egy új fejhallgatón a kellő bejáratás után.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
válasz IO.sys #91036 üzenetére
Én nyugodt szívvel ajánlom a TMP ANT DAC-ot, ha másra nem is, de legalább egy próbára.
Nekem előtte SMSL X-USB II - MomentDAC Mk2 volt a Bodor Audio PC után kötve, de a TMP ANT-al (számomra) sokkal áramlóbb, természetesebb lett a zene, vagy analógosabb, ahogy mondani szokták. Nem mondom, hogy ég és föld volt a különbség, de hallható. Mivel rajtam kívül 2 másik ember is meghallgatta, akiknek jobb a fülük és nagyobb múltjuk is van zenei téren, ők is ugyanezt nyilatkozták. Közülük az egyik mindjárt el is kérte tőlem a DAC-ot és ő nála 2 féle hangfallal (álló és monitor) is tesztelve lett, de csak az egyikkel szólt "fantasztikusan", ahogy ő elmondta, a másik hangfallal viszont nem tetszett neki. Tehát ebből is látszik, hogy a TMP DAC sem jó mindenhova, főleg nem mindenféle zenei stílushoz.
Én nálam betalált és eszembe se jutna lecserélni másra, pedig nálam is megfordult már jó pár DAC az évek alatt.
Talán az ANT DAC és AMP együtt, ami annyira nem nyűgözött le (nem volt rossz, de talán kicsit lágy hangú a kettő együtt), legalábbis fejhallgatóval hallgatva, igaz az ANT AMP nem is kifejezetten fejes erősítő, hanem inkább egy asztali erősítő, amiben van fejes erősítő is. Na meg ugye a fejhallgató és erősítő közötti szimpátia sem elhanyagolható.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
contaxg
veterán
-
letoltobeze
aktív tag
válasz IO.sys #91064 üzenetére
A Dx3Pro-t a saját rendszeredben hallottad jobbnak, mint a mojo-t? Mert ha igen, akkor nem kérdés: vegyél egy olyat, aztán hajrá, élvezd.
Az én magánvéleményem az, hogy ha feljebb akarsz lépni, akkor kezd az elején: kell egy jó forrás. Szerintem a PC nem az. Ezt biztos lesz, aki majd vitatja. Én úgy vagyok vele, hogy persze, lehet telefonnal is fotózni, de egy jó fényképezőgép mindig verni fogja. A kütyük, amik mindent is tudnak, azok semmit sem tudnak kimagaslóan, vagy ha igen, akkor irreális áron.
Nem tudom, te mi mindenre használod a PC-t (munka, stb.), de én szeretem elkülöníteni a dolgokat, ez segít, hogy a lelkemben is el tudjam. Ha zenét hallgatok, és nem csak a háttérben szól, akkor ZENÉT HALLGATOK. Nem akarok közben üzeneteket kapni, olvasni, képeket nézegetni, stb.
Szóval szerintem (de csak is szerintem) kezd azzal, hogy PC helyett mondjuk egy Raspberry PI4 csak zenére, vagy akár egy SOtM SMS 200... -
Tulku
veterán
válasz IO.sys #91064 üzenetére
Hordozhatót általában leváltja az asztali...mert más felhasználásra tervezték...
Alapvetően mindent meg kell hallgatni, szinte semmit nem kell elfogadni, amit X vagy Y mond....legfeljebb, ha megismered a tagok 80%-át és ismered a hozzáállásukat a zenéhez (jobb kifejezés nincs erre, lehet ragozni azt, hogy ki mit kultivál), akkor talán lesz egy homályos rémképed az adott termékről....de kizárólag te fogod eldönteni (az esetek 90%-ban az első percben hallgatáskor) hogy mi az ami megmozgat...
És akkor még ott van a lánc, amivel illik illeszteni az adott készüléket, majd ha kicserélsz egy alkotót, akkor megint változhat az adott tárgyhoz való hozzáállásod... -
chrisnagy13
senior tag
válasz IO.sys #91041 üzenetére
Ha jó láncod lenne nem akarnál fentebb lépni. Ha a hallásod jónak tartanád nem a fórumot bújnád arra várva, hogy valaki mézes mázzal bevont véleményt rakjon eléd, hanem meghallgatnád magad amit akarsz.
Másrészt meg TOPPING DX3PRO+ 82k, ANT 200k+ és nincs erősítőd. És egy Mojot akarsz leváltani. Van egy olyan érzésem, hogy te még csak az intrónál tartasz.
-
bkercso
nagyúr
válasz IO.sys #91041 üzenetére
Jó láncom van és jó hallásom, de most tényleg innen kell elindulni?
Én nem találtam mást - olvasva az elérhető (akár sok) véleményt arról, amiket magam is hallottam.
Merthogy ugye mindenki azt hiszi, hogy ő maga jól hall.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
letoltobeze
aktív tag
-
bkercso
nagyúr
válasz IO.sys #91036 üzenetére
Ki szerint?
Mindenki elmondja a véleményét, de súlyoznod neked kell aszerint, mennyire ismered a fórumtagokat.
Pl. DiyAudio-t is csak úgy tudtam bármire használni, hogy hónapok alatt "megismertem" (a hsz-eik alapján) valamennyire néhányat azok közül, akik sokat szólnak hozzá.Ha jobb, mint a "kommersz", ahhoz, hogy ez igazán megmutatkozzon, jó lánc kell minden elemében és jó hallás. Hacsak egy is hibádzik, máris lehet jobb az SMSL.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz IO.sys #91015 üzenetére
Most direkt kikerestem azt a köpködést. Arra emlékeztem, hogy kapott kritikát, természetes, de azért még köpködve is túl kedves vagy:
"Hogy ne menjünk el a lényeg mellett, a ZEN dac nagyon jó azért az 53k forintért, nálam egy 20k-val drágább szettnél jóval jobban szól"
"Tudom, hogy 3x ennyi a Mojo, de hozzá képest a ZEN csak egy belépő DAC, sajnos túlságosan is. Olyan 30% előrelépésnek mondanám a Sanskrit 10th (MK I)+P20 kombóhoz képest. Mármint tuningolt állapotukban, alapkiépítésben nem értékelhetőek."
Ha itthon mindenki így köpködne, sokkal boldogabb hely lenne a világ."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz IO.sys #90991 üzenetére
Anno azért még nem voltál ennyire kritikus a zen dac-kal. Valami drágább kombót cseréltél le rá, nem?
Szerintem az áráért kiváló teljesítményt nyújt. Persze tőled is és contaxg-től is szívesen veszem az ajánlatokat, amik szerintetek jobb dac/amp ennyiért. Szerintem dac-t is macera találni ennyiért, ami tényleg jobb lenne, nem hogy dac+amp kombót.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Sinesol
veterán
Mondjuk en ezzel nem talalkoztam, hogy kivalo lenne, nagyobb forumokon közepes cucckent emlegetik, a meresei sem különösebben jok. Habar ha jol emlekszem talan volt itt valaki aki reklamozta, lehet az maradt meg benned. Na meg 1-2 youtuber hypolta nagyon, gondolom szponzoralt tartalom volt.
[ Szerkesztve ]
-
CyberFriend
tag
5V-os TMP tápot használok Pi4-hez. Simít, kerekít, szelídít, nyugtat. Néhány óra használat után ezek voltak az első benyomásaim. Igyekszik eltüntetni a magas zavaró részeit, valamint a digit ízt, éleket. Természetesen van feljebb, de szerintem ár-érték arányban kiváló táp. A Toppingot nem ismerem.
-
-Skylake-
addikt
válasz IO.sys #90946 üzenetére
Melyik napszakban szoktal zenet hallgatni ? Csak mert akkor addig kihuzom itthon a hutot, isten ments hogy miatt rossz minosegben kelljen hallgatnod a zenet.
Amugy oszinten hiszem, hogy szar lehet ilyen placeboval elni, ez mar annyira sem szol a zenerol magarol mint az atlag hifista hozzaallas, pedig a zene mar abbol is boven ki van veszve.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Mathiask
senior tag
válasz IO.sys #90927 üzenetére
Mint látható ez a téma mindig vitatkozásba megy át. Két oldal van:
1.: Nem számít az USB csomagok átvitelének jitter-e a működésből fakadóan:
Az USB átvitel órája szerint történik a csomagok átvitele x(azt hiszem fix 8kHzes frekvencián) időnként y(48kHz-nél 6 talán) mennyiségű mintával a csomagban a fogadó oldalra, ahol egy bufferbe kerülnek az adatok.(tehát 125us-enként bekerül ~6 minta 48kHzes mintavételű jelnél és ennek a 125us-nek a jitteréről beszélünk, hogy a ~6 minta pl 123us múlva, vagy pl 127us múlva került be az előző ~6 mintához képest) Ebből egy másik független órajellel vesszük ki a mintákat, hogy előálljon(PLL) a dac számára a jel. Ha csökken a bufferben az adatok mennyisége, akkor a fogadó kéri, hogy az x időnként érkező csomagban y+1 minta legyen inkább, hogy ne legyen kevés a bufferbe. Ha telik a buffer, akkor kevesebb mintát kér a csomagba. Ha valami miatt elfogynak a minták, vagy kimaradnak akkor annak pattogás, szakadozás lesz a jele.2.: Számít az USB csomagok átvitelének jittere. Ha van is magyarázat nem is lényeges. A lényeg, hogy hallanak különbséget.
A legjobb ha te magad döntöd el fülre, hogy neked számít-e, vagy hogy melyik magyarázat jön be neked jobban.
-
bkercso
nagyúr
válasz IO.sys #90927 üzenetére
Úgy, hogy az USB-vevőben (XMOS pl.) van PLL, aminek a bufferja kicsi a kis latency érdekében. Namármost akkor a reakcióideje rövid kell legyen, vagyis megugrasztja, ha az USB-kommunikáció nem egyenletes. És hát az adatcsomagok miatt nem az.
-
Ear001
addikt
válasz IO.sys #90929 üzenetére
Ennél bonyolultabb a dolog. Nem csak az órajelezés számít, hanem annak minden megvalósítása. Ajánlanám figyelmedbe ezt az írást. Az elkövetője azon túl, hogy elég jó drótokat csinál nagyjából minden kategóriában, nem egy voodoopap, de tudja, hogy igen érdekes dolgok történhetnek egy hifi láncban egészen meglepő dolgok hatására is.
-
-
válasz IO.sys #90916 üzenetére
Ha mindenképpen ilyesmiben gondolkozol, akkor én a PP V2 helyett inkább ezek közül választanék: Bodor Audio V2, Core Audio (régebbi verzió), MZ/X kártya. Ezek használtan 20eFt körül vannak és ha gond van velük, itthon javítja a gyártója.
Viszont ehhez nem árt lineáris táp. Ha a belső nem az, akkor külső. Egyébként szerintem se hoz feltétlen annyit, hogy érdemes legyen sokan beleölni. Talán a kártya ára még ok, ha már a normális táp eleve adott, de ha mindent számolsz (legyen kb. 50eFt), nem biztos, hogy megéri (szerintem).
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz IO.sys #81122 üzenetére
A mérés egyvalamire jó... hogy előítéletes legyél vele szemben, még mielőtt bekapcsoltad volna a rendszeredet. Én azt vallom, hogy meg kell hallgatni valamit, aztán nyugtázni, mi tetszett és mi nem. A képlet végén ott lesz a végeredmény, feketén-fehéren. A baj ott kezdődik, ha valaki nem tudja mit kell/ene hallania, ami "jó" és mi az ami "nem jó".
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz IO.sys #81109 üzenetére
Az MQA képesség önmagában nem sok mindenre elég. Kell/ene mellé valami ütős elektronika is. Kezeli az MQA-t, ennyi... mint ahogyan az FLAC-t kezeli ma már szinte minden, aztán tudjuk, sok esetben mire elég ez a képesség. Vagy ott a DSD, ami mára szinte senkit nem érdekel pont azért, mert a "filléres" dacok azon kívül, hogy kezelik, inkább rosszabbul /idegesebben szólnak vele.
"csak a zene van"
-
Exodius
őstag
válasz IO.sys #81100 üzenetére
Túlzás volt az "ÓRIÁSÖLŐ" rang rá. Pedig annyira fel van szopva, hogy az hihetetlen. Szerintem az SMSL-es, Topping-os gyerekek legyalulnák kenterbe.
Mojo-nak mi lehet az asztali megfelelője? Sundarához keresek erősítőt és őt nagyon ajánlották, de az az aksis dolog. Ehj...az nem tetszik.
-
Sword
őstag
válasz IO.sys #81102 üzenetére
Nekem is volt, volt pár dolog ami nem tetszett:
- nagyon melegedett, hivatalosna nem lehetett töltés közben zenét hallgatni vele
- a szines gömböcökből nem mindig jött le, hogy mekkorára van állítva a hangerő
- nekem nagyobb hangerőn torzult a hang, akkor már nem tetszett annyira
Mivel kifejezetten mobil eszköz, a poly tudása igencsak kellett volna, de nem + 170 ezerért.
Ehelyett lett a FiiO Q5S+AM3D THX-es erősítővel. Összességében az utóbbi kombóval jobban elégedett vagyok.De asztalinak ez sem ideális, melegszik (nem annyira, mint a Mojo) és félek csak tönkremegy a folyamatos töltés miatt.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-Skylake-
addikt
válasz IO.sys #81100 üzenetére
Nem hallottam meg azert olyan hu de sokmindent, de a amit a Chord csinal az szerintem is egyedi. Nekem is Mojo van, majd ha ugy allok megyek feljebb naluk, nagyon jo. Biztos nagyon sok jo cucc van meg amugy mastol is, de a Mojo utan azert rajottem, hogy amit ok csinalnak valahol az az amit en keresek. Ha jonne toluk valami rendes (rendes - nem a hulladek Poly) DAP, a vilagot valtanak meg vele. Egy Mojo hang (nem is kell feljebb hordozhatoban) csak kepernyovel , oriasi lenne. Nekem egy ilyen ceg van meg, a Sony. A Sony DAP-ok azok amikbe ugyan bele tudok kotni, de azt erzem hogy igen, igy kell. Igy kellene mindenkinek.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-
gubabela
senior tag
válasz IO.sys #80465 üzenetére
Szvsz ott nem a 10 th lesz a gyenge láncszem. Nekem az elődje volt sokáig (nem is váltam meg tőle, csak lecseréltem az egész rendszert szimmetrikusra), meg voltam vele elégedve, úgy, hogy mellette azért volt jó pár másik (drágább) dac is. Egyetértek s4tch-el, ha fejlesztenék, én is először a fejest cserélném mindenképpen.
-
contaxg
veterán
válasz IO.sys #80463 üzenetére
A DT770-re nekem sajnos nincs semmilyen receptem. Talán egy stúdió DAC lehet a megoldás. Az egyik legjobb hangot ezzel a fejessel egy IBM laptop fejhallgató kimenetéről hallottam. A Mojo meg az Amiron Home-mal szólt eddig az egyik legjobban.
(#80461) Bodz
Valami hasonlóra gondoltam én is a végén. pl, hogy fel lehet hurkolni ezeket a dobozkákat egy áramforrásra. Szép gondolat, de erről inkább lebeszélnék mindenkit és az egyedi tápot ajánlanám minden komponenshez.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-Skylake-
addikt
-
p76
senior tag
-
lapalapa
senior tag
válasz IO.sys #79991 üzenetére
http://audiofilblog.blogspot.com/2019/08/audioquest-dragonfly-cobalt-kek.html
Aztán vagy elhiszed, vagy nem.
Mondjuk a mojo-ban több a szufla asszem, ha nehezen hajtható a füles akkor gondolom az a jobb opció, meg több a bemenet, kimenet...[ Szerkesztve ]
Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
addikt
válasz IO.sys #79978 üzenetére
A kérdésedre a választ én sem tudom, mert én is keresem az UD-503 utódját. Nálam is felmerült az iDAC2 opció, de a különböző fórumokon leírt véleményekből az jött át, hogy ahhoz illene, egy külön fejes erősítő is, a sajátja nem túl acélos, a Mojo-é jobb, bár nekem ott a JDS Labs Atom.
Én is sokat hezitáltam, hogy beszerezzek-e egy Mojot, mivel az Amiron Home-val igen csak baráti viszonyt ápolnak, de az aksis megoldás miatt én is elvetettem. Kizárólag otthon használnám, tehát számomra felesleges az aksi, de a legnagyobb probléma, ha egyszer majd aksit kellene cserélni.
Korábban, már a hazai forgalmazója is írta itt a fórumon, hogy a hazai aksi csere nem megoldott, jelenleg ki kell küldeni Angliába. A lassan lezáruló Brexit miatt, lehet majd xarakodni a vám + ÁFA kérdéssel is, ráadásul postával, tokkal-vonóval, elég húzósra jönne ki az ára.
Nálam most 80 % az esély, hogy Topping E30 lesz a franciáktól + az Atom, oszt jónapot.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
addikt
válasz IO.sys #79800 üzenetére
Köszi az infót, ez így biztatóan hangzik. A helyzet az, amit az előbb nem írtam, hogy ha megy a TEAC UD-503, attól még maradna ez a cucc [link] , és tulajdonképpen ez van csatlakoztatva az alaplapi USB3-as portba, és ennek a kimeneti részébe van/lesz dugva az USB kábel.
Gondolom, hogy így se okoz majd gondot a tápellátásban."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Sinesol
veterán
válasz IO.sys #79785 üzenetére
Inkább, minthogy elismerd a placebot?
Emberek vagyunk, tökéletlen érzékszervekkel, érzékeléssel, nincs ezzel az semmi gond.
Én amúgy a naponta hallgatott láncomat is elég gyakran máshogy hallom, napszaktól, hangulattól, kedvtől függően, ez már csak ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz IO.sys #79783 üzenetére
A levegőből kapja akkor az USB a tápot, vagy hogy van ez?
Ha arra gondolsz, hogy még keresztül megy a lap tápszabályzásán, akkor ezzel párhuzamosan érdemes abba is belegondolni, hogy pl. a DAC, erősítő esetén is a kapott jel még átmegy egy belső táprészlegen, szűrésen, ami miatt egy modern eszköznél kb. egy alap táp elég, a tápkábel is tökmindegy. Nem véletlenül állította több nagy gyártó is a fórumokon, hogy normálisan megépített készülékek esetében kb. tökmindegy milyen tápot, vagy kábelt használsz. Egyébként bkercso is ha jól emlékszem ugyanezt mondta a kompozitamp kapcsán, hogy annyi szűrés van benne, hogy tökmindegy milyen táppaél eteted.
Szóval megint oda lyukadunk ki, hogy vagy placebo, vagy valami nagyon rossz minőségű készülék. Utóbbi esetben és inkább cserélnék modernebb eszközre, minthogy táppal szórakozzak, na de ez én vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz IO.sys #79778 üzenetére
Nagyon rossz táp, plusz nagyon gyenge tápszűréssel megáldott dac, erősítő esetén lehet értelme a leirt dolognak, de manapság a normálisabb cuccoknál ez már elég ritka, az esetektöbbségében inkább csak a placebo effekt játszik be. Ez az egész táp mizéria inkább csak régebben, a fejletlenebb eszközök idején lehetett fontos, manapság már felesleges túl sok jelentőséget tulajdonítani neki.
fehér_ember : Fejes esetén azért nagyon más a helyzet, mivel ott nemigen lehet egzaktan mérni, plusz a kompenzációs görbék is inkább csak preferenciagörbék. Plusz az is ott van, hogy a hallás is emberről emberre különbözik, a fejes is máshogy fekszik fel, stb, ezernyi a változó, amit nem lehet objektiven mérni. Bizonyos dolgokat lehet látni a mérésekből, de nem pótolja a konkrét meghallgatást.
Ezzel szemben egy tápnál, erősítőnél, dac-nál elektomos jelekkel találkozunk, rákötöd a mérőeszközre és kidobja feketén-fehéren az adatot, nagyon nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
-
binatone
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest