- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Manjaro Linux
- Linux kezdőknek
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Videó stream letöltése
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #35878 üzenetére
Úgy néz ki, nem ez történhetett.
Letöltöttem a "Súgó"-ból a "Saját információ" menüvel elérhető adatlapom.
Érdekes, ez minden szxrt tartalmaz, de pl az általam feltöltött képeket meg nem, vagyis csak 2-3-at adott be. Hát nem tudom, ha valaki a néhai adatlapjára kíváncsi, akkor szerintem ez lenne a minimum, h a feltöltött képeit itt azért csak megtekinthesse.
Mindegy, végülis nem ezért szedtem le az adatokat.
A korábbi bejelentkezések között viszont valami eszméletlen sok próbálkozás volt szerte a világból, vagyis mondjuk szinte napi rendszerességgel pár próbálkozás, illetve kéthetente más-más kontinensekről, helyszínekről.
Vagy ez csak téves IP? Másoknál is gyakori, h Irakból, Manilából, Trinidadból, meg n+1 helyről próbálnak meg belépni?
Elvileg amikor volt ilyen világszintű botrány kikerült e-mail + jelszó párosítások miatt, nekem is kikerültek belépési adatok; és hát ugyan jelszót változtattam persze, de nem lepődnék meg, ha azzal az e-maillel, meg jelszó párossal egy bot folyamatosan belépni próbálna a kikerült tőbbtízezres, százezres, milliós listából random csemegézve. Vagy nem tudom hogy működnek ezek a szxrok, de nem lepődnék meg, ha a Face úgy érzékelné ezt, h random helyekről próbálok belépni, és ugyan hibás a jelszó, de attól még letiltja az accountom is, "a biztonság kedvéért".
Hát ez is egy megoldás, a botok ellen végülis.
És ezért kért ellenőrzés, h videón bizonyítsam, h nem bot vagyok, csak valamiért nem akarják befogadni. Nem hiszem, h azért, mert Karácsony van, és torlódnak az ilyen account ellenőrzések, mint amilyenre én is várok, hanem mert ahogy olvasgattam erről, szxrnak rá, ha olyan ügyintézőhöz került a "elbírálásom", aki szxrik erre, simán tiltva marad a fiókom.
Ez valami szánalmas, h ezek az ezermilliárd Dolláros cégek nem akarnak személyes irodákat fenntartani, "költségkímélés címszóval", csak mindent a "tévedhetetlen", meg "folyamatosan fejlesztett" AI-ra akarnak bízni, meg kiégett, világ másik felén levő moderátorokra.
Minden országban, ahol működik a Face, lehetne egy iroda, aztán a panaszok számához igazodna a mérete, tőlem egy komplett irodaházat is elfoglalhatnának, txk menő lenne a Facebooknál moderátorként dolgozni.
Oda be lehetne menni az efféle vitás esetek miatt.
Inkább egy fél nap erre menjen el, mint értelmetlen adatlapokon jelenetgetni, h tévedett az AI. Seperc alatt kiderülne a félreértés.
Vagy legalább egy nyomorult panaszos mailt lehetne küldeni valami címre, amire garantáltan válaszolnának is.
És a csalókat is könnyebb lenne személyesen jelenteni.
Marketplaces csalók adatai azonnal mehetnének a Rendőrségre is, ott egy külön csoport foglalkozhatna ezekkel, IP, ill. MAC címek alapján hamar lehetne összefüggéseket találni bizonyos személyek, az általuk használt készülékek, és accountok között, tisztulna a piac is a csalóktól. Nem ám "utald előre" a termék árát, meg "saját futár" viszi a címre, stb.
Azért a 8 általánost is csak alig elvégzett aljanép köreiből induló átveréseket hamar ki lehetne szűrni, nem mindenki rendelkezik olyan kifinomult informatikai ismeretekkel, h elrejtse az adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest