-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
catroot #24479 üzenetére
bár a fake profil is szabálysértő, de nehéz kiszűrni algoritmussal, ezért szerintem most olyanokra csapott le a banhammer akik kifejezetten "más" közösségi szabályelvet sértettek meg.. vagy lehet volt egy üzenetben terjedő vírus, stb. és aki kapcsolatba lépett vele azt mind törölték biztos ami biztos alapon... ameddig nincs rendes közlemény addig csak találgatni lehet, de már elég sok idő eltelt a téves bannok visszaállítására.
-
matyi19
őstag
válasz
catroot #24413 üzenetére
Én 18-án lettem tiltva, valamikor dél körül.
Szerindem viszont van remeny. A support-tól úgy gondolom mindenképp kell érkeznie válasznak, még csak felfüggesztve vagyunk...enginev3.0
Te is reménykedtél elég sokat míg nem jött a mail a végleges döntéssel.
Úgy gondolom akkor nekünk is lehet
Sajnos, hogy szombat óta semmi változás nem biztos, hogy jót jelent -
matyi19
őstag
válasz
catroot #24406 üzenetére
Ez egyértelmű...
Én 3 helyen követem nyomon a dolgok alakulását (itt, GYK és FB csoportban), eddig én nem találtam logikus magyarázatot/összefüggést a tiltott, vagy a feloldott profilok között.Te amúgy mikor lettél tiltva?
Amúgy míg tiltás és nem törlés szerintem van remény.
-
Cs1csó
titán
válasz
catroot #24406 üzenetére
Lehet nagyon ijesztően nézel ki a képeiden.
Viccet félretéve egyetértek, az külön bosszant, hogy - már felvilágosultam és "joguk" van hozzá
- a privát levelezést is monitorozzák csak nem értem ezt a különböző "jogvédő" szervezetek miért nem tiltják??
Abszurd ez az egész, nem csodálkozom hogy titkosított adatküldés egyre erősödik várom már hogy legyen egy a messengerbe épülő titkosított adatküldő megoldás amibe a szolgáltató nem tud belelátni.
-
matyi19
őstag
válasz
catroot #24336 üzenetére
Oszinten nem tudom mi van!?
En kedden lettem tiltva...
Volt aki azt mondta most tobb idot vesz igenybe a visszaallitas mivel valoszinu emberek nezik at a profilokat, majd dontenek...
Szerintem viszont nem, mivel nagyon sok profil lett feloldva 10-20 perc leforgasa alatt.
Ha viszont ez is egy algoritmus, akkor mi akik nem kaptuk vissza lehet nem sok eselyunk van.Amugy irtak tobb helyen, vigyazni kell mit osztunk meg. Csak megjegyzem en a 7-8 eves FB hasznalat soran 3-4 aprohirdetest osztottam meg csak, keves nyilvanos hozzaszolasom van amiben SOHA nem irtam semmi olyan dolgot, ami barkit szamara banto lett volna, nem hasznalatam csunya szavakat...
Szoval meg mindig erthetetlen szamomra ez az egesz.Igazabol mig nem kuldenek mailt amiben leirjak, hogy veglegesen tiltva lett a profil addig szerintem van minimalis remeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Parfüm topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- eBay
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest