Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz bkercso #33298 üzenetére
Stab nem sok van az egyik erősítőben, chipamp.
DACot még tudom, hogy mennyire terhel, de az erősítő megehet 10-100Wot-ig, akkora terhelést meg nem tudom hogy tudnék generálni illetve melyik terhelésre méretezzem?
Vagy dobjak be retek nagy tekercset sorba aztán had szóljon? -
bkercso
nagyúr
Fülre. Lehet, hogy lesz egy rezonanciád, de azt a stab csillapítja, a szűrő cserébe meg megszűri a szórtspektrumú trutymót.
De ha rezonanciamentes kell, akkor a szőrőt válaszd le a terhelésről egy újabb tekerccsel. Illetve legyen a szűrő impedanciája kisebb, mint a terhelésé: nagy L és nagy C. De lehet, hogy a feszstab is elég szeparációnak, nézd meg!Mercutio_: Én még nem láttam használtan idehaza XMOS-t, de ha nem jön be, szerintem hamar el tudod adni AVX-en eredeti áráért (mivel kiróbált és nem kell már rá várni).
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Mercutio_
félisten
Dobozolva-salangokkal ha jól látom 18k a DGX-et meg aprón 6-8k-ért meg lehet csípni, ezért lenne jó, ha valakinél meg tudnám hallgatni mennyivel jobb a saját füleseimmel mint a kis vacak EL-D02.
Xonar U1 annyival gyengébb a DGX-nél, hogy fel se merült? (Tudom, most elszállt ára van, de korábban 12k volt és aprón talán 8k körül bele lehetne futni )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ribi
nagyúr
Tudom megint kissé diy, de gondolkozom, hogy csinálok valami táp szűrőt. Viszont kissé elakadtam a szimulálásnál, mert ha R-el terhelem az LC szűrőt, akkor RLC lesz belőle, és vagy nem igazán szűr 100kHz-ig, vagy van egy igen zord rezonanciája valahol 5-10k fele. Illetve ezekbe rendszerint nincs belevéve az eszköz trafója és a további rész. Mert ha azokat is valamennyire belerajzolom, olyan funky átmenetet kapok, hogy juj. Szóval hogy is kellene egy szűrőt méretezni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
Ez lényegesen többe lenne, esetleg ki lehet fogni valahol jobb áron használtan?
Xonar U1 nem lenne alternatíva (használtan) ?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.DLL
veterán
válasz Mercutio_ #33287 üzenetére
Ez nem egy nagy eresztés DGX alatt van szerintem. Ha a legolcsóbban akarod megúszni, akkor ez: XMos DAC board
(P.H.)
-
emiki6
veterán
Na, maholnap megrendel(tet)em a "US 01 2012"-t.
Már most alig bírom kivárni az érkezését."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
aircom
csendes tag
Igen, papíron jobbnak tűnik. Én is kerestem, de olyan régóta húzódott ez a "projekt", hogy nem vártam tovább. Az E10K lábra jött és nagyon betalált. Biztos van jobb/szebb/stb, de Nekem már ez is több, mint amit elvártam. Azóta szinte folyamatosan ZENÉT hallgatok, mert amit eddig hallottam, az max a lólányok álma volt
-
aircom
csendes tag
válasz #16939776 #33274 üzenetére
A szoba 5x4m-es, házimozira kilakított helyiség, a falakat úgy rétegeltük, hogy a "dörgés" nem hallatszik ki az utcára, a csillapításra ügyeltünk. A projektor miatt a falak sötétbarna "szőrös" tapétával vannak burkolva, hogy a vetítővászonról visszavert fényt nyelje el. Sztereóban viszont elég gyatra volt, ezért gondoltam erre az összeállításra. Végül is gyönyörűen szól, de csak tökéletes anyaggal. Csak már a kisördög dolgozik bennem, hogy milyen lenne, ha a házimozi hangja is ilyen tökéletes lenne.
-
törölt tag
válasz aircom #33272 üzenetére
az LSR, de elég nyers, és csak tökéletes hanganyaggal szól jól.
A jelenlegi monitor lecserélése helyett, inkább megnézném mennyi visszaverődést csinálnak a monitorral szemben lévőfalak. Az enyhe tölcsér irányítottá teszi a hangot, így kevésbé érvényesülnek az oldalfal és a plafon visszaverő hatása, viszont a hátfal csillapítása és diszperziója sokkal kritikusabb. Ha sok a túl korán visszaverődő energia jelentősen romlik a térérzet és dinamika.
-
aircom
csendes tag
Megjött múlt héten a FiiO E10K. Sajnos nincs összehasonlítási alapom, legfeljebb a 40+ év alatt összegyűlt hallomások, így szinte biztos, hogy régebben már sokan leírták hasonlókeppen a tapasztalatokat. A PHILIPS SHL 3105 fejhallgatómmal gyakorlatilag "csodát tett". Papíron 1500mW-ig hajtható, 32 ohmos, így torzítást még akkor sem hallani, amikor már majdnem a szemem is kiugrik :-) . A hangminőség egy jobb koncert szintjét hozza mind dinamika, mind sávszálesség tekintetében. DE a legfontosabb a tökéletes forrásanyag. Még a FLAC sem garancia a jó hangminőségre. Először az AIMP3-at használtam WASAPI módban, már ez is döbbenet volt, aztán jött a PlayPCMWin64bit, ami szó szerint lemosta az AIMP-et. (hol van ennek a vége?). Atán megjött a JBL LSR308 aktív stúdió monitor. Rákötöttem a direkt kimenetére az E10K-nak. Itt aztán végképp (számomra) egy új szintre emelkedett a zenehallgatás. Tökéletes hanganyaggal ez már valódi koncert élmény, mintha Chris Rea pont középen állva énekelne előttem, a zenészek jól behatrolható helyen állnának.
Közben rádugtam a fejest is az Ő kimenetére, és fel-le vettem, miközben szólt az LSR. Fülre érdekes módon pontosan ugyanazt a hangot adta, mint a referencia monitorhangfal. Ezt többen is meghallgatták és megerősítették. Szóval az E10K marad az biztos. Kérdezem a hozzáérőket, hogy érdemes-e az LSR308-at megtartani, vagy jobban járok, ha a házimozi erősítőmhöz (ONKYO TX-SR600E) veszek JBL208 +5.0 hangfalakat? Mert igaz, hogy jól szól az LSR, de elég nyers, és csak tökéletes hanganyaggal szól jól. Köszi, üdv Nektek! -
CaNNa3IS
senior tag
Ha valaki akar egy jo usb-i2s adaptert : [link]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
PuMbA
titán
válasz Slownz #33266 üzenetére
Régebben én is azt mondtam, hogy könnyen hajtható, amíg nem hallottam Impact Twinről Lehet, hogy elég neki az X-Fi HD-é, de mivel nem tudom pontosan, ezért nem mondok semmit Azt tudom, hogy egy 3vrms-es DAC-tól nem hatódik meg az SRH440 és ugyanúgy szétesik a tér.
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
A X-FI HD és a Shure SRH440 milyen párost alkotna? Vélemény?
-
Mercutio_
félisten
Hm, lehet, hogy ezt a kérdést, inkább itt kellene feltennem?
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz dgyuri0123 #33260 üzenetére
Az idegesítő szomszédot dobálni biztos jó.
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
csƵ
addikt
válasz dgyuri0123 #33260 üzenetére
Nekem a vezetéknélküliség egyből szemet szúrt, biztos nem vennék ilyet. Akkor már inkább D 1050, csak az elég drága.
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok
Nad Dac1-et használ valaki esetleg? Mi a vélemény róla, ha egyáltalán létezik olyan, aki ilyet használ?
AVO tesztet olvastam,+ még párat, de jól jönne még egy kis infó.
Kösz minden segítséget.
"csak a zene van"
-
bkercso
nagyúr
-
törölt tag
válasz Tomacko #33257 üzenetére
Szia!
Szerintem ez inkább univerzális/kényelmi cucc, nem a hangminőségre gyúrtak, az usb-s tápnak/átvitelnek is vannak problémái.
Ha ebben az árkategóriában nézelődsz akkor a -használt- komolyabb belső hangkártyák között találsz jobb minőségűt. Vagy fölötte: PCI-os Firewire kártya+valami komolyabb külső hangkártya.
-
Tomacko
őstag
ESI - MAYA 22, erről a DAC-ról tud valaki konkrétumot esetleg, hogy milyen lehet ? Esetleg annyi is elég lenne ha valaki megnézné képeken ha van ról, hogy a belseje alapján milyen lehet. Megérné-e lecseréljem erre esetleg az OPAGREEN-l tuningolt Xonar DS-t ? Vajon hozna annyi javulást, hogy megérjen 30.000 forintot kiadnom érte ?
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, amennyiben rossz helyen járok.
Szeretnék egy fokkal magasabb szintre lépni, ami a zene hallgatás minőségét illeti.
És ha jól, gondolom akkor nekem szükségem lenne DAC-ra. De pontosan nem is értem az egészet. Kezdő vagyok benne. A lényeg ,hogy a lehető legjobbat hozzam ki, a legolcsóbban(ezzel gondolom nem vagyok az első )Szóval adott egy telefon ,ami már támogatja a nagy felbontású hangot usb-n keresztül valamit egy fejhallgató.
A kérdés ,hogy akkor nekem akkor mire is lenne szükségem és mit ajánlanátok?
Köszönöm!
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #33254 üzenetére
Végül ezt találtam:
http://www.aliexpress.com/item/2012-Version-32bit-384KHz-Musiland-Monitor-01-US-USB-sound-card-ASIO-YD/1780846498.html"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Gondoltam írok ide is, mert tulajdonképpen nekem nem kell hangkártya, elég egy DAC is.
Szóval van egy pár Behringer CE1000P "studio monitor" hangszóróm és hozzá egy pár Apart MB-150 Mono erősítőm RCA bemenettel. Ehhez kellene nekem egy jó DAC max 20k környékén. Bodz már javasolta hangkártyás topicban a Musiland Monitor 01 US 2012-t, de azt nem nagyon találok sehol (esetleg ha tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet szerezni). Illetve kíváncsi lennék van-e más alternatíva.Üdv!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
bkercso
nagyúr
Amúgy a Pro-Ject Head Box S USB-ben lévő DAC-ot megkapod olcsón eBay-ről, erre nincs VÁM/ÁFA sem. Ehhez meg találsz itthon egy jó erősítőt. Később a DAC-ot lecserélve lehet egy komoly rendszered.
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Sikerült az X FI HD USB helyett pár napra kölcsön kapni egy CA Dacmagic-et. Úgy néz ki a kis SB volt már kevés a HK-hoz, mert ezzel végre élvezhetően, jól szól a dolog.
Amit itt ajánlottatok TC Impact Twint találtam ebay-en 50k környékén újat. Annak milyen lehet a hangja a Dacmagic-hez képest? Illetve olvastam itt, hogy a TC -vel ezt azt bütykölni kell, ez mindenképp fontos? -
bkercso
nagyúr
Pro-Ject Head Box S USB-ről vélemény a belbecs alapján: lesúlytó. Telerakják olcsó vacak alkatrésszel dilettáns módon. Pl. jelútba elko bemenetre és kimenetre is. Az USB-vevője meg olyan, amit 3-4k-ért megkapsz, csakhogy a Project 10x ennyibe kerül.
Ennyiért van pl. Musiland, vagy Audinst.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
csƵ
addikt
Pro-Ject Head Box S USB-ről vélemény?
-
félisten
-
makoss
veterán
válasz bkercso #33232 üzenetére
Van még bőven olyan rész, nyugodt lehetsz, szoktam hiradót nézni!
(#33233) kemcso: Az csak 1 része, vannak elmaradottabb helyek is sajnos!
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz bkercso #33230 üzenetére
Nem is azért mondtam, csak a kínaiak nagyon "pedáloznak", félnek, hogy valamit rosszul csinálnak és munkatáborba kerülnek, vagy rosszabb esetben kivégzik őket!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz bkercso #33228 üzenetére
Ha azt mondod neki, hogy munkatáborba fog kerülni, mert rossz ketyerét adott el neked, még lehet a többszörösét fogja adni a kütyünek mint amennyit valójában ér, ijedtében!
-
bkercso
nagyúr
Minden népnek más a lelkivilága. A kínai nem fogadja el a reklamációt, ha méréssel igazolod, hogy hamis alkatrészt árul (bár nyilván ő is tudja ezt). Megkérdezi, hogy használható-e. Ha nem ismered fel a helyzetet, akkor - tekintettel a kulturális különbségekre - segít kicsit: azt mondja, hogy próbáld ki, és ha nem használható, akkor visszaadja a pénzed.
(S74-es FET-et vettem eBay-ről, ami valószínűleg J103-as lehet.)[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Abszolút.
Nekem főleg a Jamo hangfalaimon volt drasztikus a változás, azt megelőzően kb. a zene felét hallottam csak velük... Az addig terjengős, torz mély is hirtelen feszessé vált és megszűnt a torzítás. Szóval nagyon sokat tud számítani a DAC.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 129.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
vodkaboy22
addikt
válasz Freeman007 #33225 üzenetére
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Freeman007
senior tag
válasz vodkaboy22 #33223 üzenetére
Mindenképpen megyek csak tudnám mikor lesz
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
matyi94
senior tag
válasz vodkaboy22 #33221 üzenetére
Pont ma lattam a Bartimexnel egyet.
Igen, azert nem voltam fent egy fel eve, mert osszeszedtem magam es elkezdtem dolgozni meg tanulni. De ettol meg valamikor hallgatozhatnank egyet[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
vodkaboy22
addikt
válasz Freeman007 #33222 üzenetére
Ha jössz következő fejes talira akkor viszem a pha-1et és adhatsz neki egy próbát.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Freeman007
senior tag
válasz vodkaboy22 #33221 üzenetére
Köszönöm Halkan jegyzem meg, hogy nem hallottam ilyen komoly dac/amp-ot, így pha-1-et sem, nem tudnám viszonyítani az A200P-hez. Hirtelen utánanézve kb egy árban mozog az impact twinnel.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
vodkaboy22
addikt
válasz Freeman007 #33217 üzenetére
Utána kérdeznék helyedben hogy a Beyer A200p mennyiért és hol hallgatható meg mert szerintem lehet hogy ott van hangban mint egy pha-1 és hordozható dac/amp.
Ha otthonra kell dac/amp akkor egy TC impact twin-t ajánlanék használtan.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Cassio1987
tag
Sziasztok. A Hd-tv-hez szeretnék a digitális hangkimenetre hangfalakat kötni. A tv és a hangfal már adott, most kellene egy olyan dac ami megfelelelő minőségű hangot tudna generálni. A forrás az esetek 90%-ban Full Hd és blu-ray filmek hangja lesz. Van most egy 3ezer ft-s olcsó e-bay-es dac de elég halkan szólnak vele a hangfalak. Ezt szeretném valami értelmesre cserélni. Nem hátrány az se ha a dac is tud hangerőt szabályozni. Köszi.
-
Dorien
veterán
Jobb részletesség, térérzet, az adott hangtartományok kontrolláltabbak, a hangszerek jobban elszeparálódnak, élethűbben szólalnak meg, stb.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 129.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Jó ideje szeretnék valami passzolós DAC/AMP-ot DT770 Pro-hoz, úgy tűnik most lesz is rá keret.
Régebben kérdeztem, hogy hordozható DAC/AMP-nak mit ajánlotok, akkor a Sony PHA-1 volt a válasz.
Momentán ilyen értékű kp nem áll rendelkezésemre erre a célra, max 60k. Ha pl 65k-ért van valami kihagyhatatlan akkor természetesen jöhet.
Szeretnék egy kis hordozható AMP-ot is, bkercso linkelt párat egy érdeklődőnek néhány napja, nekem azok közül a Little Bear B-2 volt szimpatikus.Kérdéseim a következők lennének:
Ki lehet-e hozni 50k-ból asztali DAC/AMP-ot (egybe vagy külön) + hordozhatónak a kismacit vagy inkább Sony Pha-1 (később ha lesz rá keret), ha a Sony tudja azt a minőséget hordozhatóba, mint az 50k-s asztali DAC/AMP (bár ezt kétlem..)
Esetleg egyéb alternatíva?
PC-ről lenne hajtva Gigabyte GA-G41M-ES2L alaplapi Realtek ALC887 @ Intel 82801GB ICH7 gyászos integrált hangkártyáról ...tudom, szerezzek be egy normális hangkártyátElőre is köszönök minden tanácsot
-
Dorien
veterán
Lesz, szerintem valami DAC/AMP kombóban gondolkozz.
Pl. Fiio E10K vagy Musiland Monitor 01 US[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok,
öcsémnek akarok ajándékba venni valami külső erősítőt egy fejeshez, igazából nem komoly fejesről van szó, egy 12.000 Ft-os Sony, nem tudom pontosan a típusát, a kérdésem az lenne, hogy van értelme ilyen fejeshez venni egy erősítőt a laptop mellé? Lesz valami minőségbeli különbség?
Sajnos nem ismerem a megoldásokat, amivel lehetne javítani a dolgon, ezért érdeklődöm.
-
vodkaboy22
addikt
válasz montezuma #33212 üzenetére
Nekem is volt piros HRT ms2-öm annál jóval jobb a Moment. Sajnos Dactilust és Momentet nem volt lehetőségem összemérni, de mind2 jó. És leírásaim alapján (külön külön volt szerencsém mindkettőhöz) szerintem én is hasonló véleményre jutnék.
-
montezuma
tag
válasz vodkaboy22 #33190 üzenetére
Érintett vagyok, nálam van az a bizonyos másik momentDac, már elég régen. Csak komolyzenét hallgatok, B@W matrix hangfalakon és Heed NEXUS erősítőn.
Tökéletesen meg vagyok elégedve, és kipróbáltam mellette HRT MS2+ koporsót, a piros HRT-t és Heed Dactilust (2.0), és "futottak még"-eket is. E régebbi Hrtknél magasabb kategóriában focizik.
A Heedel egy kategóriában van. A Heed dinamikusabban szólt, és színezett. Jazzra az volt jobb, feltehetően arra volt kihegyezve, dinamikusan, színezve, de ízléssel kihozta azt, ami a bőgőben, ütőkben rejlett, és koncepciója jól illett az erősítőmhöz.
Vonósnégyesekre és klasszikus kamarazenére a MomentDac a nyerő, mert részletezőbb, pontos. Inkább azt hallgattam. Vónósokra, fúvósokra ideális. A Heed után szokni kellett a hangját, mert nem volt olyan dögös. Hosszú távon jól hallgatható, se meleg, se hideg, az jön át kíméletlen precizitással, ami a felvételen van. Kb. napi négy órát szól, baja még nem volt 21 hónap alatt.
Egy év után rájöttem, hogy nem fogok DACokat dugdosni, maradtam a momentDac mellett.
-
bkercso
nagyúr
válasz trane95 #33204 üzenetére
Ezt a topikot nézd meg: AVX Erősítőjavítás
KisTücsök: Az USB-vevője maradt, de az tényleg belépőszint: PCM2906. Kell neki egy XMOS és arról hajtandó (bár a munkahelyemen jól elvagyok a beépítettjével).
Eta200 helyett HeadBuffer fejeserősítőt kapott, Alps Blue helyett kis zöld ALPS-t (RK097), és az oszcillátort integráltam a NYÁK-ra.
A táp is kiegészült LC-szűrővel, de az a v1.0-nál is.[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
válasz bkercso #33196 üzenetére
És a v2.0 mit takar? Valami fejlesztést is eszközöltél? Visszaolvastam a topikban, ha jól rémlik olyanról szó volt, hogy wasapi nem szerette (vagy talán asio? valamelyik a kettő közül). Meg, hogy az usb nem az erőssége.
Q701, X-Szekeres meg MomentDAC triót nem próbáltátok?
-
trane95
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régebbi Yamaha 5.1 erősítőm, illetve egy kistesója - Sony -, ugye össze van kötve a kettő, mivel a Yamán van Sub kimenet, értelemszerűen így bontottam szét az egészet (sztereóban). Néha napján viszont amíg az erősítő szobahőmérséklet környékén megy, gyakran a másik erősítőnek vagy egyáltalán, vagy borzasztó módön torz jelet ad, és gyakorlatilag hörög a Subom tőle. Volt valakinek hasonló próbálkozása, vagy tapasztalata ne adj isten ötlete ennek orvoslására?
ui.: az alacsony hangerős hibáját nem mindig tartja, néha tökéletesen működik, majd kezdi előről.
Üdv!
Ha nem venném észre sokáig, hogy írtál telefonszámom a személyes adatok között!
-
aircom
csendes tag
Ha senki sem "jelentkezik", Én a jövő hét elején kapom meg, letesztelem mindenképpen. Egyelőre egy Philips SHL3105WT fejessel. Ha megjön a JBL LSR308 a megfelelő kábellel, akkor arra is rákötöm az E10K-t. Azt a forgalmazója sem tudta megmondani, hogy a LINE kimenetet is szabályozza-e a potméter, vagy csak a fejes kimenetét. Jó volna, ha nem egyenként az LSR-en kéne mindig a hangerőt állítgatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest