Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IO.sys

őstag

válasz Sinesol #79786 üzenetére

:W EMBER! Minden tápnak van egy zaja, ami hat minden további teljesítményelektronikai fokozatra, meg minden másra is. Tudod, fizika, valóság, meg ilyen placebo hülyeségek! Szerintem azt se tudod, hogy pontosan miről van szó, mint ahogy senkinek, aki hitéleti kérdésként áll a tápok és a kábelek témaköréhez. Nem elhinni akarom, hogy jobban szól. (Ennek a te szemedben amúgy mi lenne az értelme?) Szerintem az ilyen blacebofixált tudósoknak a 10 és a 12 milliós eszközök összehasonlítása az alap, ahol nyilván nem hallanék ki én se semmit, de most a 150 és az 5000 forintos tápokról van szó, a 10th pedig nem rendelkezik kifinomult tápáramkörrel, tehát számít, hogy milyen tápot kap! Érted? Vagy ez neked már a placebo terepe? A fejes erősítő kimenetére egyenesen kiült a gyári táp 600mV zaja! Kicserélve egy alacsony zajú tápra, olyan részletek jelentek meg ismert zenéimben, amiket az ezt megelőző években nem hallottam. Ott az erősítő a placebós vagy a táp a hülye? Fizika órán a tanárnak is mondtad, hogy ő a rizsáját amúgy elhiszi? Ha süket valaki, az nem baj, de ha tudatlan, tapasztalatlan és úgy oktat, az már az, mellesleg rohadt gáz is.

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Új hozzászólás Aktív témák