Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Mathiask #90508 üzenetére

    Azért nálam kicsit magasabban lenne a mérce, ha már tudományról beszélünk. Ha egy tök egyszerű körülmények között reprodukálható, tervezési hibára utaló problémára éveken keresztül nem tudott fényt deríteni az elvileg ezt zászlajára tűző oldal, akkor mire jó az egész? Többször leírtad te is, hogy az asr lényege, hogy megmutassa, mennyire jól megtervezett eszközökről van szó. Továbbra is az M500-nál maradva, 2019-ben tesztelnek egy eszközt, lelkesen ajánlják mindenkinek. 2021. áprilisban egy amatőr ürge egyszerű módszerekkel kideríti, hogy az eszköz tervezési hibás. Ez nekem kapásból 2 dolgot jelent: egyrészt már megint nem derített ki tervezési hibát a szerinted is ezt a célt szolgáló metódus (és még ki tudja, hány olyan eszköz van, ami tervezési hibás, amir protokollján mégis jól szerepel), másrészt szerintem olyan nincs, hogy a gyártó ezt nem tudta, mégis piacra dobta a terméket. Meg még egy csomó mást is, de abba nem megyek bele.

    Csak még egy rövidke felvetés: amir vajon fizetett kártérítést azoknak, akik a tesztje alapján vették meg az M500-at? :D Nyilván költői a kérdés. Mindenesetre kínos...

    "amit mér és mondjuk nagyon rossz, az zenén se lesz jobb"

    Az Audio GD R2R11 zenén tök jó. A Tempotec Sonata HD is teljesen jól használható, pláne, ha azonos árkategóriájú eszközökkel társítod.

    Nem tudom, mi történhetett. Az M500 sztori alapján nem tűnik trollnak a fickó. Rávilágított egy termék hibájára és a mérési protokoll hiányosságára (hanyagságára, ha kicsit erősebben fogalmazunk), igazat adtak neki, ennyi. Hogy hogy jutott ez a történet kitiltásig, miért írtak erről 50+ oldalnyit, és hogy lett ebből a fickóból troll, az számomra nem derült ki. Mindegy is.

Új hozzászólás Aktív témák